הקפצה....

Dark SpaWn

New member
ניסיון חוזר למשחק טוב !

זו פעם אחרונה שאני ינסה את המשחק הזה !!! תשטתפו בו הפעם ! מטרת המשחק היא למצוא שיר אמיתי של להקה שאתם אוהבים לשים אותו כאן ולהסביר למה הוא מזכיר לכם דמות מסויימת הסבר למה השיר בידיוק מתאים לאישיות של הדמות או הסיפור שבשיר מתאים לדמות תשטתפו או שאני יאלץ להסיק שאין לכם טעם טוב במוזיקה !

Digi Lista

New member
...

אני בעד שנשחק את זה,אני אומנם סנילית בטירוף כשמדובר בשמות של שירים(וגם את המילים ולא משנה באיזה שפה אני נוטה להמציא מחדש המון פעמים...ואני גם זייפנית גדולה אבל זה כבר לא קשור
)אבל לדעתי זה אחלה רעיון ונמאס לי שיבש כאן ושכלום לא הולך(זה יותר מעציב מנמאס...)למרות הניסיונות אבל אולי אפשר לשפר את הרעיון... אתה תיתן(בשביל התחלה)שם או קטע משיר ונגיב למי נראה לנו שזה מתאים ולמה אולי ככה נוכל להתווכח קצת ויווצר ממש דיון,האמת שמה שחשוב שיצא משהו ולא יהיה יבש אז לעבודה

moon flower

New member
אוקי

בארבי גירל (אקווה)- מימי (יש צורך להסביר..?) My immortal (אוונסנס)- קן/ קואיצ'י, פשוט כי זה שיר על אדם מדוכדך שמבטיח לעמוד לצד מגינו, רק שיהיה שם ויחבוש את הפצעים שלו פנטום אוף דה אופרה (נייטוויש)- הקייזר. כל השיר הוא באווירה מאוד.. לא יודעת.. זה פשוט עם אותה התחושה.. גם הקייזר לנראה לי כמו אחד שדיי מתאים לו לשוט בגנדולה בתעלות שמתחת לאמסטרדם... בינתיים אין לי עוד.. אני אנסה לחפש שירים מתאימים..

אז ככה

יש כמה שירים שעכשיו ממש קופצים לי טוב כמו בכל פעם שהישתתפתי במישחק הזה אז iris של הgoogoo dolls(ניראה לי שככה כותבים) לכל זאב בודד שטאי פעם שיחק בדיג'ימון you של אוונסאנס הוא מספר את סיפור אהבה של ג'ונפי לאיזומי או כל אהבה שאיתה בסידרה השיר שאני עכשיו שומע הלוואי וידעתי את שמו ואת הלהקה שלו אבל אני לא יודע אז ככה חלקים די גדולים בשיר מתאימים לקטע של קאוצ'י צ'רובימון

Rnamon

New member
מצאתי! השיר שהכי מתאים לקואיצ'י!!

השיר שהככי מתאים לקואיצ'י!!!! bring me to life של Linkin Park אתם לא חושבים???? זה כזה מתאים! יש למשל קליפ של השיר עם ריו באקורה מיגיאו (גם לענבר-סאמה יש את הקליפ גם) וזה מה מתאים ^_^ למה שזה לא יתאים לקואיצי! וייייייי אני הולך להוריד תוכנת הכנת קליפים ואני יכין על קואיצי .....זה כזה מתאים.... (דרך אגב למי שלא מכיר את השיר השיר מדבר על מישהי שכלואה בתוך עצמה ובמקשת ישחררו אותה)

Rnamon

New member
טעיתי בשם הלהקה ^_^"

זה Evanescence לא Linkin Park .......... סליחה ^_^" מעולם לא היתי טוב ממש במוזיקה........

צודק

תאמת היתלבתתי עם להגיד תשיר הזה והוא באמת מתאים אבל מצד אחד הוא מתאים גם לקוג'י בהיתחשב בזה שיש כמה מאיתנו שלא ראו את סוף העונה אז
סוף עונה 4
הקטע שהוא לא יכל לעזוב אותו מתאים לרגע שקאוצ'י מת
סוף

Ray girl

New member
כן *_*

אוונסנסססססססססססססס קואיצ'יייייייייייייי

Rnamon

New member
מענין מאיפה אני ישיג את התוכנה.....

למישהו יש מוסג? ^_^"

למעלה