הקפצת החידות

kinspirit

New member
זה מה שנקרא "פספוס"

זה מסתובב באינטרנט - וזה פשוט חבל"ז. אמנדה טאפינג החליטה לצחוק קצת על חשבון ריצא'רד אז בזמן שהם צילמו את sulitudes היא פתאום אמרה לו את זה (מתנצלת, לא זוכרת את הציטוט המדויק).

kinspirit

New member
זה מסתובב לו

הקובץ שברשותי נלקח מתוכנית אירוח שאמנדה טאפינג השתתפה בו והם הראו שם את הקטע. תנסה לחפש אצל הדודות הטובות... או שפשוט תגיע להקרנות באוניברסיטה ביום שנשדר את הפרק - אז אני אקרין גם את הקטע הזה

subatoi

New member
נו, אז זכרתי את הדיון הזה...

אבל אל תדאגו, אני רגוע. הזכרון שלי לא צמח לו פתאום. יופי. סטטוס קוו. הכיטוב סטטוס קוו.

deathcaster

New member
מה קפיש ? מה הלחץ ?

אני סתם צוחק , לא צריך להתעצבן וגם לא צריך להתגונן

nzkiwi

New member
../images/Emo13.gif

אין שום לחץ ואין שום התגוננות, רק הסברתי את עצמי... קפיש, פרשטנדווס, מובן... same same

kinspirit

New member
המממ...בוא נראה איזה חידה יש לנו

מתי הייתה הפעם הראשונה שפגשנו את רודני מקיי? (גם שם הפרק וגם מדוע הוא הגיע). ואל תרוצו לIMDB כי זה יהיה לרמות

Chelnak

New member
אם אני לא טועה:

"48 Hours". הוא הגיע כי טיאלק נתקע בזכרון של הסטארגייט, ומק'קיי החליט שאחרי 48 שעות במילא כבר לא ישאר ממנו כלום, כך שאפשר יהיה להפעיל את הסטארגייט (מה שיאתחל את המערכת וימחק את טיאלק...).

nzkiwi

New member
אוייי! זה אותו השחקן מהסרט קיוב?

אתמול ראיתי את ההתחלה של הסרט
- מפחיד!

Chelnak

New member
נכון../images/Emo13.gif

אומורוקה, אשתו של נם, מהפרק "Fire and Water" מהעונה ה-1, נרצחה ובותרה לחלקים על-ידי האל בלוס, בבבל, לפני אלפי שנים. תורך.

Sam Anand Nityo

New member
לזריזים שביניכם

זו החידה היחידה שלי בינתיים. באחד הפרקים ג'ק אוניל מזכיר את המילים "שלום", ו"אלוהה" בנסיון לפרש מילה מסוימת בשפה זרה. מה שם הפרק ומה היתה המילה?

Chelnak

New member
טעות שלי!

הפרק "Double Jeopardy". פשוט חשבתי שאפשר לשאול גם חידה דומה על ארגו...

Chelnak

New member
טוב...

תכננתי לשאול באיזה פרק אוניל אמר צ'או, אוף וידרזין, וסיונרה כתרגום ל"או-רוואר", אבל כבר אמרתי את התשובה בטעות... (ארגו).
החידה, אם כן, היא: מי זה אריס, מהו שמו המלא, ובאיזה פרק הוא הופיע?

Echelon

New member
הממם

אני רק זוכר שיש אחד בשם אריס בוץ' או משהו כזה, אבל לא זוכר את הפרק.

למעלה