הקפצות

הקפצות

אני רציתי לדעת בקשר להקפצות יכול להיות לי הקפצה בשעה כמו 2 בלילה כדי לכבות שריפה גדולה או משהו כזה כי זה נורא חשוב לי

BoSco

New member
לא

לצופי אש אצלנו מותר לפעול עד 22:30 אלא אם כן התחילו אירוע ב 21:30 ולא יעזבו אותו באמצע

זה לא נכון מה שאתה אומר

לנו בתחנה שלנו מותר לשעות בתחנה עד 22:00 אבל עם נקבל אירוע בשעה אפילו 24:00 ונרצה להגיע מכוחות עצמנו לא יגידו לנו כלום אני חושב אני ועוד חבר מהתחנה בשעה 11 ראינו 3 צוותים נוסעים עם סיקרנות ומהבהבים ונסענו אחריהם עד 1 וחצי בלילה ולא אמרו לנו כלום

Max M

New member
לפי תקנון צופים

מותר לך להיות רק 5 שעות בשבועה ועד השעה 22:00 בחגים מותר להיות יותר. כול פעם שהגעתה לארועה בכוחות אצמך לא היה לך ביתוך אבל לפי מה שאני יודע אין כימעת שום תחנה בארץ שפועלת לפי כול התקנון

MAX

לכל תחנה יש את הכללים שלה באיילון לדוגמה יש מינימום שעות בחודש אני מכיר תחנות שאין מינימום שעות אצלם אז כמו שאמרתי כל תחנה והכללים שלה . 5 שעות בשבוע??? מעט מאוד ידידי גיא

Max M

New member
גיא

כפי שאני יודע יש וועדה ארצית שבתוכה נכללים כול קציני הצופים והסגנים שלהם. בוועדה נקבעים כללים שאל פיהם אנחנו הצופים אמורים להתנדב. מה שהתחנה יכולה לשנות זה סוג האירועים שאליהם יוצאים הצופים אני לא מכיר או יודעה על איזה שהי תחנה בארץ שבאמת עובדת לפי הכללים אצלינו הצופים יכולים להיות כמה זמן שהם רוצים בתחנה אבל זה עדין לא משנה את זה שלפי הכללים ביום חול רגיל יכולים הצופים להיות רק 5 שעות

שיעור בלשון ובדקדוק..

בשבועה = בשבוע. שהגעתה = שהגעת. לארועה = לארוע. אצמך = עצמך. ביתוך = ביטוח. כימעת = כמעט. כול = כל. העברית שפה יפה, חבל לסרס אותה תשמרו עליה. עברית יפה שפה ....

למעלה