הקפצה...

רעיון...

אפשר לעשות כזה פיק בהמשכים של דיג'ימון אבל שלכל אחד מותר לכתוב רק חמש מילים... מה אתם אומרים? אני אומרת שניתן לזה צ'אנס, טוב? אני מתחילה. דייוויס קם בבוקר ושמע צרחות

niena

New member
אני!

דייוויס קם בבוקר ושמע צרחות... מהחדר של קארי. הוא נכנס ו... (חמש מילים בדיוק! ה-ו' לא נחשבת! נכון..?)

Digi Lista

New member
...

רעיון טוב,יאללה אני אנסה
דייוויס קם בבוקר ושמע צרחות... מהחדר של קארי. הוא נכנס ו...גילה אותה מתנשקת עם טי.קיי...

Yuske

New member
אחלה של רעיון מגניב!!

דייוויס קם בבוקר ושמע צרחות... מהחדר של קארי. הוא נכנס ו...גילה אותה מתנשקת עם טי.קיי...הוא היה בשוק כי הוא...

חחח תורי

דייוויס קם בבוקר ושמע צרחות... מהחדר של קארי. הוא נכנס ו...גילה אותה מתנשקת עם טי.קיי...הוא היה בשוק כי הוא... הרי אוהב אותה אז הוא... שאלה, מה עניין הצרחות והנשיקה? כמובן עם הייתי מתנשקת עם טיקיי גם אני הייתי צורחת...רגע! הוא מטריד אותה מינית! קראו למשטרה!

תורי שוב

דייוויס קם בבוקר ושמע צרחות... מהחדר של קארי. הוא נכנס ו...גילה אותה מתנשקת עם טי.קיי...הוא היה בשוק כי הוא... הרי אוהב אותה אז הוא... קפץ כמו משוגע והתחיל פתאום... ומה דייוויס עושה בבית של קארי?

Apikachu L

New member
////////

דייוויס קם בבוקר ושמע צרחות מהחדר של קארי. הוא נכנס ו...גילה אותה מתנשקת עם טי.קיי הוא היה בשוק כי הוא הרי אוהב אותה אז הוא. קפץ כמו משוגע והתחיל פתאום לצרוח ולקלל את טיקיי. קארי ...

Yuske

New member
תורי שוב

דייוויס קם בבוקר ושמע צרחות מהחדר של קארי. הוא נכנס ו...גילה אותה מתנשקת עם טי.קיי הוא היה בשוק כי הוא הרי אוהב אותה אז הוא. קפץ כמו משוגע והתחיל פתאום לצרוח ולקלל את טיקיי. קארי רתחה כמו מטורפת והתחילה לצעוק: " (זה לא כולל מרכאות אני מקווה)

המשך...

דייוויס קם בבוקר ושמע צרחות מהחדר של קארי. הוא נכנס ו...גילה אותה מתנשקת עם טי.קיי הוא היה בשוק כי הוא הרי אוהב אותה אז הוא. קפץ כמו משוגע והתחיל פתאום לצרוח ולקלל את טיקיי. קארי רתחה כמו מטורפת והתחילה לצעוק: "דייוויס, מה אתה עושה?! זה...

OFIRB9

New member
חיחיחי

דייוויס קם בבוקר ושמע צרחות מהחדר של קארי. הוא נכנס ו...גילה אותה מתנשקת עם טי.קיי הוא היה בשוק כי הוא הרי אוהב אותה אז הוא. קפץ כמו משוגע והתחיל פתאום לצרוח ולקלל את טיקיי. קארי רתחה כמו מטורפת והתחילה לצעוק: "דייוויס, מה אתה עושה?! זה... חזרות להצגה היפייפיה הנרדמת ואנחנו...

Yuske

New member
אוקי יש לי יש לי!!!

דייוויס קם בבוקר ושמע צרחות מהחדר של קארי. הוא נכנס ו...גילה אותה מתנשקת עם טי.קיי הוא היה בשוק כי הוא הרי אוהב אותה אז הוא. קפץ כמו משוגע והתחיל פתאום לצרוח ולקלל את טיקיי. קארי רתחה כמו מטורפת והתחילה לצעוק: "דייוויס, מה אתה עושה?! זה... חזרות להצגה היפייפיה הנרדמת ואנחנו רק ניסינו לבדוק אם המנורה...

Apikachu L

New member
..............

דייוויס קם בבוקר ושמע צרחות מהחדר של קארי. הוא נכנס ו...גילה אותה מתנשקת עם טי.קיי הוא היה בשוק כי הוא הרי אוהב אותה אז הוא. קפץ כמו משוגע והתחיל פתאום לצרוח ולקלל את טיקיי. קארי רתחה כמו מטורפת והתחילה לצעוק: "דייוויס, מה אתה עושה?! זה חזרות להצגה היפייפיה הנרדמת ואנחנו רק ניסינו לבדוק אם המנורה הצורחת שקיבלנו בדואר מאדון האופל...

Yuske

New member
.................

דייוויס קם בבוקר ושמע צרחות מהחדר של קארי. הוא נכנס ו...גילה אותה מתנשקת עם טי.קיי הוא היה בשוק כי הוא הרי אוהב אותה אז הוא. קפץ כמו משוגע והתחיל פתאום לצרוח ולקלל את טיקיי. קארי רתחה כמו מטורפת והתחילה לצעוק: "דייוויס, מה אתה עושה?! זה חזרות להצגה היפייפיה הנרדמת ואנחנו רק ניסינו לבדוק אם המנורה הצורחת שקיבלנו בדואר מאדון האופל באמת עובדת אם היא רואה...

Vapory

New member
תוריי.....

