הקפצה...

רעיון לדיון-הרעים בכל העונות.

למה הם רעים? יש להם סיבה טובה או שהם סתם דמויות שלא השקיעו בהן חצי דקה של מחשבה? אז אני אוהבת לעשות את זה מסודר- דוימון-אני חושבת שהוא רע כי הוא פשוט רע והיה צריך משו כדי לגרום לפטאמון לדיג'יגדול ולא היה שום רעיון אחר אטמון-הוא לא רע, הוא סתם טמבל מנופח שחושב את עצמו יותר מידי. הוא רע ממש מצויין, לדעתי. מיוטיסמון-אני מתארת לעצמי שילדותו הדיגיטלית הייתה עשוקה ביותר והוא פשוט דיג'ימון עצבני ומריר ששונא את כולם בגלל זה. פפטמון-פפטמון הוא סתם דפוק שאין לו חברים אבל הוא כל הזמן בהכחשה. סידראמון מתכתי- סתם אידיוט אחד שנמאס ליוצרים שהרעים אנושיים כל כך פיידמון- הוא רשע והוא מודע לכך ואוהב את זה, הוא פשוט עושה מה שבא לו בלי לחשוב מה אחרים יחשבו על זה ובטח יש לו ייסורי מצפון שהוא מדחיק בלי הפסקה וזה רק עושה אותו יותר מניאק. די ריפר- הוא לא רע. אין לו אפילו רגשות או מוח, הוא תוכנת למחוק וזה בדיוק מה שהוא עושה. צ'רובימון-הוא מושפע מלוסמון כך שזה לא ממש נחשב. לוסמון-הרע הכי מוצלח ומושקע ומעניין, לדעתי. הוא פשוט ילד קטן ומפונק שהכוח עלה לו לראש והוא כמו מולי בסרט השלישי של פוקימון, ילד קטן עם יותר מידי כוח שהתרגל שהוא עושה מה שהוא רוצה ומקבל מה שהוא רוצה ובאמת לא אכפת לו מאחרים, אולי רק מהחברים הכי טובים שלו. בטח יש לו כאלה, לוסמונים כמוהו שמסתכלים וצוחקים כשהוא משמיד דיג'ימונים תמימים כי הם לא רוצים לשחק איתו. מה אתם חושבים?

Yuske

New member
wow

לא חשבתי על זה מעולם.... נקודות טובות למחשבה...אהבתי את מה שרשמת ללוסמון.

OFIRB9

New member
לוסמון באמת סתם מפונק

הרעים בדיג'ימון זה מה שעושה סדרה עלילתית יותר טובה, אגב מיוטיסמון חושב שהגורל שלו זה לשלוט בשני העולמות כי הוא חזק, לדעתי האגו שלו ממש נפוח זה הכל... אבל לפני עניין גלגלי השיניים, תקפו את הילדים שלמון וקוואג'מון, אבל למה הם עשו את זה? הנה שאלה לדיון...

לדעתי אלה היו רק שני רעים דביליים

כשהיה צריך להדגים את כל ההתקפות של הדיג'ימונים שמו את קואג'אמון וכשהיה צריך שאגומון יעשה דיג'יגדילה שמו את שלמון, סתם כי צריך.

Goggle Girl

New member
א - יש סתם דיג'ימונים אלימים

ב - זה לא היה לפני העניין של הגלגלי שיניים... זה שאנחנו רק למדנו על הגלגלי שיניים אחר כך לא אמר שדוימון לא התחיל להפיץ את הגלגלי שיניים כבר למפני כן. בגלל זה בכלל הילדים הובאו לעולם הדיגיטלי בתקופה הזאת, ולא אחר כך רק, כי זה כבר התחיל אז

Digi Lista

New member
../images/Emo45.gif

דיון טוב
מאוחר יותר או מחר אני אשתתף בו,אני לא מסוגלת להיות יותר ליד המחשב אחרי השבוע המטורף הזה...

טיקיי

New member
לדעתי הם רעים כי כיף להם...

כשעושים משהו רע שגורם הנאה, לפעמים לא חושבים על הצד הפגוע ומה זה עושה לו, כי יש כאלה שזה לא מעניין אותם, העיקר שיהיה להם כיף...

Digi Lista

New member
...

