הקפצה...

קורורו

New member
../images/Emo103.gifועוד משחק!!../images/Emo103.gif

אני נותנת סיטואציה קצרה וכללית/ארוכה ומפורטת ומישהו עונה מה הכי לא הגיוני שאחד המופיעים בה יגיד, ואז הוא נותן סיטואציה... מובן?
מעיין שכלול למשחק "דברים שהם לא יאמרו" X_X לא נשמע משחק משהו, אני יודעת - אבל עם הראש שלכם אולי זה יהיה קצת מצחיק ^^ ארמ... דיוויס וקארי נפגשים במקרה באיזו חנות (נדוש, אני יודעת ><)

קורורו

New member
אממ,

"מימי, בואי לשחות! נו אז מה אם לילה והדגל שחור!"
טאקאטו והנרי במעלית (תודו שזה קשה! בערך
)

Digi Lista

New member
כול הכבוד על היוזמה../images/Emo45.gif

אני מותשת מהחג,כמה אפשר עם משפחה ואורחים אחרים?...מצד שני כשאין אותם אני גם מתלוננת,לפחות הפעם יש לי ממש סיבות מוצדקות
ולענייננו... טאקאטו(במפתיע)בוכה:"אנחנו ניתקע כאן לנצח!זה הסוף!" הנרי:"תירגע,מה שיורד עולה בסופו של דבר ולהיפך,ככה אמר המאמן שלי רגע אחרי שהוא נתן לי מיץ שזיפים טרי..." טאקאטו:"אתה יודע לפעמים נראה לי שאתה פשוט מחפש משפט לדחוף לסיטואציה,כאילו יש לך איזה ספר ציטוטים ואתה שולף ממנו ברגע המתאים..." הנרי:"זה מזכיר לי משפט-להתחתן פעם אחת-זו חובה,פעם שנייה-זו שטות ופעם שלישית=טירוף" טאקאטו:"אני ממש לא מבין אותך,אנחנו תקועים כאן במעלית לנצח ואתה מספר ציטוטים,תיכף נשמע את ה'בום' ונבין שחיינו נגמרו,אני כבר מתחיל להגיע ולהרגיש את הסוף מתקרב..." הנרי:"יש לי רעיון..." הנרי מחטט בכיס המכנס,טאקאטו בוהה בו. הנרי:"התאמה דיגיטלית-הפעלת מעלית" המעלית מתחילה לנוע,טאקאטו בוכה מאושר. טאי מציץ לשיחת בנות של קארי וחברות.

Hyde Snow

New member
אופסי XP

סיטואציה קאזו נבחר לשחק את ישו בהצגת בית הספר

למעלה