הקפצת נושא המפגש

הזמנה לפגישת משתתפות הפורום:../images/Emo24.gif

בזה הנני מזמינה את משתתפות הפורום, הפמיניסטיות ואלה שרוצות ומוכנות להיות כאלה, לפגישה בביתי הקט, בסוף דצמבר. (תאריך יעד). הפגישה מיועדת ליצירת והעמקת ההיכרות האישית עם ובין המשתתפות, זאת כשלב ראשון. בהמשך הדרך, אנו מעונינות ליצור קהילה פמיניסטית, פעילה למען חברותיה ולמען מעמד האשה בחברה. פעילות זו תכלול ארגון הרצאות, סדנאות וכי"ב, להעאלת מודעות ולהתפתחות רוחנית-פמיניסטית. להזמנה זו שותפות מנהלות הפורום, חנה וטל. כל מי שמעונינת להגיע לפגישה, נא להשאיר הודעה במייל התפוזי בלבד. הודעה זו כתובה בלשון נקבה אך מיועדת לשני המינים גם יחד.

../images/Emo51.gif אורין. אנא שרשרו כאן

1. אם תגענה (במידת האפשר) לפגישה 2. מאיזה איזור בארץ אתן 3. האם ממונעות והאם תגענה גם לפגישה מרוחקת מאיזור מגוריכן. 4. האם פנויה בשבתות השלישית והרביעית של דצמבר אורין הציעה בנדיבותה את ביתה שביישוב בדרך לעפולה. יש הרבה יתרונות ברעיון - כי זה "יבודד" אותנו ואולי יאפשר גם טיול קטן וכולי. אם יש רעיון מיוחד לתכני הפגישה - שרשרו נא גם אותו !! חנה

sista

New member
../images/Emo98.gif

1. אגיע גם אגיע 2. ירושלים 3. ממונעת וכלום לא יעצור אותי. 4. אתפנה בשבתות האחרונות של דצמבר. אני חושבת ברגעים אלה על רעיונות.

aaa123

Member
מאמין שלא אגיע אבל זה לא סופי

אני מתל-אביב לא ממונע התשובה לשאלה אם אגיע למקום מרוחק היא כנראה לא אבל יתכן שאשנה את דעתי(הבאתי בחשבון שכנראה אקבל הסעה מספיר או תל-אביבית אחרת אם ארצה לבוא כאשר כתבתי כנראה לא) אין לי בעיה עם הזמן של השבת השלישית או הרביעית של דצמבר.

hunky@dory

New member
../images/Emo6.gif

מתפקדת...

shark3

New member
ת"א - אנסה להגיע-איפה מקום המפגש ?

?? ומתי התאריך ?

אורלי_ל

New member
פרטים בהודעה של חנה

הישוב באזור עפולה תאריך - השבת השלישית או הרביעית של דצמבר.

מי רוצה לבוא איתי?

אני ממונעת ואשמח לחברה לדרך הארוכה. אם מישהי גרה באזור ת"א והשרון ואין לה איך להגיע צרי איתי קשר (ההודעה פונה לנשים ולגברים כאחד).

איזה יופי, מחכה בקוצר רוח ובכיליון

עיניים. עם זאת: אינני נדיבה, אלא רוצה מאד. כל מי שלא מוצא הסעה, נא לציין זאת במפורש והדברים יתארגנו, הבטחה! נושאים אפשריים: 1. אסרטיביות כתחליף לביישנות, הססנות או תוקפנות. 2. דימוי הגוף הנשי - הטרגדיה הבלתי נגמרת של האשה. ונא להציע עוד. תודה.

hunky@dory

New member
כשאת אומרת נושאים את

מתכוונת לנושאים לשרשור פה או לדיבור במפגש הפורום - דיבור כזה שפותחים את הפה ומדברים ולא מקלידים - כי אני כבר רגילה יותר מידי לדיבורים שמקלידים
ענבל

sista

New member
אולי פשוט מפגש חברתי?

כל יום אנחנו דנות כאן בשלל נושאים שברומו וגם כאלו שפחות ברומו. אולי קצת נדבר על דא ועל הא? נאכל, נדבר, נטייל וסוף סוף נכיר אישית. לא רעיון?

למעלה