הקפצה...

Goggle Girl

New member
לא ממש דיון, יותר סקרון

כל אחד יכתוב את כל, אבל אני מדברת על _כל_ הזוגות שהוא אוהב בכל עונה שהיא. וכן, גם כמה זוגות שכל אחד מחבב-מסמפט לאותה דמות. ולכתוב שוב נגיד מאט-טאי ב02 גם אם כתבתם ב01, כי הדמויות השתנו אז אותו זוג זה זוג אחר כאילו... אה כן, וגם שלישיות. אנא זיכרו שזוג חייב להיות זוג שאתם מאמינים בו, כלומר, או שאתם אומרים שיש מספיק ראיות, או שלא אכפת לכם מגרוש ואתם טוענים שזה פשוט אפשרי (כמו נגיד קואיצ'י-איזומי אם הוא היה מכיר בקיומה, לדוגמא). אז היידה. אדוונצ'ור 01: טאיצ'י-סורה ימאטו-טאיצ'י טאי-קושירו ג'ו-מימי *.* היקארי-מוות אדוונצ'ור 02: מיאקו-קן מיאקו-דאיסקה דאיסקה-קן מיאקו-דאיסקה-קן (בכל סדר שהוא למרות שזה הכי הגיוני בעיני) טאקרו-דאיסקה דאיסקה-טאיצ'י טאיצ'י-קושירו טאיצ'י-ימאטו מיאקו-איורי מיאקו-היקארי מיאקו-מימי מימי-דאיסקה סורה-טאיצ'י טאיצ'י-ג'ון (כי אני אומרת שלשניהם מגיע אושר והם מתאימים ואם דאיסקה ישמש כשדכן יש מצב) מימי-ג'ו טיימרס: לא ראיתי, אבל טאקאטו-ג'נריה ניראה חמוד, כמו כן טאקאטו-רוקי ^^ פרונטיר: קוג'י-טאקויה קואיצ'י-קוג'י קוג'י-איזומי קוג'י-ג'ונפי ג'ונפי-איזומי קוג'י-גוטסומון (כן, קוג'י עם _כולם_) קוג'י-וולפמון וולפמון-אגונימון דאסקמון-וולפמון נימון-קוג'י נימון-בוקומון קוג'י-אייסדוימון טוב, זה הכל לעכשיו :X

OFIRB9

New member
תומכת בהיקארי-מוות

מתאים לה מאוד, אבל יותר עדיף לי שהיא תשמור את טיקיי שלא יגנוב את דייוס מקנוש! (מזה יוצא, קנדייויס לשלטון!) אני מאמינה ב-טקוג'יצ'י (נחשו מי השלושה...) ובמימיג'ו כמובן, הם מתאימים יולי-איזי
טאי-מאט |בטח| אימפמון- ריינמון |הרבה| קואיצ'י-מיני |חסר להם שלא!!!!| וזהו זה מה שאני זוכרת (תורידו את הקואיצ'י מיני...)

star_female

New member
me me me

01: טאי/סורה ג'ו/מימי קארי/טיקיי מאט/טאי בהסתייגות (לא הכי אוהבת אותם אבל יש כמה רמזים...) 02: דאי/קן~ קן/דאי ^_^ קייזר/דאי דאי/קייזר (כן כן, אני מפסיקה...) קן/קייזר (תאשימו את הפיקים) טיקיי/קארי מאט/סורה/טאי, בכל סדר שהוא וגם בזוגות בודדים ג'ו/מימי יולי/קארי יולי/קודי קצת... דאי/קארי - רק לפני קן! טיימרס: טאקאטו/הנרי טאקאטו/ג'ורי טאקאטו/רוקי רוקי/ריו קאזו/קנטה... פרונטיר: טאקוייה/קוג'י קוג'י/קואיצ'י איזומי/ג'ונפיי בשביל עדי, קוג'י/וולפמון סטראבימון/פליימון וולפמון/אגונימון (וכל הצורות שלהם, אין לי כוח לפרט ^^;; ) אחר: ריו/קן אוסאמו/ריו נראה לי שזהו ^^;

star_female

New member
^^;; עוד...

