הקפצה...

מוצארט

New member
התפקדות לכבוד הפגרה ../images/Emo3.gif

שם: גיל: תאריך יומולדת(וזה ייכנס ללוח אירועים): עיסוק: כמה זמן בפורום: משחק בלתי נשכח של הפועל: השחקן האהוב בקבוצה: מסר לאומה: יאללה

D a n n y b o y

New member
וואו, אני ראשון.

שם: דניאל גיל: 19 תאריך יומולדת: 11.2 עיסוק: סטודנט כמה זמן בפורום: מאז שמקלר נכנס לניהול. משחק בלתי נשכח: לא זוכר. השחקן האהוב עליי בקבוצה: בלית בררה אני אבחר שחקן עבר- דייבי קורמן. מסר לאומה: יאללה הפועל!

RED OR DEAD BS

New member
עכשיו תורי

שם: אלי. גיל: 15. תאריך יום הולדת: 9.7 עיסוק: תלמיד. כמה זמן בפורום:אין לי מושג.. אולי מתחילת השנה? (בכדורגל). משחק בלתי נשכח: המשחק מול מכבי ת"א ברמת גן, גמר גביע, אולי הפעם הראשונה שלי במגרש, ואבא שלי אומר לי לצעוק, ב"ש מלחמה.. אחח והשמחה והשמחה. השחקן האהוב: עוז יפרח. מסר לאומה: באר שבע לא תרד

מוצארט

New member
עכשיו אני כי ההוא הלך...

שם: יוסף גיל: 20 תאריך יומולדת(וזה ייכנס ללוח אירועים): 17.1.84 עיסוק: בקרוב אזרח רישמית, ומתכוון לעבוד. כמה זמן בפורום: מאז הקמתו. שנתיים פלוס מינוס משחק בלתי נשכח של הפועל: המשחק נגד בית-שאן לפני שלוש שנים, כשהפסדנו 1:0, ויכולנו לעלות באותו משחק ליגה, ובסוף עלינו משחק אחרי, בר"ג בתוצאה 5:0. השחקן האהוב בקבוצה: אביתר אילוז מסר לאומה: תהיו חזקים! אנחנו נישאר בליגה!

zuli4

New member
תורי...

שם: מור גיל: 14 תאריך יומולדת: 28.2 עיסוק: תלמידה כמה זמן בפורום: זה לא שעשיתי טבלת ייאוש.. משחק בלתי נשכח של הפועל: המשחק האחרון בעונה שעברה, נגד הפועל ת"א..(באימון שלפני המשחק נתתי לאופיר חיים ספר תהילים שבזכותו הבקיע שני שערים..) השחקן האהוב בקבוצה: אורן סגרון, עוז יפרח. מסר לאומה: אנחנו נשארים בליגה!!!!!!

blueman1

New member
תורי תורי תורי

שם: שי גיל: 19.5 תאריך יומולדת: 3.5 עיסוק: חייל כמובן כמה זמן בפורום: פתחתי את הפורום כמעט שנתיים משחק בלתי נשכח של הפועל: משחק נגד מכבי חיפה לפני שני עונות בקריית אליעזר היה יום גשום רצח נתנו מחצית ראשונה על הפנים אבל מחצית שניה שלא מביישת נראה לי קבוצה באירופה, חבל שהפסדנו בסוף איך לא משלושער של ברדה. השחקן האהוב בקבוצה: זוהר חוגג, עוז יפרח. מסר לאומה: עוד נראה ימים טובים יותר!!!

מוצארט,אתה ענק..הנה שלי..

גיל:23 יום הולדת:82\7\11 עיסוק:תואר ראשון ברפואה מערבית ועיסוי הוליסטי.כיום מאבטח בשביל לקבל את המועדפת כמה זמן בפורום:חודש ומשהו משחק בלתי נשכח:לא מעט,אבל הכי זה נגד בית"ר ירושלים ב"ווסרמיל".. הם רמסו אותנו 5-2 ועשו בלאגן במכוניות בחוץ. שחקן אהוב בקבוצה:בעבר-חלילוביץ ואסי כיום:יינון ברדה מסר לאומה:"כמו שאין למוות סוף,כך אין מה למהר".

iT DiS

New member
וואו...אמממ עכשיו אני?

שם: רן...למדקדקים, רן-זאב אלתר... גיל:19+ תאריך יומולדת(וזה ייכנס ללוח אירועים):3.9.85 עיסוק:חייל ולמדקדקים-מאבחן פסיכוטכני בלשכת גיוס ב"ש... כמה זמן בפורום:אמממ...במצטבר בערך חודשיים או שלושה... משחק בלתי נשכח של הפועל:כאמור..גמר הגביע נגד מכבי ת"א...אחח...רוסו.. השחקן האהוב בקבוצה:כאן אותו רוסו חוזר... אבל בהווה אני מניח ש... אמממ...זוהר חוגג ואביתר ועוז ויניב... אחחח..שחקני בית... מסר לאומה:למרות הכל תמיד ב"ש אימפריה אדומה!! אה כן.. ניקוטין שולטים!!

zilber z

New member
אני ..

שם: זילבר גיל: 17.2 תאריך יומולדת(וזה ייכנס ללוח אירועים): 14.10 1עיסוק: מבריז כמה זמן בפורום: מאז שנפתח אבל לא אוהב לכתוב בתפוז בכללי אז אני לרוב רק קורא ולא מגיב משחק בלתי נשכח של הפועל: 3-0 חצי גמר נגד מכבי חיפה לא ישכח את המשחק הזה בחיים הכל היה מושלם השחקן האהוב בקבוצה: יניב אלול שחקן שתמיד נותן 100% וגם אביתר אילוז קרוב להיות בשחקנים האהובים אצלי מסר לאומה: לא נשכח ולא נסלח אלי גוטמן הרעל של הכדורגל הישראלי

D a n n y b o y

New member
מה זה 17.2

תזכור שחודשים סופרים על בסיס 12, לא על בסיס עשרוני. ככה שאם התכוונת לכתוב שאתה בן 17 וחודשיים, טעית. לפי מה שכתבתה אתה בן 17 שנים, 2 חודשים ו13 ימים. +- יומיים.

D a n n y b o y

New member
זה לא משנה, זה כל הקטע.

העניין הוא שהיה לי משעמם באותו רגע, אז החלטתי להציק. מה אכפת לכם?

אוקיי

שם:אסף גיל: 20 תאריך יומולדת: 4.4 עיסוק: סטודנט כמה זמן בפורום: מאז שמוצארט נכנס לניהול משחק בלתי נשכח: ברצלונה (עם כל הכאב...) השחקן האהוב בקבוצה: אלון מזרחי (כל פעם כשאני רואה אותו אני צוחק) מסר לאומה: "ליברפול באנגליה, באר שבע ישראל, היידה הפועל! היידה הפועל!"

הנה אני

שם: אלי מ. (האלי השלישי בפורום הזה...) גיל: 25 תאריך יומולדת(וזה ייכנס ללוח אירועים): 26.4 עיסוק: מובטל זמנית כמה זמן בפורום: מהיום
משחק בלתי נשכח של הפועל: גמר הגביע נגד מכבי ת"א. השחקן האהוב בקבוצה: עוז יפרח מסר לאומה: אם תחפשו, תמצאו!

למעלה