הקפצה...

amitp

New member
אז איפה אמרנו שמודדים לחץ דם? ../images/Emo13.gif

חיפשתי משהו ב-google, כשלגמרי במקרה נחתתי באתר עם תמונות של צווארונים למיניהם... באתר יש חלק של צווארונים היסטוריים, שם מצאתי את שני הדגמים הבאים.. מה דעתכם? עד כמה זה נראה יעיל? (ולא, אני לא מתכוון למדל"ד...
) (ועבור מה אפשר עוד לנצל את זה אם הפצוע מעצבן את הצוות...?)

amitp

New member
ונראה אתכם

מלבישים את הצווארון הזה בתאונה הבאה שלכם... בעצם זה דווקא די מתאים לפצועות של שרון...

sbenzvi

New member
לפצועות של שרון דווקא? למה?

בכל אופן, תמיד טענתי שהכי יעיל למדוד ל.ד. ע"י הנחת מדל"ד בצוואר ולהתחיל לנפח - כשהחולה/פצוע מתמוטט - סימן שהגעתם לסיסטולי.

sbenzvi

New member
אופס... ירד האסימון

רק עכשיו ראיתי את התמונה השניה.... והבנתי... חחחח האמת - לאחרונה יש משהו אחר שמדהים אותי בפצועי ת.ד. ודווקא קשור בגברים... או למעשה משהו שלא כל כך קשור אצלהם.... למה הם יוצאים כך מהבית?... נו טוב, גברים.... לכי תביני....

meijin007

New member
תסבירי את שאלתך ...

איך הם יוצאים מהבית? אגב, שמישהו ימסור לעומר ממדא מודיעין ד"ש מאסף..

amitp

New member
טוב, אם אתם מתעקשים...

רק תזכרו שאתם ביקשתם
... בקיצור, אמרתי כבר שהגעתי במקרה לאתר שמוקדש לתמונות של צווארונים. אתר נחמד מאוד, דרך אגב, עם תמונות של צווארוני EMS, היסטוריים וכו'. אלא מה, שקצת אחרי שפירסמתי את התמונות האלו בפורום הגעתי לדף הראשי שם, ושמתי לב להערה הבאה (בתרגום חופשי לעברית)- "שימו לב: האתר אינו אתר רפואי! (למרות שהתמונות שמופיעות בו, כולל אלו שהבאתי הן אכן תמונות ממקורות רפואיים. ע.פ) זהו אתר המוקדש לאנשים אשר סטייתם המינית היא אמצעי קיבוע צוואריים"... ועל זה נאמר - שיהיו בריאים...

evilbanana

New member
../images/Emo2.gifLOL ../images/Emo6.gif

אמצעי קיבוע צוואריים?!?!?!? מעניין אם יש לזה שם מדעי כמו נקרופיליה, זואופיליה וכאלה. אגב, לאחרונה נודע לי על סטייה משונה מאוד- ליקוק גלגל העין של בן הזוג! ביזאר
)

למעלה