קודם כול אני אתחיל לענות לפי ההודעה הראשונה כלומר אני אעבור על כול שם שהזכרת,אחר כך אני אוסיף את דעתי... דוימון-יחסית לרעים אחרים שראינו לאורך העונות דוימון הוא דיי בדיחה מהלכת,אין אפילו הסבר למה הוא רע אבל אני דיי בטוחה שעם קצת עזרה פסיכולוגית הוא יכול להיות בערך נורמלי,אתם יודעים לא בדיוק טוב לב אבל מאלה שיהיו בחברה בשוליים,לא מנהיגים ולא בדיוק יודעים מה הם רוצים בחיים...מתבגר קלאסי
אטמון-אני מסכימה שגם הוא ךלא יותר מידיי רע,הבנאדם בעיקר רוצה תהילה ואם הוא לא משיג את תשומת הלב בעזרת הזיופים שלו הוא פשוט משתגע. מיוטיסמון-ילדות קשה???כמה שהיה מעניין ומוסיף לדעתי אם היו מראים לנו קצת יותר על העבר של הרשעים אצל מיוטיסמון לא מדובר בילדות קשה לדעתי,הוא רשע כי הוא נולד כזה,הוא נשלט ע"י הדחפים שלו,הוא אוהב לשלוט ויעשה הכול בשביל זה,בדיוק ככה הוא הרשה לעצמו להרוג את מומימון וארוקנימון שהיו המשרתים שלו,הוא פשוט רע בכול ליבו,התאווה לכוח שולטת בו ומעוורת אותו.יש לו יכולת התחדשות ובגלל זה הוא כול הזמן הופיע בצורה חזקה יותר. פאפטמון-דחליל עם פטיש,מה אפשר לצפות?לדעתי הוא סתם משועמם... פיידמון-יסורי מצפון?לפיידמון???הוא מאוד דומה למיוטיסמון מבחינת אופי,הוא רשע ויעשה הכול בשביל להשיג את המטרה שלו,הוא דיי דומה לכמה דמויות טובות שאנחנו מכירים רק שהוא לוקח את הכוח שלו(והוא בהחלט מודע לכוח שלו ואין לו התנגדות להגדיל אותו כשאפשר גם על חשבון אחרים...)לכיוון הרסני וחסר גבולות. סידראמון מתכתי-"ממש רע..." סתם עוד דיג'ימון שנלחם בדיג'יגורלים בדיוק כמו שהוא היה יכול לעזור להם,אין לקיומו הרבה משמעות מלבד לקדם טיפה את העלילה... די ריפר-כוח הרסני.לא משהו בעל מודעות,חוכמה,רגישות,כוונות נסתרות...ולכן אין מה להוסיף עליו. צ'ארובימון-אין מה להגיד עליו,סתם נגרר. לוסמון-המתחרה המוביל מול מיוטיסמון בקרב הרשעים,העבר שלו באמת מסקרן אותי,כמה שמראים עדיין אני מרגישה כאילו חסר לי מידע לגביו. לא ראיתי את הסרט השלישי של פוקימון אבל אני מניחה שאצל לוסמון זה הרבה יותר מילד מפונק,אני דיי בטוחה שיש לו גם חלק מהמאפיינים שהיו לקן כשליט דיג'ימון(קייזר הדיג'ימונים)כלומר העבר שלו,הבדידות שלו והרצון לא לשמש כצל של מישהו גרמו לו לאגור כוחות ולהיות רע,בהתחלה הוא שלט בזה,אחר כך הרוע שלט בו והוא היה בתוך מערבולת ללא מוצא,הוא לא יכול היה לברוח אז הוא השלים עם העניין והתמסר עוד יותר לכוח ההרסני,אני מאמינה שאם היו גורמים לו להתגבר על מה שלא קרה לעזאזל בעבר שלו(אם קרה,אני בעד שכן כי כאמור זה הרבה יותר מעניין לדעת על העבר של מישהו)הוא היה בסדר,לא בדיוק טוב ורגיש בואו לא נגזים אבל מין טיפוס מפונק כזה כמו מימי... עכשיו אני חייבת להגיד משהו לגביי ההתחלה עם השאלה למה הם כאלה והאם לא השקיעו בהם חצי דקה מחשבה,נקודת ההנחה שלי היא שהשקיעו ועוד איך,אבל יש דמויות שמראש נועדו להתנדף אחרי 2 פרקים ולכן חבל להשקיע באופי שלהן ובעיצוב שלהן יותר מידיי,הן שם כי צריך קצת יותר אקשן לדיג'יגורלים,יש כזה בכול סדרה. מה שכן אני מסכימה שהיו צריכים להדגיש ולהעמיק יותר גם באופי של הרעים,אולי אם היינו מבינים את המניעים שלהם יכולנו להתחבר אליהם?אבל כידוע רצו להדגיש בעיקר את הדיג'יגורלים שהם מקור האור והטוב שאמורים להציל את העולם,תארו לכם היו מקדישים פרק לתובנות של כול הרעים?לא היו גומרים עם זה והיינו מתבלבלים לאללה,לא ניסו להראות פה שלא כולם רעים באמת ניסו להראות שיש טובים,יש רעים,יש קרבות וברור שהטובים ינצחו בסוף,בכול זאת מדובר בסדרה שצופים בה גם ילדים קטנים,איזה מסר חינוכי יהיה אם הרעים ינצחו?לכו תדעו איך יושפעו מהם ויחקו אותם...

