הקפצת הודעות

ariegur

New member
הקפצת הודעות

השיטה לפיהה כל תגובה חדשה מקפיצה את ההודעה לראש העמוד היא שיטה מקובלת בפורומים המובילים בעולם. חשוב למי שנכנס לפורום לזהות בקלות את ההודעה שקיבלה תגובה הכי ``טריה``. בנוסף, פנייה פופולרית שגוררת תגובות רבות נשארת ``למעלה`` כל הזמן וכך צריך להיות - כי האלטרנטיבה היא שפנייה פופולרית ``שוקעת`` ב``מצולות`` הדף. הרעיון צריך להיות שלא כל פנייה נמצאת בראש העמוד, אלא באמת הפניות הפופולריות והמענינות. אני פונה להנהלת הפורום בבקשה לא לשמוע לעצות שמרניות המבקשות לחזור לשיטה הישנה. אריה.

גילית.

New member
לאריה מסכימה, היה קשה להתרגל אבל

היה קשה להתרגל אבל, טוב, התרגלנו הפנמנו, אבל למה עכשו המיספור של התגובות? ומדוע התגובות בפנים נימצאות, אתמול הייתי בצאט וחברה כתבה תגובה, רציתי להיכנס ולא הספקתי הלכתי לפורום לך תנחש איפה היא שמה לי שם הודעה, האם ב6 ההודעות המשורשרות לציפורה? או ב25 ההודעות המשורשורת לשמעון? נו באמת קצת הגיון, שלא לדבר שהחדר נראה ריק רק עם ההודעה, בלי שובל השמות שקישט אותה, היה כיף לראות את שורת ההודעה, ולהיכנס רק למה שבא לך, לפי דעתי השיטה הקודמת עדיפה, וההקפצות, זה כבר לא חשוב, שישארו, ביי ויום טוב גילית אפרת אם קוראת את ההודעה, תנסי לעשות משהו, ביי גילית

ariegur

New member
אפרת בקריביים ?

היה תיקון צודק בפורום 40+. השיטה הנכונה היא להציג בדף הראשי רק את הנושא, שם הכותב ותאריך התגובה האחרונה. הקורה יכול בחור לאיזה נושא הוא רוצה להכנס. אריה

אפרת.א

New member
גילית ואריה - קראתי את

הודעותיכם - אין לאל ידי לעשות ולא כלום בנושא. לא שאלו את מנהלי/ות הפורומים (לפחות לא אותי) אם לשנות פורמט , כמו מן הסתם אם להחזיר לפורמט הקודם. אפרת (המגיעה אליכם בתגובה מאי שם הרחק - על כנפי הדמיון - בקריביים:)

גילית.

New member
נסעת לקריביים ולא לקחת אותי איתך?

נסעת לקריביים ולא לקחת אותי איתך הייתי מוכנה להיות שם על תקן של טבח שרות חדרים או קברניט, בולעת אש עושת קסמים, מצילה בבריכה, מרקידה ריקודים, משמחת עם חיוך את כל האורחים, ככה אפרתוש, נוסעים ואותי ה משאירים אני בעלת הדיפלומה, ואלף הכישורים? חחחחחחחחחחחחחחחחחח בטוחה שלו ידעת לא היית משאירה אותי מאחור, כי כשמכירים אותי קשה מאוד אותי לא לזכור. מגילית (גם מוכשרת גם צנועה חחחחחחחחחחחחח) באהבה רבה לאפרת

אפרת.א

New member
גילייייייייייתיייייייייי - הלואי!

לו הייתי נוסעת לקריביים הייתי יכולה להשאיר מאחור מוכשרת צנועה כמוך?????????? באמת גילית - הפעילי את הגלגלים:)) אין סיכוי! אוהבת אותךךךךךךךךךךך חחחחח - קדימה - מתחילה לעשות רישום מי בא איתי בשנה הבאה:))

אפרת.א

New member
קבענו?!? - אוף אני וכניסותי

המאוחרות....זה שוב התפוז... מקווה שעעקב כניסתי המאוחרת - לא פיספסתי את הקרי(ה)בי(י)ם...:( כבר אורזת........גיליתי מתוקה - מצטרפת????????

ariegur

New member
אפרת,

אני עדיין מקווה שנוכל להפגש השבוע. אהיה בקשר. אריה

למעלה