הקפצה...

Apikachu L

New member
דיון!

הם לבנים,שחורים ,קטנים או גדולים , תמיד יפים(למרות שניראה לי שיש איזה יוצא מהכלל)יש להם כנפיים,הם טובים או רעים ויש להם בגדים צמודים!הם תמיד חזקים והם מסוג וירוס או מסוג חיסון.מי אלו.?הלא אלו הם המלאכים שמוסיפים קצת פילפל לסדרה.מה תפקידם בסידרה?אילו מלאכים יש?למה לעאזאל יש את אלו בלי הכנפים אבל הם מלאכים(או מלאכים רעים),למה הם דומים לבני אדם(פרט למארינאנג'מון),למה יש רק לאנשים מסויימים מלאכים?למה יש להם קול מוזר?שימו תמונות וציורים,תאוריות והסברים וכל דבר כזה.מלכאים,ועוד בדיג'ימון?מה יותר טוב?הייתישמה תמונה אבל זה המחשבב של אימא שלי.

niena

New member
נראה למה אני יכולה לענות....

לדעתי יש דיג'ימונים מלאכיים רק לאלה שלא אוהבים להילחם ואוהבים שלום. דיי מתאים, לא? לדוגמא לקארי היה את אנג'וומון, והיא לא אוהבת להילחם ורוצה רק שלום ובלה בלה בלה (תהרגו אותי, אבל אין לי מושג למי עוד יש מלאכים ולמה זה מתאים להם. למען האמת, כל מה שאני אומרת כאן יכול להיות מוטעה, שכן ראיתי רק את הסדרה הרביעית...). למה יש להם קול מוזר? כי הם מלאכים, ולמלאכים תמיד יש קול מיוחד ו'שמימי'. אמ... למה הם דומים לאנשים (רובם לפחות)? כי ככה זה היה תמיד. תראו לי מלאך אחד בנצרות, יהדות והאיסלאם שלא דומה לבן אדם. המלאכים שבנצרות (לפיהם הלכו יוצרי דיג'ימון (אני חושבת)) הם בעצם נשמות טובות וטהורות שאלוהים שלח לאדמה כדי להדריך את בני האנוש, או כדי למסור הודעה כלשהי לאדם כלשהו. ויש מלאכים שהם לא נשמות, רק בני האדם עשו אותם בדמותם, רק הפכו אותם לבעלי תכונות 'נאורות' ויפיפיים מדהימים.

טוב אז ככה

ביהדות אין את המלאך עם כנפיים ואנושים יש להם כמה פרשנויות והם ביכלל ניקראים סלקים(אני מקוווה שאני רושם נכון) אז ככה הצורה הכי קרובה לבן אנוש היא אנשים בדבה 4 מטר(בערך)עם ראש של חיה(ביגלל שהמורה שלי לא מקבלת ראש של חיה אז גם נפרת איזה)שור אריה פרה ולא זוכר הם שומרים על ארון הקודש(לפי מה שהמורה אומרת) יש החושבים כי הם בעצם חייזרים(וכך גם ה') שבעצם הם יצרו את החיים בכדור הארץ עוד צורה היא של נחשי ענק בעלי כנפיים הם מיסתובבים ססית המיקדש לפי מה שהבנתי או בנוחכות ה' וניראה לי האחרון זה סלקים בצורת עננים אני לא זוכר עם יש עוד' אבל לא ניראה לי

niena

New member
הם לא נקראים כרובים?

ויש גם את האלה ששומרים על גן העדן (אם אני לא טועה). האמתי, אף פעם לא שמעתי על הפרשנות שלמלאכים ביהדות יש ראש של חיה... אבל אני לא דיברתי על המלאכים ביהדות אלא על המלאכים בנצרות, שלפי דעתי מהם הושפעו היוצרים של דיג'ימון.

lori4

New member
ישנם מלאכים ביהדות....

והם נקראים "כרובים", המילה מופיעה בתיאור ארון הקודש באחד מספרי התורה(יציאת מצרים), הם גם מגנים על שער גן-עדן. המלאך גבריאל גם הוא מופיע ואחרים, יש המון דוגמאות. הנוגע למלאכים גם ראשים של חיות בספר יחזקאל זה כן מופיע. סביר להניח שהמלאכים בדיג'ימון מקבילים יותר למלאכים בנצרות,כי בנצרות המלאכים הם היצוג של הטוב עלי אדמות, כמו אנג'מון שהוא טוב מטבעו.

niena

New member
אמרתי שאין מלאכים ביהדות?

כנראה שכתבתי משהו לא נכון....

lori4

New member
לא כתבת משהו לא נכון....

זה פשוט היה משפט הפתיחה שלי....מצטערת אם זה הטעה אותך.

Goggle Girl

New member
הם... מלאכים, את אומרת...

