הקפצונת

תלוי איך את נראית ../images/Emo68.gif

סתם סתם....!!!
חבר שלי שבקושי עשה 3 יחידות מתמטיקה הוציא 752 ועוד חבר שלי שעשה 5 יחידות מתמטיקה אבל יש לו ממוצע בגרות יותר נמוך משלך הוציא 660. מה המסקנה? נכון, אי אפשר ממש לדעת. לפי דעתי אין שום סיבה שלא תוכלי להגיע ל650-700 עם מספיק תרגול והשקעה. את רק צריכה להאמין בעצמך ולא לפחד - אף אחד לא זוכר כלום אחרי כ"כ הרבה זמן - את לא היחידה. מבחנים שונים ומשונים תוכלי למצוא באגף המבחנים בקישורים של הפורום. שיהיה המון המון בהצלחה!!!
ילד חורף

אלוׁנית

New member
אומנם

לא עשיתי עדיין פסיכומטרי, מועד אפריל הוא "המיוחל" אבל אני יכולה לאמר לך שזה עתה סיימתי מכינה. באנגלית 5 יח"ל קיבלתי 81 ובמתמטיקה 4 יח"ל שנבחנתי ממש לפני שבועיים, אני מעריכה שאקבל בסביבות התשעים פלוס. ממוצע הבגרות שלי הוא 9.2 ועם כל זה אני יכולה לאמר לך שבמבחן הדיאגנוסטי הראשון קיבלתי 440. ציון שאפילו לא מתקרב למה שאצטרך בסופו של דבר. המצחיק הוא, או למען האמת, החלק הבאמת עצוב הוא, שבמילולית קיבלתי מעל 120 במבחן שהוא דיאגנוזי! אבל בכמותית שאמור להיות לי קל, כי אני שולטת במתמטיקה, ובאנגלית ש.. נו, בכל זאת הוצאתי בחמש יחידות ציון יפה, בהם נפלתי. מה זה אומר? אני מניחה שכלום מלבד זה שאי אפשר לקבוע חוקיות לגבי מצב התחלתי וסופי. תעשי את המכסימום שלך, אני מניחה שזה יעבוד
ובהצלחה. לך, לי ולכל מי שנבחן במועד הקרוב.

Ezmeralda

New member
אז ככה...

קודם כל להירגע... פסיכומטרי זה לא כ"כ נורא כמו שחושבים... ובכלל יואל גבע נחשבים מהטובים שמלמדים לפסיכומטרי. אז נכון, צריך לפנות זמן ללמוד מילים בעברית ובאנגלית, והמבחן באנגלית בכלל לא דומה לשום דבר כמו בבגרות באנגלית (יש קטעים שיכול להיות שבכלל לא תביני מה כתוב שם ועדיין תצטרכי ותוכלי לענות נכון). בסה"כ רוב הלימוד זה טריקים שלומדים, וכל מה שיש לך לעשות זה לחזור עליהם עד שתדעי אותם טוב. אני גם לומדת לפסיכומטרי, זו תהיה הפעם השניה שלי שאני אעשה את המבחן (למועד אפריל) ונרשמתי לקורס (בלחמן, כי שם עשיתי כבר את הקורס הראשון) רק בגלל שאני רוצה שתהיה לי מסגרת... ןאגב, אין הארכת זמן בפסיכומטרי, יש הקלות, אבל את הייתה צריכה לעשות אבחון כבר לפני כמה חודשים כדי לקבל אותן למועד אפריל...

Ezmeralda

New member
אז זהו שלא...

המבחן כולו הוא תחת לחץ של זמן, ולמי שיש הקלות יש פחות פרקים. זה לפחות עד כמה שאני יודעת. בכל מקרה לא קל כ"כ לקבל את ההקלות האלה

Ezmeralda

New member
תיקון טעות...

פחות שאלות באותו זמן... (למשל 20 שאלות בכמותי ב-25 דקות)

למעלה