הקפצה...

סקר קטן + דיון

אם טאי לא היה המנהיג או "נער המשקפת" , מי הייתם בוחרים במקומו.. ולמה???????? לדעתי למרות שהיו מלחמות בינו לבין מאט, לא בטוח הייתי נותנת למאט להנהיג.. כי הוא יותר אהב להיות לבד, והמנהיג צריך לדאוג שכולם יהיו ביחד... ג'ו גם יכול להיות מתמודד... אבל נראה לי שאין מספיק אומץ וחסר לו אופטימיות (מה שדרוש למנהיג..) מכאן נשארו לי רק סורה ואיזי... אממ לא הייתי פוסלת את איזי.. אבל סורה נראית לי יותר מתוקשרת עם כולם.. אמממ כן.. הייתי בוחרת בסורה..

Goggle Girl

New member
זה בדיוק הנקודה ברוב העונות...

_אין_ נער משקפת אחר חוץ מנער המשקפת המוכתר... העונה היחידה שבה אני יכולה לראות מישהו אחר עונד את המשקפת זה בפרונטיר. ג'ונפי היה נער משקפת הרבה יותר טוב מטאקויה :I אני גם יכולה לראות קוג'י\ג'ונפי, אז זה בכלל עובד *_* ב02 אולי הייתי נותנת למיאקו את המשקפת... כי היא פשוט הקצנה של נער משקפת XD ואז סוף סוף היה לנו גם גוגל גירל *מבריקה את הניק שלי*

OFIRB9

New member
איכסאיכסאיכסאיכסאיכס!!!!!!

לא קוג'י ג'ונפי! לא! נייט! איאה!
!!!!! רק טאקויה לקוג'י! והכי גרוע קואיצ'י! (אבל הוא שלי)

Goggle Girl

New member
>_> טוב טוב, אני אחזור לזוג האהוב

עלי אז... קוג'י\טומוקי!!!!!

Vapory

New member
הייתי בוחר באיזי ../images/Emo47.gif

.........................................................

כל אחד רק לא טאי!

בעונה הראשונה אולי את ג'ו או את סורה. בעונה השניה אפשר להשאיר את דייוויס כי הוא מצחיקי אבל אם כבר להחליף אז את יולי בתור גוגל גירל, זה ממש יכול להיות טוב. בעונה השלישית את ריו או את הנרי ובעונה הרביעית את ג'ונפיי או את זואי. או את נימון...

Apikachu L

New member
......

אני חושבת הכי טוב זה טיקי או קארי....או סורה... תחשבו על זה, השלישיה הזו רצינית!

OFIRB9

New member
רק לא טיקיי!!!

הוא יותר גרוע מטאקאטו! הוא אחראי!!!

Digi Lista

New member
...

לדעתי טאי הוא לא המנהיג היחיד(אבל הוא הכי חמוד
) למרות שהוא בהחלט בולט בשטח,מאט מנהיג לא פחות,רק באופן שונה,הוא יותר אינדיוודואליסט ואני דיי בטוחה שאם הוא היה רואה שצריך להנהיג הוא היה מתגבר על נטייתו להתבודד כמו שאכן הוא עשה. מה גם שהרעיון לדעתי הוא שכול אחד מנהיג בדרך שונה וזה אומר שגם ג'ו מנהיג,סורה מנהיגה וכו'...צריך את כולם בשביל ליצור איזון וכדי שלא יהיה משעמם רק עם בנאדם אחד בעלילה פיצלו תכונות אופי לכמה אנשים... אם כבר התלבטות בין איזי לסורה הייתי הולכת גם על סורהכי מכול הבנות היא הכי טום בוי והכי יכולה להנהיג(נו באמת,האפשרויות הנוספות הן קארי ומימי,מימי עוד מילא אבל קארי מתאימה להנהיג רק בארץ 'דובוני איכפת לי'
).

...!!

לדעתי המנהיג שהיה הכי מתאים לעונה ראשונה היא סורה היא הכי אחראית...ואכפתית...ולא מתבודדת(כמו מאט)

cody54

New member
נדמה לי...

שהיה קטע שסורה התבודדה (ראה ערך מהרגע שרואים את דמי דווימון ועד שהסמל שלה זהר), זה מעין התבודדות. איזי המנהיג הכי מתאים בעונה הראשונה. (דעתי)

lori4

New member
בפרק שלפני...

הניצחון על פיידמון, זה ממש בסוף!

niena

New member
פיידמון...? בסוף העונה את אומרת?

אז עוד יש לי זמן לראות את זה... חשבתי שפיספסתי את הפרק.

OFIRB9

New member
אני לא מאמינה שאוטוטו עונה שניה!

קן עם הקול של ווג'יטה! אאא!

וסוף סוף אני אוכל לראות את הפרק שבו

הם עושים מפגש "ארבע שנים לניצוח מיוטיסמון" או משהו כזה, בכל הפעמים שהעונה שודרה תמיד יצא שפספסתי את זה, ואח שלי סיפר לי על זה.

למעלה