דייוויס קם בבוקר ושמע צרחות מהחדר של קארי. הוא נכנס ו...גילה אותה מתנשקת עם טי.קיי הוא היה בשוק כי הוא הרי אוהב אותה אז הוא. קפץ כמו משוגע והתחיל פתאום לצרוח ולקלל את טיקיי. קארי רתחה כמו מטורפת והתחילה לצעוק: "דייוויס, מה אתה עושה?! זה חזרות להצגה היפייפיה הנרדמת ואנחנו רק ניסינו לבדוק אם המנורה הצורחת שקיבלנו בדואר מאדון האופל באמת עובדת אם היא רואה... איך אתה מגיב אחרי ש..

המשך

דייוויס קם בבוקר ושמע צרחות מהחדר של קארי. הוא נכנס ו...גילה אותה מתנשקת עם טי.קיי הוא היה בשוק כי הוא הרי אוהב אותה אז הוא. קפץ כמו משוגע והתחיל פתאום לצרוח ולקלל את טיקיי. קארי רתחה כמו מטורפת והתחילה לצעוק: "דייוויס, מה אתה עושה?! זה חזרות להצגה היפייפיה הנרדמת ואנחנו רק ניסינו לבדוק אם המנורה הצורחת שקיבלנו בדואר מאדון האופל באמת עובדת אם היא רואה איך אתה מגיב אחרי שאתה רואה את קארי עושה

OFIRB9

New member
אני

דייוויס קם בבוקר ושמע צרחות מהחדר של קארי. הוא נכנס ו...גילה אותה מתנשקת עם טי.קיי הוא היה בשוק כי הוא הרי אוהב אותה אז הוא. קפץ כמו משוגע והתחיל פתאום לצרוח ולקלל את טיקיי. קארי רתחה כמו מטורפת והתחילה לצעוק: "דייוויס, מה אתה עושה?! זה חזרות להצגה היפייפיה הנרדמת ואנחנו רק ניסינו לבדוק אם המנורה הצורחת שקיבלנו בדואר מאדון האופל באמת עובדת אם היא רואה איך אתה מגיב אחרי שאתה רואה את קארי עושה פיפי במכנסיים מרוב הגועל לנשק

Yuske

New member
הממממממזל טוב אופיר!!

דייוויס קם בבוקר ושמע צרחות מהחדר של קארי. הוא נכנס ו...גילה אותה מתנשקת עם טי.קיי הוא היה בשוק כי הוא הרי אוהב אותה אז הוא. קפץ כמו משוגע והתחיל פתאום לצרוח ולקלל את טיקיי. קארי רתחה כמו מטורפת והתחילה לצעוק: "דייוויס, מה אתה עושה?! זה חזרות להצגה היפייפיה הנרדמת ואנחנו רק ניסינו לבדוק אם המנורה הצורחת שקיבלנו בדואר מאדון האופל באמת עובדת אם היא רואה איך אתה מגיב אחרי שאתה רואה את קארי עושה פיפי במכנסיים מרוב הגועל לנשק את טיקיי כאשר יש היום...

יאי

דייוויס קם בבוקר ושמע צרחות מהחדר של קארי. הוא נכנס ו...גילה אותה מתנשקת עם טי.קיי הוא היה בשוק כי הוא הרי אוהב אותה אז הוא. קפץ כמו משוגע והתחיל פתאום לצרוח ולקלל את טיקיי. קארי רתחה כמו מטורפת והתחילה לצעוק: "דייוויס, מה אתה עושה?! זה חזרות להצגה היפייפיה הנרדמת ואנחנו רק ניסינו לבדוק אם המנורה הצורחת שקיבלנו בדואר מאדון האופל באמת עובדת אם היא רואה איך אתה מגיב אחרי שאתה רואה את קארי עושה פיפי במכנסיים מרוב הגועל לנשק את טיקיי כאשר יש היום את יום הקקטוס הבינלאומי וזה...

Yuske

New member
>< החתימה שלי לא מעצבנת

סתם סתם^^" דייוויס קם בבוקר ושמע צרחות מהחדר של קארי. הוא נכנס ו...גילה אותה מתנשקת עם טי.קיי הוא היה בשוק כי הוא הרי אוהב אותה אז הוא. קפץ כמו משוגע והתחיל פתאום לצרוח ולקלל את טיקיי. קארי רתחה כמו מטורפת והתחילה לצעוק: "דייוויס, מה אתה עושה?! זה חזרות להצגה היפייפיה הנרדמת ואנחנו רק ניסינו לבדוק אם המנורה הצורחת שקיבלנו בדואר מאדון האופל באמת עובדת אם היא רואה איך אתה מגיב אחרי שאתה רואה את קארי עושה פיפי במכנסיים מרוב הגועל לנשק את טיקיי כאשר יש היום את יום הקקטוס הבינלאומי וזה. דייוויס חשב לכמה רגעים ואז...

OFIRB9

New member
אנייייייייייי

דייוויס קם בבוקר ושמע צרחות מהחדר של קארי. הוא נכנס ו...גילה אותה מתנשקת עם טי.קיי הוא היה בשוק כי הוא הרי אוהב אותה אז הוא. קפץ כמו משוגע והתחיל פתאום לצרוח ולקלל את טיקיי. קארי רתחה כמו מטורפת והתחילה לצעוק: "דייוויס, מה אתה עושה?! זה חזרות להצגה היפייפיה הנרדמת ואנחנו רק ניסינו לבדוק אם המנורה הצורחת שקיבלנו בדואר מאדון האופל באמת עובדת אם היא רואה איך אתה מגיב אחרי שאתה רואה את קארי עושה פיפי במכנסיים מרוב הגועל לנשק את טיקיי כאשר יש היום את יום הקקטוס הבינלאומי וזה. דייוויס חשב לכמה רגעים ואז... לקח קקטוס וזרק על טיקיי....

למעלה