הקפצה

Digi Lista

New member
רעיון חדש...

עדיין לא התייאשתי,אבל באמת קצת יותר שיתוף פעולה לא יזיק... עלה לי רעיון שבו נציג בעיות מחיי היום יום וננסה לחשוב איך הדמויות מהסדרה(כול מי שרוצים)היו עונות עליהן,הקטע הוא שכול פעם נבחר בעיה אחת ונתמקד בה...זה יכול להיות מקורי ומשעשע,לא?
מה דעתכם?

תוכלי, ברשותך, לתת דוגמה?

*מקפיצה* קצת שיתוף פעולה עם ליסטה עוד לא הרג אף אחד (או שכן? o.o).

Goggle Girl

New member
כן, זה כן X_X

אני זוכרת את זה... זה היה לילה אפל לפני שנתיים שמקרה המוות הראשון התגלה... >> אהם. בעיה: נגמר החלב במקרר!!!!!@!@!@!!!!!!ONEONEONE!!!!!!@!@!!!!!!1111!!!!!!!!!

LOL../images/Emo173.gif../images/Emo173.gif

איזי היה מזמין דרך האינטרנט. ג'ו, היה מוטרד, מסתגר בחדרו, נכנס לדיכאון עמוק ומתאבד. טאי היה שותה קולה . טיקיי היה הולך לבקש מאחת הכשנות (בבניינים האלה שהם גרים בהם יש הרבה שכנים). מימי הייתה שולחת את המשרת לרדת לקנות, (כמובן שלא יקנה חלב עם יותר מחצי אחוז שומן). ו...נגיד שקארי הייתה נוסעת לאיזו חוה של איכר קלסטרופובי, חולבת את הפרה, ושותה את החלה ישר מהדלי. זהו.

Goggle Girl

New member
@_@

ואז קארי הייתה מתה כי החלב לא היה מפוסטר!!!! גאוני!!! XDDDDD<

Digi Lista

New member
שיתוף פעולה איתי כן הרג...../images/Emo3.gif

אבל לא נורא כי גם האפשרות השנייה שהיא חוסר שיתוף פעולה עלולה להרוג ולכן אם בכול מקרה התוצאות הן אותן התוצאות אז עדיף לפחות למות בידיעה ששיתפתם פעולה
למי שמשתף פעולה(למה אני צריכה להודות לא ברור)
איזו מין בעיה זאת נגמר החלב במקרר?אישית אני מעדיפה שוקו(כול היום אני שותה שוקו מאז שאני קטנה אני פשוט מכורה!) אבל אם זאת הבעיה אז נזרום
נערי המשקפת היו פשוט הורסים עולמות וממליצים לכולם להצטרף,באיזו זכות בעצם נגמר החלב(שלא נדבר מי גמר אותו
) ולא טרחו לקנות חדש בדיוק כשהם זקוקים לו? זה ישמע בערך ככה: שלום למי שנתקל בבעית החלב שנגמר, אין דרך טובה להגיד את זה אבל הפתרון היחיד הוא להרוס כול חלקה טובה בדרך להשגת החלב,כאילו מזה חלב?תשכנעו את האחים שלכם שילכו לחלוב פרה כדי שיהיה לכם חלב,תגידו שככה הם תורמים לעזרה בית וההורים יאהבו אותם,זה כמובן נכון כי אז אתם לא תשתוללו והבית ישמור על שלמותו,אבל תדגישו מין הסתם שאתם עדיין האחים המועדפים על ההורים שלא יהיו חלילה אי הבנות. שלכם עם כוס חלב מפוסטר ביד..." יאללה להמשיך עוד שיתוף פעולה

Goggle Girl

New member
הם...

קן: *תופס בשערות* לאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! אין חלב!!! זה באשמתי, הכל באשמתי!!! סם, סלח לי!!!!! טיקיי: ... *מושך בכתפיים ויורד למכולת* מאט: *מלחין שיר על סוף החלב* קוג'י: *הלך לקנות חלב ומאז נעלמו עקבותיו* קואיצ'י: *נכנס לדיכאון ומפתח אובססיה לחלב, הוא יברר איפה החלב גר, סדר היום שלו, ויעקוב אחר החלב עד שהוא יאזור אומץ לספר לו את האמת על הקשר ביניהם*

למעלה