הקפצת החידות

Chelnak

New member
עוד משחק: חידות

חידה ראשונה: מי יודע מתי היתה הפעם הראשונה בה הופיע ג'ונאס (לאו דוקא ג'ונאס קווין) בסדרה, ומי הוא היה?

Echelon

New member
הממם

אולי היווני הזה שחי רק 100 יום בפרק שמפתים את אוניל?

nzkiwi

New member

קפטן ג'ונס הנסון המעצבן מהפרק הלא פחות מעצבן

Chelnak

New member
נכון מאד (גם התשובה וגם תאור הפרק)

כמו שכבר כתבתי פה פעם - זה הפרק הגרוע ביותר בסדרה, לדעתי... עכשו תורך לשאול חידה.

Chelnak

New member
ועוד חידה, בינתיים:

בן כמה יהיה טיאלק בעונה ה-9 (בהנחה שכל עונה היא שנה)?

Chelnak

New member
מובן שמותר...../images/Emo13.gif

התשובה נכונה בערך: לקראת סוף העונה ה-4 אמר טיאלק שהוא בן 101, מה שאומר שבעונה ה-9 הוא אמור להגיע לגיל 106. עם זאת, יומולדתו כנראה יהיה איפשהו במהלך העונה, מה שאומר שבתחילתה הוא עוד יהיה בן 105... בחור צעיר.

nzkiwi

New member
תורי, מה? OK חידה:

החידה: היכן ומתי הופיע המילה מקגיוור בסדרה סטארגייט? שוב אני מדגיש המילה לא דמות, המילה!

deathcaster

New member
תשובה

לא חכם לקחת חידה מהציטוטים שבאתר
קרטר אמרה את זה , אבל אין חשק לבדוק באתר מאיזה פרק זה ....... אז אם לצטט את בן ציון קון בספרו "אלגברה ליניארית" : " נשאיר את הפתרון לקוראים "
מקגייוור כדמות הוזכרה בפספוס המפורסם של סטארגייט שמתגלגל ברשת , שוב קרטר אחראית לזה , פספוס ענק !

nzkiwi

New member
תשובה ממש לא מלאה ../images/Emo3.gif

זה גם לא חכם להאשים סתם מבלי לדעת את האמת... לא קראתי את זה בשום מקום, שבוע שעבר ראיתי את הפרק שבו זה מופיע ושמתי לב לזה, וזה ממש מצא חן בעייני אז השתמשתי בזה לחידה. קפיש?

kinspirit

New member
אני אני

קרטר אמרה את זה בפרק הראשון - children of the gods הסצינה היא שהיא מגיעה לאבידוס בפעם הראשונה ורואה את מתקן החיוג שם. היא אומרת שלקח להם כמה שנים טובות ושני מחשבי על (או משהו כזה) ל"מקגיוור" משהו כזה. עכשיו אני? kinspirit שידעה שיש סיבה שהיא הקרינה שבוע שעבר את הפרק הפותח באוניברסיטת ת"א

nzkiwi

New member
ו... כן עכשיו את...

אהבתי את ההפעה של ג'ק אחרי שהיא אמרה את זה בשיא ההתלהבות

Sam Anand Nityo

New member
הכוונה לאלתר.. בדיוק כמו מקגייוור

הם ניסו לאלתר מתקן חיוג שיפעיל את השער.. כנראה ש"מקגייור" הסדרה טבעה מילה חדשה בלקסיקון האמריקאי... אז.. שאמקגיוור לכם חידה משלי..?

subatoi

New member
תשובה?

זה לא בפרק שהם תקועים מתחת לקרח? היא וג'ק? לא יודע אם אני זוכר את הפרק עצמו או שאני זוכר שדברו על זה פה פעם.

nzkiwi

New member
אממ... יכול להיות..... אולי...?

כמו ש deathcaster אמר כנראה שזה מופיע בעוד מקום... בכל מקרה התכוונתי לפרק הראשון

למעלה