הקפצה...

נושא לדיון: התאמה של הסמלים

עד כמה אתם חושבים שהסמלים מתאימים לדיגיגורלים... בואו כל אחד יבחר דיגיגורל וסמל ויסביר למה לדעתו דווקא לו מתאים הסמל

Vapory

New member
שלי:

מאט - חברות מתאים לו!! מימי - סמל ההתחשבות.. סורה - אממ.. נראה לי שאהבה מתאים לה... איזי - סמל הסקרנות(צריך להסביר למה?) טי קיי - סמל התקווה.. ג'ו - סמל האומץ!! הגיע הזמן שיהיה אמיץ קצת!! קארי - סמל האור, הסמל הזה פשוט יושב עליה!! טאי - אממ.. באמת אין לי מושג איזה סמל מתאים לו אבל ניתן לו את סמל הכנות..

Goggle Girl

New member
לא ביקשו להתאים סמל לדיג'יגורל

אלא להסביר למה לפי דעתינו הסמלים שכבר יש להם מתאימים להם. אני כבר אכתוב מגילה רק הלכתי וחם בחוץ ואני מתה למקלחת ^^;

Goggle Girl

New member
יאגאמי טאיצ'י - סמל האומץ

מתאים - בהחלט. בואו נבחן את זה מנקודת מבט ישירה. טאיצ'י הוא, מה לעשות, טיפש אם לא אמיץ, וטיפשים הם תמיד אמיצים ^_^;;; (הם גם תמיד מתים ראשונים, אבל זה לדיון אחר >.>). הוא תמיד זה ששש לקרב, תמיד זה שמוביל את המתקפה (מה אמרתי על למות קודם? >.>; ) ותמיד זה שצווח לכולם לא להיכנע. עכשיו הבא נעבור לבחינה של מתחת לפני השטח. טאיצ'י הוא פחדן. הוא מפחד מהרבה מאוד דברים, שהעיקריים בהם הם - 1 - היקארי 2 - שיתעלמו ממנו\שהוא יהיה לבד קל מאוד לראות שטאיצ'י מפחד מחוסר תשומת לב כלפיו כיוון שהוא רועש כל כך. הוא מחפש אחר תשומת לב בכל דרך שהיא. כאשר יאמאטו מתעלם ממנו בכך שהוא לא מקבל את מרותו של טאיצ'י כמנהיג, או אפילו מתרחק ממנו וכך לא מקבל את נוכחותו של טאיצ'י לידו, טאיצ'י מתעצבן, כיוון שככה יש פחות אנשים שישימו לב אליו, והוא מנסה להכריח את יאמאטו לשים לב אליו בכל דרך שהיא. בסוף הוא מצליח, בעיקר בגלל שיאמאטו צריך אותו בדיוק כמו שטאיצ'י צריך את יאמאטו (נא להתעלם מרמיזות שונן איי >.>) סיבה לכך לפי דעתי היא הזנחה כלשהי בגיל צעיר. כבר בסרט הראשון, שמבחינה כרונולוגית מתרחש לפני הסדרה, אנו רואים את טאיצ'י מטפל בהיקארי הקטנה לבדו לבדו. ההורים אינם בבית, וטאיצ'י צריך לשים לב רק להיקארי ולא לעצמו. (זה גם תורם לפחד שלו מהיקארי ולהיקארי) כשהוא חזר הביתה אחרי העניין עם אטמון, שוב, הבית ריק ריק. טאיצ'י המפוחד מתקשר מהר לאנשים שמכירים בו ונכנס לפאניקה כאשר הוא מגלה שאף אחד לא נמצא. כאשר הוא חוזר לעולם הדיגיטלי הוא ממהר למצוא את כולם, אבל כאן כבר עברנו לשלב אחר, שבו טאיצ'י מתגבר על הפחד מנטישה, כי כבר יש אנשים שלא ינטשו אותו, החברים שלו לא יעזבו אותו אחרי מה שהם עברו ביחד, ועכשיו הוא באמת רוצה להציל אותם, כאן הוא באמת נהיה אמיץ בשבילם ולא בשביל לא לאבד אותם (כן, יש כאן הבדל >.