Apikachu L

New member
///////

ממ...רעיון טוב.. דווימון - סתם פוליטיקאי צמא לכוח מבחינתי. וגם אחד שנותן קרע והתחלה לעלילה. אטמון - פשוט, אחד שאוהב את עצמו יותר מידי. ויש לו מספיק כוח אפל בשביל לכפות את עצו על אחרים. מיוטיסמון
- טוב, הרעיון של הילדות בהחלט מצא חן בעיני. אבל לדעתי פשוט יש לו יותר מידי כוח אופל, ויותר מידי מזל. פרט לכך, זו הנטיה הטבעית שלו להיות רע, הוא ערפד, לא? ערפדים בד"כ מונעים ע"י הרעב שלהם לסבל של אחרים בגלל(והרוב לא יודכעים זאת) הכאב התמידי שלהם ממגע עם כל יצור חי. חוץ מזה, הוא ניראה די מתוסכל... פאפטמון-ניראה לי שהוא לא שיחק מספיק בצעצועים בילדותו...והפוליטיקה עלתה לו יותר מידי לראש... באופן כללי הוא כניראה היה די בודד ולכן מנסה להתנקם באחרים...אולי לא... סידראמון מתכתי - ניראה לי הוא שפוט של פיידמון, ואחד שממש רוצה להוכיח את עצמו.. יש גם את אפלטיקמון(ככה כותבים את זה?) - הוא פשוט הורע של כל הזמנים שהצטבר ממש יפה לתוך צורה הנדסית... אקווה - סתם אחד שפוליטיקה עלתה לו לראש, ביחד עם מיוטיסמון די ריפר - זו תוכנת מחיקה, מה אתם רוצים? לוסמון - זו הדוגמא הטובה ביותר לאחד שפוליטיקה עלתה לו לראש באופן קיצוני. הוא די מזכיר את סטאלין או היטלר, יש לו חזון לעולם טוב יותר, ולא אכפת לו מה האמצעים להשגת המטרה, ונוסיף לזה מרירות ופחד ממקומות סגורים...

אני חושבת שאפוקלימון הוא משו אחר

בעצם אפוקלימון הוא דיג'ימון שכנראה סבל נורא כל החיים שלו ונהיה מריר ומרושע והוא סתם מגעיל אחד בגלל זה, זה פשוט שאף אחד לא היה נחמד אליו ולכן הוא לא למד אף פעם איך להיות נחמד או בכלל שצריך להיות נחמד. ולמה תמיד מקשרים אופל עם רוע? זה ממש מעצבן! אבל ממש!

Goggle Girl

New member
כי פשוט ככה זה. כל הקטע של גן עדן

בשמיים איפה שהשמש והגיהנום באדמה איפה שהאור של השמש לא מגיע וזה... בפרונטיר הם עשו את זה יפה, אני זוכרת די את מה שקואיצ'י אמר אחרי שהוא קיבל את הספיריטס שלו מקוג'י. "אני לא מרגיש רוע, פשוט... כוח של חשיכה", בתרגום חופשי לעיברית מתרגום לאנגלית מיפנית. ומשהו שמשתמע מזה... אותי מעצבן בקטע הזה שתמיד בפאנארטים שמציירים את הילדים מפרונטיר כל אחד עם המשהו שלו, איזומי ברוח, טאקויה עם רוח מאחוריו, טומוקי קפוא, אז שמציירים את קוג'י עם השמש ואת קואיצ'י עם הירח. אז דבר ראשון... אנשים טיפשים שלי הירח לא קשור לחשיכה למרות שהוא קשור ללילה, הוא אומנם רק מחזיר אור אבל עדיין מאיר, תודה ^-^ שנית כל, כל הקטע עם התיאומים בפרונטיר זה שקואיצ'י, למרות שהוא בחור טוב ונחמד וזה הוא דווקא נתקע עם החושך, וזה בעצם רואים שהחיה שלו היא בעצם חיה שמסמלת את השמש E: וקוג'י לעומתו, אור אור אבל עדיין זאב שצד בלילה וזה. זה היה יכול להיות עוד טוב יותר ממה שזה היה... אבל היו חייבים לדחוף את טאקויה הלא קשור הזה =.=

למעלה