הקפצה

ניסיון?

איך הייתם מציעים להרוג כל אחת מהדמויות? * היקארי- להטביע בסירופ סוכר. * דאיסוקה- להפיל מהג'ל לאיי-קיו. * קואיצ'י- לחנוק בחיבוק עם קוג'י. * מימי- לשבור את העקב.

Goggle Girl

New member
XDDDDDDDDDD

ג'ונפי - גמילה משוקולד טומוקי - גמילה מטאקויה נימון - הוא לא יכול למות, הוא טיפש מדי ^_^

Digi Lista

New member
...

קודם כול דיון מעניין,מוזר אבל בהחלט מעניין
את קארי הייתי דווקא הורגת בהטבעה במרור,היא מספיק מתוקה גם ככה-אפשר ממנה לעשות סוכר אז היא בטח לא תמות אלא תשתלב
דיוויס-לכלוא בבידוד בלי לראות את העולם,בלי לדבר עם אנשים,בלי לשחק פשוט בלי כלום-גסיסה איטית ולגמרי לא מגיע לו! קן-להמשיך להראות לו חזיונות של אחיו בסוף הוא לא יוכל לעמוד בזה... טאי ויולי-להרחיק אותם מאוכל...

Dark SpaWn

New member
שונה...

ג'יי פי ימות בגיל העמידה מהתקף לב... קואיצ'י לא צריך להרוג,זה היה נס אם הוא ישרוד את החיים שלו גם בלי שניגע בו... זואי ומימי כנראה יהרגו משוטטות בחלק הלא נכון של העיר... כנראה על ידי סורה... (זה בידיוק המקום שאני מדמיין אותה מבלה את זמנה בו... כנראה על אופנוע או משהו...) אם צריך להרוג את סוזי פשוט שימו שוקולדה בתוך בריכה מלאה כרישים... תאמינו לי,זה כבר יסתדר לבד... את אימפמון שימו בים שני הדיג'יגורלים שלו ותשאלו אותם למי מהם הוא שייך... הוא יתעורר חצוי לשניים... את ריקה שימו בחדר מלא זאבים חולי כלבת,תשאלו אותה אם היא צריכה עזרה... היא תגיד לא... משם אני לא צריך לפרט מה יקרא... תזמינו את קודי לבוא איתכם לבריכה,הוא כנראה יכנס למים אם המחשב שלו ויתחשמל...

אנשים קרעתם אותי מצחוק!

איזי- שימו אותו בחדר שהמכשיר החשמלי היחיד בו הוא מחשב פנטיום 1 עם חצי ג'יגה. טאי- תנו לו במשך -הרבה מאוד זמן- לבחור מה לאכול- פירות או המבורגרים, הוא כבר ימות מעודף כולסטרול. ג'נאי- פשוט להוציא את התקע מהחשמל
מאט-להכריח אותו לראות רק כוכב נולד במשך שבוע.

Yuske

New member
גדול ענק משובח להפליאXXXDDD

תורי... קארי- פשוט להטביע...לא משנה במה פשוט להטביע ג'ו- להגיד לו שמסתובבת מחלה מדבקת והיא נמצאת בתוך כל התרופות שקיימות... גילמון (מצטער חמוד קטן שלי)- להעלים מהעין את כל הלחם והשוקולד בעולם טומי- במילה אחת? חפצים חדים!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 איזי- לגנוב את כל הדברים הטכנולוגים בעולם או לשבור את כל המחשבים שלו מול העיניים שלו מימי- לשרוף לה את הארון בגדים מאט- להראות לו שידורים של הופ עם דפנה ודודי דו לנצח...עם זה לא יהרוג אותו...למעשה, אם זה לא יהרוג את כולם שם אין דבר שיהרוג אותם... טוב חשבתי מספיק^_^....

Apikachu L

New member
נתתם לי רעיון אכזרי!

סורה- ליכלוא אותה עם אקווה למשך כמה שעות....אחד מהשניים ימות...אם סורה תישאר בחיים אז תמיד אפשר לתת לה המון כובעים חלופיים. רוקי(ריקה)- לתת לה מבחן עם 0 ג'ו - לשים לו חוסם עורקים בצאוור דאיסקה(דיוויס)-לתת לו תמונות של היקארי וטיקארו מתנשקים(קארי וטי קי)...או שהוא ימות או שטיקארו קוג'י - לגרום לדווימון לנשק אותו... איזומי- להכניס אותה לחדר אחד עם ג'ו...לחדר האמבטיה...עזבו זה גרם לי להיות חולנית...פשוט תדמינו מה יכול לקראת טאי(טאיצ'י) - לתקוע אותו ואת שאר נערי המשקפת בחדר אחד עם 2 משקפות בלבד...זה כבר יעשה את העבודה מיוטיסמון - טוב..הוא מקרה מיוחד..הוא אף פעם לא מת... פאלמון - להראות לה את מדורת ל"ג בעומר... נימון - להוריד לו את המיכנסיים ולקרוע אותם לגזרים בוקמון - להראות לא את רציחתו של נימון או לקרוע את הספר מול עיניו ג'י פי - להשאיר אותו בחדר בלי אוכל פטאמון - להכניס אותו לחדר שג'י פי Tקוע בו

Yuske

New member
כן שמתי לב לזה...

ליוסקה יש עכבר מחמד שאנחנו חושבים שזה נקבה מיוחמת... >< למה לא יוצא לי כלום חוץ מלהטביע אותם למוות><

חח מגניף.. הנה כמה רעיונות...

איזי- באג 2000 , כ(ק)ריסת מחשבים טאי - אמממ, תספורת? דיויד - לצאת עם קארי יולי- הרחקת אוכל מהישג יד - אהבתי מימי - גשר על השיניים ריקה - לנעול אותה באותו חדר עם ג'ואי מחברים

חח וואי יש לכם רעיונות ממש מגניבים!

ממש קרעתם אותי! !חחח לעומת שלי.. הנה עוד כמה: גומומון - ללהק את כל הדגים לסרט ההמשך של מוצאים את נימו ריקה - לקשור אותה באזיקים מול הספה שמשודר מרתון המורדים מאט - לתת לו לעשות דואט עם האחיות פיק טאי / דיויד/ סורה - לצפות במשחק של הפועל חיפה מול בני סחנין

Digi Lista

New member
הקפצה

אני מזכירה שגם כשאני לא כאן כדי להקפיץ תמיד אפשר להביא קישור ולהגיד מאיפה אתם רוצים להמשיך ולמה אתם מתכוונים

למעלה