הקפצה

דיון, כי היובש בפורום הזה הורג אותי

טוב, אז אחרי שרצחנו בשיטתיות את כל הדמויות, עכשיו צריך לקבור אותן! איפה הייתם קוברים כל אחת מהדמויות, וכיצד הייתם עורכים את טקס הקבורה? אני אכתוב מחר, כי כרגע המוח שלי עייף מדי בשביל לחשוב.

Goggle Girl

New member
מוות >>>>>>>>>>>> *

נו טוב לפחות הם מתים ולא הפורום ^___^ הם... קוג'י היה נקבר באיזו חלקה מבודדת. הלוויה רק לאנשים הקרובים כי הם התעקשו והוא לא היה שם לעצור אותם. קואיצ'י - היה נקבר ליד קוג'י, אבל אליו היו מגיעים יותר אנשים כי הוא היה מזמין אותם. איך הוא היה יודע מתי הוא ימות? הוא יתאבד מעט אחרי מותו של קוג'י. טאקויה: שורף את הגופה ומפזר את עפרו על הקבר של קוג'י. זה זה לעכשיו, כי חזרתי ממסיבה בחיפה ואני תשושה T.T

Apikachu L

New member
חחחח

טאי -במיסעדה מימי - בחנות לאופנה או במכון יופי (מומיה משומרת בתוך קרם לחות...) מאט - ניראה לי הוא פשוט יטביע את עצמו... סורה - במיגרש כדורגל ג'ו - בשרותים איזי - בחנות מחשבים...זה לא ברור? טי קי - בטח בכפר הראשונים קארי - אני מבינה שיהיו כאלו שיציאו להטביע אותה ברוטב סוכר אבל כולכם טועים! היא תתרום את כל איבריה להשתלות ככה שלא ישאר ממנה כלום...את המוח היא תתרום לאיזה בית ספר. נעבור לדיג'ימונים: אגומון - במיסעדה, ליד טאי פאלמון - בתוך עציץ גאבומון - ניראה לי הוא יתלה את עצמו על הפווה וגופתו תישאר תלויה עד שהפרווה תרקיב והגופה שלו תיפול לנהר לשם מאט קפץ ומת בו ביומון - בכפר היוקומונים. גרסה אחרת - בתוך כדורגל. גומאמון - בתוך הים עם הדגים האלו שלו...או בתוך האסלה...עדיין עם הדגים וג'ו טנטומון - בטח יתקע בתוך ארון של המנקה בחנות המחשבים ויתפגר שם פאטאמון - הוא לא יקבר אלא יעשו ממנו תפוח אדמה צלוי במדורה גדולנ ויאכלו אותו גאטומון - קרוב לודאי תבקש שיעשו ממנה פוחלץ ויתרמו לבית הספר אליו נתרם מוחה של קארי. איבריה הפנימיים ישמשו להרעלת מיוטיסמון.

חחח קרעתן אותי!! הנה כמה רעיונות..

דיויד - במגרש של בני סחנין טאי - הסינית הצהובה יולי - בוילה (פרויקט Y) קארי - בבית של המכשפה מעמי ותמי.- הכל מתוק.. מימי - במספרה קן + מאט - בשינזו איזי - במעבדה של דקסטר

חחחח

רעיון טוב! טוב, הנה: איזי-לא צריך לקבור אותו, אני בטוחה שהוא רוצה לתרום את גופו למדע ~_^ קארי-בבית קברות אפל וקודר מלא בעטלפים ועכבישים וינשופים מיללים שהכל שחור שם כל הזמן. מוהאהאהאהא! יולי-בקבר נורמלי עם מצבה בצבע סגול מימי-בקניון בתור המזרקה, להשאיר שם את הגופה שלה שאנשים יזרקו לשם מטבעות טאי-לשרוף את הגופה שלו ולא להשאיר ממנה סימן דיוויס-ליד קארי. גם אם זה מקום מפחיד כזה העיקר להיות לידה טאקויה-מי צריך לקבור אותו? לשים אותו בחלון ראווה ולשים מעליו שלט שכתוב עליו "פה לא נקבר גוגל בוי שוויצר ומעצבן" קואיצ'י/קן- לא לקבור, שלא ימות! למה שימות?! אליס-באותו בית קברות מפחיד וקודר וחשוך עם קארי. אבל ממש רחוק ממנה.

Digi Lista

New member
מה עובר עליכם?...../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif.../images/Emo3.gif

קודם דיון איך להרוג ועכשיו דיון איפה לקבור?...בעצם זה דווקא משעשע,אני אגיב בתקווה וירוחם יפסיק לעשות בעיות,בינתיים כשהוא עוד טוב ויש לי זמן אני אקפיץ עוד הודעות שלא יהיה כאן משעמם...(כמובן שעוד יוזמות זה אף פעם לא מזיק...השלב הבא-באיזה פרקים נקברת כול עונה/באיזה פרקים רציתם להרוג דמות מסויימת/לפי איזה משפט רציתם לקבור דמות מסויימת...
)

לא, השלב הבא הוא...

איך יהיו החיים של כל דמות שבגן עדן/גיהנום, ואחר כך מה הוא יהיה בגלגול הבא

אוקי, ננסה :]

טאי- במגרש כדורגל שהוא הקים ליתומים. איזי- הוא יתרום את איבריו בשביל הקמת מחשב בעל מוח בלתי מוגבל. ג'ו- הוא יקבר תחת ערמת ספרים, וימצאו את גופתו רק לאחר חמישים שנה. טייקי- יקברו אותו מתחת לכובע שלו. קארי- בתוך ביתן ממתקים. דיוויס- יקבר ליד טאי.

חחחחחחחחחחחחחח

אוקיייייייי...... טאי-הוא יגיע לגהינום ויהיה מעונה שם על ידי זה שיראה אנשים שמשחקים כדורגל בלעדיו דייוויס- גם הוא יעונה שם עם טאי אבל העינויים שלו יהיו אחרים, אנשים יאכלו לידו ויגידו "אוי, כמה טעים!" והוא לא יוכל לאכול קן-יעמוד לנצח במשרד הקבלה של העולם הבא כי לא החליטו אם הוא טוב או רע קארי-היא תגיע בתור רוח רפאים מפחידה ומזעזעת ותהיה עצובה כי היא מפחידה אנשים ("אמא!!!!! רוח של דמות אנימה חמודה ומתוקה רודפת אחרי!!!!!") מאט-מאט ישלח לגן עדן וישתעמם שם למוות ויתלה את עצמו אבללא יצליח למות ומרוב יאוש יתאבד איזי-הרופאים והמדענים ימצאו דרך להחזיר מתים אבל רק את איזי כי יש לו מבנה גנטי מסויים אבל הם לא יצליחו למצוא את כל האיברים שלו כי הם נתרמו למדע יולי-יולי תגיע לגן עדן ואחרי שלוש דקות יעיפו אותה משם כי בגן עדן לא אמורים להיות אנשים מעצבנים מיוטיסמון-מיוטיסמון לא ימות כי הוא ערפד וערפדים הם מתים ממילא טיקיי-יגיע לגן עדן ויחפש את מאט אבל מאט תלה את עצמו ומת (שוב) וטיקיי גם כן יתאבד קודי-גם אותו לא ידעו לאן לשלוח כי הוא לא מדבר מימי-לא ירצו אותה בשום מקום כי היא יותר מידי מפונקת והנשמה שלה תתגלגל בגוף של חתול אשפה

למעלה