הקפצה...

• פותח הנושא niena
  • פורסם בתאריך

niena

New member
דיון- מיהו הגוגל בוי/גירל האמיתי?

אמ... כן. סתם דיון שעלה לי בראש. איזה תכונות הייתם מכניסים לגוגל בוי/גירל? או לחלופין, למנהיג? מי באמת ראוי לשאת את המשקפת המסורתית על הראש? אומץ, אחריות, סבלנות, עקשנות, כריזמתיות... או כל תכונה אחרת שעולה לכם בראש, יחד עם הסבר מצורף- למה דווקא תכונה זו? ואם כבר, אז גם מומלץ לתת דוגמאות מהגוגלים של העונות, להסביר מה התכונות הבולטות, האם הן מתאימות למשקפת שעל ראשו או לא, ואז אולי נוכל לענות על שאלה הלא ממש נצחית- מי הוא הגוגל בוי (או גירל) האמיתי? (אפשר גם לקחת דוגמאות מהפיקים של חברי הפורום, אבל זה כבר באמת לא הכרחי...)

אההה

טוב טאי הוא הרי הראשון, אבל זה לא שהוא המציא את האופנה, והוא גם העביר את שלו לדיוויס זוכרים? טקאטו הוא הראשון שקראו לו "ראש משקפת" אבל טאקויה הוא גוגל ראוי לשמו! הוא לא ממש דביל אבל בכל זאת מצחיק הוא חמוד הוא פיתח קשר יפה מאוד עם הזאב, והוא גם ה-מנהיג! אני לפחות יודעת דבר אחד, את טקאטו להוציא מהשאלה, הוא לא גוגל בכלל, הוא הזאב בודד אז אין לו שום קשר עם אחד (לא שאנחנו יודעים לפחות...*שיעול*) והוא גם מסכן מעצבן כזה...להוציא אותו!

Digi Lista

New member
...

קודם כול טאקאטו הוא הכי לא מתאים להיות גוגל בוי ואומנם יש לו את היתרונות שלו אבל בכלליות מדובר בסוג של נקניק בכיין שמבייש את המשקפת
טאי הוא נער המשקפת הראשון,כלומר הוא הגדיר לנו את המונח הזה,ברור שהוא המנהיג,אבל במקביל גם מאט הוא המנהיג,טאי פשוט המשולהב יותר... דיוויס הוא העתק של טאי רק עוד יותר מוקצן,כמו שאמרו בעונה השנייה מסוכן לשים את שניהם באותו חדר(למרות שאני טוענת שיש כאן טעות ואני אשמח לקשקש עם שניהם באותו החדר בטח יהיו צחוקים)... וטאקויה הוא מצד אחד ממש דומה לטאי באופי ולדיוויס בנוסף הוא דומה גם חיצונית בפרקים מסוימים,הנקודה עם טאקויה שהוא שונה קצת,יש בו משהו יותר כבד מהגוגלים הראשונים אולי בגלל שכשאתה הדיג'ימון אתה עובר לא רק דיג'יגדילה אלא גם שינוי פסיכולוגי וחשוב שהשינוי הזה יהיה מהיר אחרת... אני אתן לכם לענות קצת ואז אני אמשיך כי אני ממש אוהבת את הגוגלים
וחבל שהדיון יעצר כאן,יש לי עוד הרבה מה להגיד
כול הכבוד על היוזמה

niena

New member
אה? משום מה זה לא שלח לי את ההודעה

טוב, נצטרך להגיב שוב: אני שמחה שמשתפים פעולה, אבל הכוונה האמיתית שלי בדיון הזה היא השאלה: איזה תכונות מרכיבות את הגוגל בוי? איזה תכונות חייבות שיהיו בו, ואיזה תכונות מומלץ שיהיו בו, ואיזה תכונות בכלל לא כדאי שיהיו בו? ע"פ זה חשבתי שנוכל לבחור את הגוגל בוי האמיתי מבין הארבעה (טקאטו אני מבינה שכבר נזרק), ואולי גם ליצור את הגוגל בוי המושלם (או מפלצת גוגלית... חחח.. עזבו...)

Apikachu L

New member
..............

ובכן. תכונות: אוהב לאכול(?) מנהיג ספורטיבי בעל ביטחון עצמי מפותח "במיקצת" חם מזג מעט אימהי/אבהי עליז

Digi Lista

New member
הקפצה...

תיכף יהיו עוד...גיליתי שיש הרבה דברים מעניינים וחבל שיהיה כאן שקט... אגב,הכוכבים באים שוב לארץ תתכוננו לחופש מטורף

למעלה