הקפצה

Digi Lista

New member
שאלה על הפרק היום...../images/Emo13.gif

זה שראיתי אותו מלא פעמים וידעתי בדיוק מה יהיה ואני דיי בטוחה שדיברנו על זה מתישהו כי זאת לא הפעם הראשונה ששמתי לב לעניין בפרק הזה והעובדה שאני גם יודעת בערך את התשובה לא תמנע ממני לפתוח דיון עליו כי צריך יותר אקשן
הם אומרים שיש שני תנאים לדיג'יגדילה: 1.אנרגיה שבאה למשל מאוכל 2.שהשותף שלך בסכנה ואז באותו פרק יש ניגוד כי אגומון הוא היחיד שאוכל(מזה אוכל?בולס!תודות ל
המשקפות
)והאחרים לא, כלומר לגדול בזכות התנאי הראשון האחרים טכנית לא אמורים,נכון? אז נשאר תנאי מספר שתיים אלא שביומון וגאבומון גדלים רק בזכות זה שמאט וסורה מבקשים להם בשביל להציל את טאי שעושה כהרגלו הרבה יותר שטויות ממה שצריך(ולכן אני
בו
)אבל נוצר מצב שכלל שתיים לא מתקיים כי טאי הוא לא השותף של גאבומון או ביומון ואז נשאלת השאלה(דיי רטורית אבל נתעלם מיזה)לפי מה ביומון וגאבומון גדלו כששני הכללים שהוזכרו פעמיים באותו הפרק לא מתקיימים?
יאללה תתחילו לשפוך תיאוריות,גם אם הן רחוקות מהמציאות וגם כשהתשובה דיי ברורה

lori4

New member
גריימון VS גריימון

אחרי שרואים את הפרק הזה כמעט 5 פעמים זה מתחיל לעצבן. ובנוגע לשאלות שלך(מעצבנת אחת): שני התנאים האלה הם לא נכונים, כי שימי לב למשהו מעניין, אני לא זוכרת פרק בתקופה של אדוני האופל שהדיג'ימונים אכלו הרבה או היו זקוקים לאכול כדי לגדול, זה דווקא בא להם בקלות. בהתחלה הדיג'ימונים באמת היו צריכים הרבה אנרגיה כי השינוי של הדיג'יגדילה צרך מהם הרבה כוחות אז הם היו צריכים לאכול הרבה יותר, בשלב מסוים זה התאזן. בנוגע לביומון וגבומון, אני חושבת שזה בגלל שסורה ומאט רצו שהם יגדלו, כי הרי הילדים הם אלה שמנתבים את הכוח דרך הדיג'יכלים. פאשלה של הדיבוב מישהו חוץ ממני שם לב(לא בפעם הראשונה) שבקטע של הכדור רגל סורה "שמותר להשתמש ברגליים, בחזה או בידיים" במקום בראש?.

לפי דעתי זה הסמלים

ברגע שיש ברשותם את הסמלים אפילו בידי רק אחד מהם אז התנאים כבר לא מתקיימים והם יכלים לעשות דיג'יגדילות בלי אוכל או שהדיג'יגורל בסכנה

חחח אני שמתי לב../images/Emo6.gif

"מותר להשתמש ברגליים, בחזה או בידיים, אהה ושכחתי לאמר שאסור להשתמש בידיים"

נקודה למחשבה באמת..

תראי בהתחלה באמת היה את העניין שהם צריכים לאכול כדי להתפתח או שהדיג'יגורל שלהם בסכנה.. אבל נראה שאם הזמן הדיג'ימונים מתחזקים, ויכולים לדיג'יגדול ללא כל התנאים.. בהתחלה הם בקושי יכלו לפעמיים דג'יגדול ביום, ואם הזמן הם פשוט יכלו שמתחשק להם...

טוב, זה סותר כמה דברים

צריך אנרגיה, בטח שצריך אבל כדי להגיע לרמה סופית צריך שהסמל יפעל. אבל את זה צריך רק בפעם הראשונה, נגיד כשבירדרמון דיג'יגדלה לגרודמון פעם ראשונה היא אמרה את המשפט הקיטשי הבא: "סורה, אני מרגישה באהבה שלך, זה מחזק אותי!" או משהו כזה או כשגרורומון דיג'יגדל זה גם היה קשור איכשהו. זה שהשותף בסכנה זה תנאי חשוב כל הזמן אבל במיוחד אחרי הפעם הראשונה שבה הוא דיג'יגדל מהסמל. פיו, זה היה דבילי. מה שאני לא הבנתי זה איך קאבוטרימון דיג'יגדל כשלאיזי לא היה ידע בכלל? בקושי היה לו מוח...

למעלה