שכחת לומר שהם חייבים למות לפחות פעם אחת לעונה
*נזכרת בכתובית שהקבוצת מדובבים שמה בפרק 40 של פרונטיר: זהירות, מוות חובה של אנג'מון לפניך* למה הם דומים לבני אדם זה די ברור, אחרת הם לא היו מלאכים. והקטע הוא לא כמו עם מארין אנג'מון שתקעו אותו לא קשור (אחרי זודומון, נו באמת). הם אמורים להיות דיג'ימונים של האור, ממש, קדושים כאלה, לכן הם חייבים להיות נאמנים לסיפורים שלנו על מלאכים ולהראות כמוהם. למה רק לאנשים מסויימים יש מלאכים זה שאלה די ברורה, כי ככה החליטו התסריטאים. קארי וטיקיי מהסיבות הברורות. וואלאס אני משערת קיבל דיג'ימון מלאך (לא זוכרת את השם המדוייק אבל תכלס הוא קיבל את קרבימון (ככה התרגלתי לקרוא לו) והוא אחד מהשלושה מלאכים, אבל מצד שני הוא קיבל גם דיג'יביצה מיוחדת אז זה בסדר (מצד שלישי גם דאיסקה קיבל אבל וימון לא מלאך, נו טוב)) קאזו שהוא לא בדיוק קשור קיבל דיג'ימון מלאך לא בדיוק קשור. בעונה הרביעית אף אחד לא קיבל מלאך (הילדים מפרק 40 לא נחשבים, הוא לא בדיוק היה השותף שלהם, אני בכלל טוענת שהשותף האמיתי היחידי בפרונטיר היה גוטסומון לקוג'י) אבל מצד שני אף אחד גם לא היה צריך לקבל. נכון שזה מרגיז אותי שקוג'י, הבחור של האור, לא קיבל אף התפתחות מלאך אבל מצד שני זה היה קצת לא הוגן כי זה היה דורש יותר מדי תשומת לב אליו שלא מגיעה לו כביכול עד שקואיצ'י מגיע, וגם אז אפילו קואיצ'י לא קשור כל כך אלא בגלל שקרבימון השחיט אותו... אני לא הגיונית אז אני אפסיק עכשיו ^^;

Apikachu L

New member
נו...

אתם יודעים,המלאכים אנג'וומון ואנג'מון ועוד שמה שיש להם שש כנפיים הם כמו המלאכים מישעיהו..."בשתיים הסתיר פניו,בשתיים יסתיר רגליו ובשתיים יעופף"אני מקווה שהציטוט נכון.כמו כן פגאסוס מון ולסילטימון מייצגים את ההפיכה ממשהו פשוט,שינוי למשהו גדול וחזק.הם מייצגים את השינוי שאתה בוחר אך לא מישתנה.

טוב אז לפי דעתי

מי שקיבל דיג'ימוני מלאך בעונה הראישונה היו בעצם טהורים(כי מלאך בעצם נחשב לדבר טהור) או מיצורך הגנה(המלאך השומר) טי קי קיבל את אנג'מון משתי הבחינות הוא גם היה ילד קטן מיסכן תמים הוא לא היה מיסתדר לבד בעולם הדיגיטלי וביגלל זה הצמידו לו לפי דעתי את פאטמון כי ברגע שהוא היה צריך עזרה פאטמון עזר לו וברגע שהוא היה בסכנה פאטמון (אני לא זוכר בדיוק עם זה היה ביגלל שטי קי היה בצרה פאטמון דיג'יגדל בפעם הראישונה אבל ניראה לי שכן אז עם אני טועה בבקשה תקנו אותי)אז פאטמון הפך למלאך השומר של טי קי בקשר לקארי היא היתה תמימה וטהורה ומתוקה מידי! הסביבה היתה חשובה לה והיא לא היתה יכלה ליראות מישו ניפגע(הדברים הירודקים האלה איך קראו להם?) אז זאת לפי דעתי הסיבה שקארי קיבלה את אנג'וומון בקשר לקול אני מסכים עם נינה והם אמורים ליות קצת שונים מכל דיג'ימון שונה אז ככה גם הקול הוא צריך ליות סמכותי שמימי וכל זה בקשר לציטוט ניראה לי שהוא נכון והוא מדבר על הנחשי ענק בעלי הכנפיים, לפחות ככה כל מורה לתנ"ך אמרה לי עד היום,אני אפילו זוכר שצירתי את זה פעם תאמת המראה שלהם לא חייב ליות קבוע(כמו הסלקים)לפי דעתי וזאת גם יכלה ליות דרך של להראות את המעמדות של המלאכים

Rnamon

New member
מה זה משנה?

הם יפים יש להם כנפים ואם שמים להם חרב ענקית או מטה ושולחים אותם להילחם ביצור אחר הם נראים הרבה יותר טוןב לא? לפי דעתי מלאכים עם שריון שנלחמים זה סבבה..... אני לא מתאמק בשאלה של "איך נראה מלאך? יש לו טחול כמו לי?" או משהו כזה....... אני כן מאמין שלכל אחד יש מלאך שומר זה כן (לשלי קוראים וולט ^_^ ואפילו צירתי אותו פעם.....לצערי עד שהוא לא מגיע לרמה סופית {לפני התאוריה שלי בדומה לדיגימונים גם מלאכים מתפתחים} אין לו כנפיםם.....אבל הוא מדליק גם ככה)...... וזהו.....^_^" דיגימוני מלאך מגניבים לאלאה......אני היתי רוצה להיות דיגימון מלאך......או סטינגמון......^_^

Digi Lista

New member
הקפצה...

משום מה קודם(בצהריים)זה נתקע כמה פעמים,אני אנצל את זה שהיום אני קצת פחות בלחץ,תשתפו פעולה שלא יהיה כאן שומם

למעלה