שלי....
פרטים אישיים: 1. שם מלא: גיא נוימן 2. תאריך לידה: 23.2.1987 3. כתובת: כוכב הים 21 מכמורת 4. איפה עוד גרת? קרית ים וקיבוץ שריד 5. בית ספר: רמות חפר - מעברות 6. מזל: דגים 7. מידת נעליים: 46 (כן כן, יש לי רישיון לסירה..חח) 8. גובה: 185, אבל אני לא בטוח... 9. מוצא: אוקיי, זה מסובך: רבע טורקי, רבע מצרי וחצי הונגרי, אבל במקור, שלושת רבעי ספרדי (אל תשאלו...) 10. חיות מחמד: כלבה מטומטמת, מלא חתולים אהם קרן אהם, ונחש 11. אחים: אח גדול, אחות גדולה ואח קטן 13. צבע שיער: שחור 14. אורך שיער: סביבות ה-10 ס"מ... 15. צבעת פעם את השיער? לא 16. באיזה צבע? אמרתי לא, מה לא מובןן!!!! 17. כיתה: י"א 18. מצליח בבית ספר? פחחחחחחחחחח, אתם צוחקים עליי? בטח שכן.... לא 19. תחביבים: ג'קאס, קפוארה, תיפוף, מד"א ולשחק עם השערות בבית שחי שלי 21. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וג'יבריש 22. אוהב ספורט? אפשר להגיד... 23. איפה נולדת? חיפה 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? איזה שאלה, בטח שבלילה 25. רגיש לדיגדוגים? במקומות מסויימים שאני לא אפרט עליהם... 26. מאמין באלוהים? לא 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן 28. במידה ויש, מה הם? Bunny The Lifeguard, באייסי 28. במידה ולא, למה לא? אבל אמרתי כככככן!! 29. יש לך גשר?
לצערי הרב עדיין... 30. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? פעלולן, זה חלום שלי בערך מכיתה ו' 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? כשאני חושב על זה, היום שנהייתי חבר של האקסית שלי 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? זה עדיין קורה, כל יום, אוקיי, אמא שלי מורה בבי"ס שלי ומלמדת חברים שלי, צריך לפרט יותר?? 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא זוכר בדיוק את התאריך, אבל בתחילת החופש הגדול, שהכרתי את הידידה הכי טובה שלי 35. מה הדבר הכי חשוב לך? לא לקחת כל דבר ברצינות,להיות חופשי ולעשות שטויות כל עוד אני זז 36. יש חבר\חברה\קראש? כן 37. ממה אתה הכי פוחד? מהבלתי נודע (זה הדבר היחידי שאני קצת מפחד ממנו) 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? חומר למחשבה, אמממ, שאני אהיה כמו המורות, ואני אוכל להגיד "יש ליעיניים בגב!" 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על החיים, מוזיקה ועוד... 40. למה אתה הכי מתנגד? לכפייה דתית 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? באם מרג'רה 42. האם אתה חושב שאתה חוצפאי? לפעמים 43. מה דעתכם על הרכבת? אחלה 44. נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? חסר להם שלא!! דברים אהובים: 45. הקוד הכי אהוב: סודי.... 46. המשתמש הכי אהוב בפורום: אנה!! טינק טינק ואחריה הביץ'שלי (אל תיקח את זה אישית גיי... 47. המנהל הכי אהוב בפורום: אנייי!!! כוולם, להעריץ אותי... סתם... 48. המקום האהוב לחופשה: עמר חפר (האיזור שאני גר בו) ות"א 49. טעם גלידה אהוב: תות 50. פרי אהוב: אננס 51. ממתק: כל דבר שעולה על דעתכם כל עוד אין בו קוקוס (למרות שבתור פרי זה טעים רצח) 52. מכונית: אין כמו מוסטנס משנת 60-70... 53. שיעור: ספורט 54. חג: פורים 55. היום הכי אהוב בשבוע: שישי 56. צבע: ירוק 57. מגזין: אדרנלין 58. שם לבת: טל 59. שם לבן: שניר 60. קבוצת ספורט אהובה: אבאדה קפוארה 61: חודש אהוב: פברואר 62. ספורטאי אהוב: באם מרג'רה (סקייט זה ספורט...) 63. ספורטאית אהובה: אנה הטניסאית הזו, עם השם משפחה הארוך... 64. שחקנית אהובה: ליסה קודרו 65. שחקן אהוב: ג'ים קארי 66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: ג'אס, מופה שנות ה-70, קונאן א'ובראיין 67. אתר אהוב: זה וטורן טו ג'קאס 68. חיה אהובה: כלבו חתול 69. חבר לאימייל: לאייסי, אנה 70. בדיחה: איך עושים מגיטריסט באסיסט?? דופקים לו את הראש בקיר, אבל לא חזק מדי, שלא יצא מתופף... 71. אומר הרבה: לא הבנתי 72. מילה אהובה: אקספוזיציה 73. נעליים: אדיו, באם v2 74. תחנת רדיו: 102fm 75. חדר בבית: הזה, עם המחשב 76. ההופעה הכי טובה שראית: לא הייתי בהופעות 77. דיסק אהוב: כרגע אני מתלבט ביון קווינס אוף דה סטונאייג' לדרים ת'יאטר 78. נשיא: ביל קלינטון, כזה כלי.... 79. סלט: מממ, סלט טונה זה הדבר!! 80. בשר: הכל, אבל ממש הכל חוץ מכבד 81. תוספת לפיצה: טונה וקצת פיטריות 82. ארץ: ישראל וארה"ב 83. עיר: סן דייגו 84. אגם: לייק טיטיקקה...חחחח 85. ים: תיכון 86. מקום אהוב: הים, באמצע הלילה כשיש שמיים צלולים, אני פשוט כל כך אוהב את זה... 87. ריח: קקי... סתם, של על האש... 88. רעש: תופים 89. טעם: מתוק וחמוץ אבל לא ביחד 90. רגש: אהבה 91. אוניברסיטה: לא יודע, אבל בטח יש בארה"ב איזה אוניברסיטה לפעלולנים 92. מספר: 23 93. ספר: הרוזן ממונטה קריסטו, ואי התעלומות 95. סבתא: אסתר 96. סבא: דודו 97. דגנים: הכל חוץ מקורנפלקס רגיל, שלצערי זה הדבר היחידי שההורים שלי קונים דברים פחות אהובים.. רגע, זה משעמם. נהפוך את זה לדברים שנואים: 98. אוטו: פיאט 99. צבע: ורוד