הקפצה...

Apikachu L

New member
דברים שלא ידעתם על.....

אנג'וומון! 1.אנג'וומון תבעה עת המפיקים על זה שהכריחו אותה לשחק בלבוש חושפני 2.הייתה אפילו תביעה מהרב עובדיה יוסף 3.בזמן שהיא הייתה אצת מיוטיסמון (בתור גאטומון)הסיבה היחידה שהוא החזיק אותה הייתה כדי שהי א תבצע דיג'יגדילה ותהפוךלאנג'וומון כי מיוטיסמון הוא נביא וידע איך היא תיראה. 4.היא שיחקה את טריניטי במאטריקס. 5.היא אוהבת צבע שחור 6.יש לה מבטא גרוזיני 7.במקור היא מאפגניסטן 8.היא המאהבת הסודית של קארי.אל תישאלו מה הן עושות מיתחת לשמיכה. 9.טאי אהב אותה פעם,אחרי שתפס אותה מתנשקת עם ניו הוא הפסיק.()למרות שזה היה בסרט) 10.מיוטיסמון נישק אותה פעם והוא ממש נהנה עד שקארי תפסה אותם והרביצה לשנהם עם מחבתות.

OFIRB9

New member
../images/Emo45.gif

11. אנג'וומון היא קרובת משפחה של מיני ושל אפיקצ'ו (חתולות בלונדיניות, נו בטח) 12. היא צימחונית 13. היא מכורה לנוצות 14. היא הייתה מאהבת של ג'נאי אבל בגדה בו עם ויזרדמון 15. בגלל זה היא רצתה לעזור לויזרדמון כשהוא כמעט מת 16. בגלל זה גם ג'נאי זרק את הביצה שלה באמצא הדרך (הוא גם זה שניסה להרוג את ויזרדמון) 17. היא הייתה פעם גבר 18. היא ואנג'מון פיתחו רומן בעונה 1 אבל בעונה 2 היא פיתחה רומן גם עם הוקמון 19. בסוף העונה היא נשארה לבד

Rnamon

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

20.לכול אלה שהתענינו......כן היא צבעה את השיער משחור לבלונדיני..... 21.בשיעור הראשון שבו לימדו אותה להשתמש בקשת היא בטעות פגעה למאמן בטחול. 22.ביום טוב היא תרמה קצת מהנוצות בכדי להכין שמיכות פוך לילדים נזקקים (מלאכית עד הסוף) 23.לאחר קרב עיקש היא הצליחה להיות השתופה של קארי במקום של ג'ו 24.בעקבות כך היא נעלצה לסבול התעללות בתחילת הסידרה 25.היא בכלל באה עם פרוטקציות..... טאי המליץ עליה 26.אין לנו מוסג איפה טאי והיא נפגשו...... 27.האחרון שניסה להתחיל איתה הפך למסננת עקב מתח החיצים שנורה עליו 28.אותה בגד כמו שלה אפשר למצוא בחנות לבגדי ים "זארה" (חנות יוקרתית שאמא שלי קונה בה.....חחחחחחחחחחח) או בחנות למבוגרים בלבד...(המבין יבין) 29.שמעות רצות שהיא ואנגמון הם תאומים....אבל זה לא מסתדר מכיון שהיא צבעה את השיער משחור..... 30.המאכל אהוב עליה הוא גלידה (מענין את מי זה מזכיר לי.....חחחחחחחח גם בלונדינית וגם אוהבת גלידה.....חחחחחחחח) אבל היא מפחדת לאכול הרבה כדי אחרת היא לא תוכל להכנס לבגד שלה...... 31.בהתחלה רצו לקרוא לה "אנג'גירל" אבל זה נשמע מוזר אז התפשרו על "אנגל וומון" אבל אז חשבו שעדיף יותר לצר וקראו לה "אנגוומון"

Dark SpaWn

New member
עוד 2

32.היא סתם לובשת את בגד הים שלה בשביל הכיף כי זה יפה בהיותה דיג'ימון אין למה משהו מהסתיר בתחתיהם... (דיג'ימונים נולדים בדרך אחרת מאנשים...) 33.היה לה פעם קטע אם נימון... היא אהבה אותו כי הוא היה מצחיק אבל בסוף הם נפרדו כשה נימון קיבל אלבום פלטינה ושכח ממנה... במובן של הוא היסתכל על האלבום במשך חודשיים כי הוא היה נוצץ עד שהעלה אבק ועד שזה קרא הוא כבר שכח מאיפה השיג את אלבום הפלטינה שלו (אני לא יתחיל להסביר)

Apikachu L

New member
נקסט,+תמונה

34.אנג'וומון אוהבת בטירוף את ג'י פי 35.היא טוענת שהיא אוהבת בחורים "גדולים" 36.למרות שג'י פי לא שם עליה 37.כשהיא הייתה יותר צעירה הפיצו עליה שהיא המזרון של השכבה. 38.היא חשבה שזה בגל הנוצות על הכנפיים(מזרון נוצות) 39.עד שמיוטיסמון,שבמקור למד באותו מקום, ביקש ממנה כמה דברים. 40.יש הטוענים שהיא בגדה בבעלה(שעדיין לא ידוע מי הוא) עם הרב עובדיה. 41.אף אחד לא יודע איך היא לא ניתקלת בקירות עם הקסדה שלה. 42.למרות שיש הטוענים שיש שם חורים. 43.צבע העיינים שלה כחול(רואים במהלך הדיג'יגדילה) אבל כשהיא נולדה הוא היה בצבע ורוד ברבי. 44.היא אלרגית לנשימת המקסיפן של קארי(ראו סעיף על קארי) 45.היא נותנת לאנשים הרבה פנסים בעייניים. 46.היא טוענת שזה כדי להאיר להם את הדרך.

Digi Lista

New member
הקפצה...

אני אנצל את זה שיש לי טיפה פחות לחץ(אבל זה הולך להיות חודש מטורף-להוציא 2 עיתונים בהפרשים של שלושה שבועות בערך זה לא קל...)הרעיון הוא לא רק שהשרשור יהיה למעלה אלא שגם ממש תהיה השתתפות...

למעלה