הקפצה...

שירוש בלופרים עונה 1..חח דבר מגניב!

בואו נעשה שירוש בלופרים (מושג שלמדתי בעקבות הסדרה חברים ) מהעונה הראשונה..(כאילו דברים לא הגיוניים שהיו בסדרה, וכנראה היוצרים לא שמו לב אליהם...) *לדוגמא: באחד הפרקים הראשונים שהילדים יתפרקו, ומימי פגשה את איזי היא בכתה ואמרה:"...אני אפילו מתגעגעת לאחי התינוק" ---> אז.. איפה הוא בדיוק??? אפילו פעם אחד לא ראו או הזכירו אותו שהם היו בבית... עוד אחד * שהוא בלופר שאמרו כבר.. שטאי חזר הביתה איך ידע את מספרי הטלפון של הילדים להתחשב בעובדה שלא הכירו לפני המחנה.... פליז!!! תשתפו פעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה זאת אומרת...

הילדים הכירו אחד את השני לפני המחנה הם למדו ביחד באותו ביהס לפני שעברו דירה לעיר אחרת(כולם עברו לאותה עיר)זאת אומרת שכבר היו להם את הטלפונים של כל אחת...

Digi Lista

New member
לא מדויק...

רק כשהם הביאו את פנקסי הטלפונים הם נזכרו שהם למדו באותו מקום אבל הם לא היו באמת חברים ולכן מפתיעה מהירות החיוג של טאי לבתי האחרים בפרק בו הוא חזר הביתה... אחלה רעיון
ויהיה נחמד לשיתוף פעולה
(בטח גם אני אמצא כמה...רק קצת להפעיל את הזיכרון...אני אחזור לזה...)

OFIRB9

New member
הנה משהו

באחד הפרקים טיקיי אמר "אני אוהב מאוד לשחות" ובאחר "אני לא יודע לשחות!"(ועוד מעניין שזה היה באמצע טביעה) ואיך זה שטאי אמר "יכול להיות שקארי כן היתה בארץ דיג'ימון, יש לה את משרוקית המחנה!" והמשרוקית עוד הייתה אצלה בסרט הראשון???

Digi Lista

New member
.....

בפרק אתמול עלו לי שתי תהיות... הראשונה מאיפה בדיוק הדיג'ימונים מצאו את האוכל למימי?מילא פירות כי זה יער אבל איך הגיע בקבוק שתייה מלא ועוד עם תווית של חברה אהובה על מימי? והשנייה-איך טאי ידע שמימי תבוא עם כול מיני חברים דיג'ימונים?...

lori4

New member
בפרק היום....

ג'ו אומר לגוממון שהם לא יודעים אם מאט בכלל השתמש בסירת הברבור, אבל בפרק הקודם אילקמון אומר לו שהוא ראה מישהו שט בסירת ברבור, בלילה לפי כן.

עוד בפרק היום...

גבומון אומר למאט שהוא הסתובב לבד שנים בארץ דיג'ימון עד שהוא הגיע אבל באחד הפרקים מראים שכולם בוקעים מהביצים ומשחקים ביחד.

Digi Lista

New member
הקפצה...

מתחיל לשעמם אותי להקפיץ כול הזמן דברים פצפונים(*רמז*)

למעלה