>) או בשביל לעשות עליהם רושם. 1 - היקארי. טאיצ'י מפחד גם להיקארי, וגם מהיקארי. קודם כל הוא מפחד בשבילה. בתור אח גדול שגדל כאשר על כתפיו האחריות לאחותו הפן הזה מובן מאליו, בייחוד אחרי שהוריו, שמהם רצה תשומת לב, צעקו עליו בגלל מה שכמעט קרה לה כשהיא הייתה חולה. (הוא קיבל תשומת לב אבל לא חיובית ולא בזכות מה שהוא עשה, אלא בגלל ואפילו אולי למרות זאת. להיפך, זה אפילו הראה לו אולי שהם לא אוהבים אותו ורק את היקארי, מה שתרם לפחד שלו מנטישה ולצורך לתשומת לב, ולפחד _מ_היקארי). הפחד הזה בא לידי ביטוי גם כשהם הביאו את היקארי איתם ואז היא נהייתה חולה ואז טאיצ'י התחרפן. כמובן שוב הזיכרון של ההורים שכועסים עליו ולכן הוא דואג, אבל גם הוא ממש דואג להיקארי. הפחד הזה נעלם כשטאיצ'י: א- ראה שהיקארי יכולה לדאוג לעצמה, ב - החליט אשכרה לעשות משהו בשביל למנוע מהיקארי להיפגע. הפחד מהיקארי הוא בעצם הפחד הגדול ביותר של טאיצ'י. הוא פוחד ממנה פחד מוות, בגלל זכרונות ילדות שעשו לו טראומות. בגללה ההורים צעקו עליה. בגללה הוא צריך לדאוג כל כך פן היא תהיה חולה, גם כאח גדול, וגם כי אז שוב יצעקו עליו. כשהיא שמה הוא חייב להיות אחיה הגדול ואין לו חופש, אין לו עצמאות, אין לו הגדרה עצמית. הוא פשוט אחיה הגדול, וזהו. הוא גם מקנא בה, כי לה כולם דואגים בעוד אותו מזניחים והוא חייב לדאוג לה. חלק מהכעס שלו בפרק שהיא חלתה היה גם שהם מבזבזים זמן בגללה; כולם שמים לב אליה ומתעלמים חלקית ממנו; שוב פעם ההורים יצעקו עליו. בסופו של דבר אבל, ברגע שהפחד להיקארי והפחד מהתעלמות (אני לא אגיד נעלמו כי הם לא התפוגגו פשוט, הוא יותר כבש אותם, ולכן אומץ) היו תחת שליטה, גם הפחד הזה לא היה בעיה. טאיצ'י היה בנאדם בפני עצמו שלא היה צריך יותר לדאוג עד כדי כך להיקארי. רואים גם בקטעים עם אמא שלו שהיא שמה לב אליו הרבה יותר מאשר בקטעים קודמים (ובגלל קטעים כאלה אומרים שלדאיסקה יש משפחה לא מתפקדת... אז מה על טאיצ'י? >.>), ולכן לטאיצ'י אין האמת סיבה יותר לפחוד מהיקארי, או לפחות הוא לא רואה סיבות מספיקות לפחד ממנה עד כדי כך. לסיכום, לטאיצ'י מתאים סמל האומץ לא כי הוא אמיץ, כי כמו שאמרתי כבר, הוא יותר טיפש בהתחלה מאמיץ, אלה בגלל שהבעיה העיקרית שלו בסדרה הייתה הפחדים שלו, ועליהם הוא התגבר אחד אחד, ולכן מתאים לו סמל האומץ, כי כמו שכבר אמרתי מספר פעמים בדיונים אחרים, לפי דעתי הסמלים הם לא התכונה העיקרית של הילד (או שגם אם הם כן, אז זה לא הסיבה היחידה למה יש להם את הסמל) אלא יותר צורך של הילד, או להתגבר על זה, או להיות מסוגל להוציא את זה החוצה (טאיצ'י - פחדן, ג'ו - לכאורה מישהו אנוכי למדי אבל כשצריך אותו אפשר לסמוך עליו, קושירו - סקרן רק לגבי דברים מדעיים, חלק מהסקרנות שלו הייתה צריכה ללכת לכיוונים אחרים, כמו בני אדם אחרים, מימי - הייתה צריכה להיות כנה יותר עם עצמה ועם האחרים ורואים ממש איך היא השתנתה וכו'). לכן מתאים לו סמל האומץ ^_^

למעלה