כוחו של תת המודע
מישהו קרא את הספר ? אני עכשיו התחלתי ... בינתיים ספר נחמד מאוד ומעניין אבל יש בו יותר מדי תפיסה רוחנית שאני ממש לא מאמין בה.. כל התפיסה של המחבר מאוד נשמעת לי וזאת התפיסה שלי בערך (תחשוב טוב, ויהיה טוב - בקיצור) אבל כותבים בספר שהתפקיד הראשון של התת מודע זה להיות אחראי על תפקוד הגוף שלנו, הכליות הלב הריאות ועוד מיליון דברים. התת מודע שלנו לא מורכב אך ורק מפחדים או זיכרונות.. אני מדבר על דברים יותר מורכבים... כמו שאתה מזהה מישהו מאחורה ממרחק יחסית גדול.. למה זה ? זיכרונות של ההליכה שלו, של שפת הגוף שלו, של הצבעים שלו של ההתנהגות שלו.. כל זה נמצא בתת מודע ועוזר לך לזהות אנשים מרחוק עובדה שמכונה לא מסוגלת לעשות את זה. זה גם עוד אלף ואחד הרגלים... התת מודע שלנו מתמקד בכל התמונה שאנחנו רואים בכל רגע נתון וקולט זיליון דברים ברגע דברים קטנים שבכלל לא ידענו שהם קיימים.. שמעתם על השיטה שאפשר לקרוא מיליון מילים בדקה בעזרת הכוח של התת מודע ? אם תרצו יש לי קישור. לפי דעתי, כל תוכנו של החלום נבנה מהתת מודע, מופיעים בחלום רק דברים שנמצאים בתת מודע (כנראה) בדרך כלל לא תמצא את עצמך עושה פעולה חדשה או מתנהג בצורה שאפעם לא התנהגת. בכל אופן זאת רק דעתי כמישהו שמתעניין..