טאי/דאי מאט/דאי מאט/קן פעם יותר אהבתי את הזוגות האלה, עד פיק מסויים שקראתי ואז התחלתי פחות לאהוב אותם -.- (הפיק עצמו היה כתוב טוב... פשוט... דאי ויתר שם מרצון על מערכת יחסים עם קן, בשביל להיות עם טאי, ובגלל זה קן ומאט נהיו זוג. >< ) אולי אני אזכר בעוד זוגות אחר כך... ^^;

Digi Lista

New member
אחלה דיון../images/Emo45.gif

האמת שכול הקטע הזה עם הזוגות שמאמינים בהם הולך להיות ארוך במיוחד כי אני שוב אתחיל למצוא שילובים תמוהים,אבל איך אפשר להתווכח אם אני אנמק את האמונה שלי בהם?
סתאםםםם,אוקיי אני אחשוב(למרות הפטור
)על זוגות ואצטרף לדיון,בואו נקווה שכמה שיותר ישתתפו וגם יגיבו למה שאחרים כותבים(זה חשוב לקרוא מה כותבים ולא סתם לכתוב...)

אוקי,אני ^_^

01: טאי-מאט. טאי-סורה. איזי-מימי. מימי-ג'ו. טייקי-עצמו. קארי-מוות. מימי-מאט. 02: מימי-ג'ו. מימי-איזי. מאט-טאי. טאי-סורה. קן-דיוויס. יולי-קארי. קודי-עצמו. טייקי-קן(כשהוא בתור הקייזר) טייקי-קארי(כן,למרות שזה מבחיל עד אימה..) 03- טאקאטו-הנרי. טאקאטו-ריקה. קאזו-קנטה. ריו-ריקה. 04- קוג'י-קואיצ'י. קוג'י-טאקוייה.(למרות שאני לא מתה על הזוג הזה \=) איזומי-קוג'י.(בעעע..חד צדדי!חד צדדי!) טאקויה-איזומי(לא חד צדדי =]) איזומי-ג'ונפי. וממ..זייהו,אני חושבת ^__^

Digi Lista

New member
...

זוגות שאני מאמינה בהם?...זה יהיה ארוך ובטח תוך כמה זמן אני כרגיל לא אזכור מה רשמתי ואז יהיו עוד רעיונות
ריקה והנרי-כן,אני מאמינה בכול ליבי בזוג הזה ואחרי הקיטשיות שלהם בעיתון אפשר להבין שהרעיון שלהם כזוג בהחלט מוצא חן בעיניי
חופית אני חייבת להגיד שיש לך תשובות שדורשות הרחבה-קארי עם המוות?אאוץ' מפחיד קצת,לא?וטי.קיי וקודי עם עצמם?אני לא באמת רוצה לדמיין איך הם מספקים את יצריהם...
קאזו-קנטה-חצי המוח השלם,כול מילה נוספת מיותרת... טאי ומאט-אני לא בטוחה שאני מאמינה בהם כזוג במובן הרומנטי אבל אני בהחלט צריכה את השניים האלה ביחד ביחסי אהבה-שנאה... קודי-קארי- ככה הם לא יציקו לי מידיי... אפשר לשלב בין העונות?בעצם אולי נעשה שרשור זוגות?עוד 11 ימים הוולנטיין אבל אפשר להתחיל גם עכשיו כול יום זוג אחר,מה דעתכם?

Digi Lista

New member
אופס...

התכוונתי גם לעדי עם המוות(לא שלה חס וחלילה!)... בכלל לא עניתי נכון...איזה לא מרוכזת אני...טוב,נסיים את שאר המשימות כאן בפורום ואני אחזור לזה והפעם אענה כמו שצריך

למעלה