הקפצה...

Digi Lista

New member
הקשר בין חנוכה לדיג'ימון

ביום חמישי מעבר לזה שלא למדנו כלום וניסו לארגן לנו מסיבת חנוכה(מדובר בכיתה י"ב...)שיצאה מין הסתם מגוחכת בטירוף(הביאו לנו שירונים וסופגניות,ממש גן...אני שונאת סופגניות והאמת שחיכיתי שלצורך השלמת הפאדיחה תצא מורה מתוך סביבון גדול ותחלק הפתעות,כמו שהיה במסיבה אצל אחי יומיים קודם,ההבדל שהוא בכיתה א' וזה לא נראה חריג...
)אחר כך נשארו בערך 25 דקות עד שהולכים הביתה(אם הייתי גרה קרוב לבית ספר הייתי הולכת הרבה קודם...)והיועצת שמחליפה את המורה לפסיכולוגיה(במזל טוב חופשת לידה...)החליטה לספר לנו על על השילוב בין חנוכה לפסיכולוגיה,היה מרתק וחזק אבל מה שבאמת חשוב שהיא דיברה על שיטת טיפול לפיה קצת אור מביס את החושך ושכדי לצאת ממשברים חייבים להראות את האור,היא חזרה על זה 84 פעמים בערך,לפי מה שהיא אמרה חנוכה זה לא בהכרח כד השמן והמכבים אלא שכשיש חושך צריך להאיר אותו ואם לא היו מאירים את המנורה(החנוכייה זה משהו שבא אחר כך,בסיפור המקורי יש את המנורה-סמל המדינה שלנו...)למכבים לא הייתה תקווה כלומר המעט אור הרחיק את האפילה וזהו בעצם מוטיב החנוכה,הדרך שהיא הסבירה את זה הייתה הרבה יותר מעניינת מאיך שאני כותבת אבל כשהיא דיברה קלטתי כמה זה מתחבר לדיג'ימון אחרי הכול בכול עונה ראינו מאבק בין האור לחושך,בין הטוב לרע, כשחושבים על זה לעומק מגלים שבאמת ברגע שהייתה להם טיפת אור(תקווה...כבר סיכמנו שהם קשורים ביחד...)למשל רעיון מבריק אחד הם ישר הצליחו לצאת מהקרב מנצחים,מעטים מול רבים הכול נכנס גם לדיג'ימון!. כבר מזמן ידענו שדיג'ימון מבוססת על המון אלמנטים פסיכולוגיים(זה הזמן להיזכר בהם...יבש קצת וחשוך
)אבל אני מאמינה שלא ניחשנו שחג חנוכה יכול להשתלב לא רע עם דיג'ימון,העניין המרכזי שעלה לי הוא שהגיע הזמן לכבוד חנוכה להיזכר בכול רגעי האור שגבר על החושך בסדרה,כול ההתגברויות על הפחדים,כול המעטים מול רבים, כול האור והחושך ובכלל הגיע הזמן לפתוח כאן רשמית את החג ולהחיות את הפורום(אני לא יכולה ליזום הכול לבד,לפחות תשתפו פעולה...)
אוקיי מתחילים להיזכר ולהוציא מכול עונה את הכול,נראה למה נגיע עד סוף החג

OFIRB9

New member
אנחנו!!!!

אנוכי ספון (איך התגעגענו) צ'ו וני שממש השתפרה בזה הוצאנו בצ'ט אתמול משהו חדש בכמה חלקים, לכבוד חנוכה+חג המולד+יומולדת לאורן מבולבל אבל מצחיק, חג שמח לכולם! קרמבו מחבת עוגת יומולדת וסופגניה *כולם מארגנים מסיבת יומולדת למישו* *צוציק ואיילי זוללים את כל הסופגניות* ספון"היי אתם שמה!" *המנורה נופלת על צוציק והוא מתחיל לעלות באש* איילי*שורקת בתמימות* צוציק"אאאאאאאאאאאה אני בוער!" *נכנס בעוגת יומולדת* ספון*קופץ על צוציק ומתחיל לדרוך עליו* *הרגל של ספון מתחילה לעלות באש* *כולם קופצים על צוציק* ספון*בועט לאיילי בתחת והוא מתחיל לבעור* *איילי תוקעת ---- והחדר מתפוצץ* (הגזמתי? נוותר על זה) *מיני שופכת על צוציק שעוות נרות רותחת* צוציק:אני לנמוס! מון: מון:"סתכלו פסל שעווה בצורת צוציק... מעניין *איילי מתחילה לאכול את הפסל עם קן וסנג'י* צוציק:"אתם אוכלים אותי !" *מישו נכנס* מישו: ? הפתעה!!!!!!! *מישו נופל* אפיקצ'ו ניכנסת לחדר *פוגע באפיקצ'ו נר* אפיקצ'ו"מה לעאעזאזל" ספון: אז בוא נכון עוגה ! נינה: בסדר! *מביאה טונות של קמח* אופיר: עוגה!!! אני להביא את המרשמלו! בואו נעשה עוגה בצורת גיטרה עם שלוש שכבות! *מתחילה מוזיקה* מיוטיסמון"כן!"מתחיל לרקוד ודורך על כולם נינה: כמה קמח צריך? צ'ו: 2 כוסות אופיר: אין לי שמץ של מושג איך נעשה את זה! : *רואים אותנו מכינים עוגה... אני מכבה את הקלטת* אופיר: *מכניסה חמש קילו סוכר* איזה קלטת? ני: בסדר *שופכת את הקמח על אופיר* ספון: ... ני: אופס..... אופיר: *אני לימוס!!!* צ'ו:*מכניסה 4 ליטר מיץ תפוזים ספון: בוא נכין עוגת גבינת נקניק ! אופיר: כן!! ני: זה לא כשר! אבל למי אכפת! ספון: *מרים את מר גבינת נקניק* מיוטיסמון:לא ,עוגת דם! ני: מי תורם? עוגת עקרב ! *מרים את צוציק* אופיר *מביאה גבינה* איכס!!! *מקיאה בגלל האלרגיה למוצרי חלב מסריחים* XCCCC ני: איכס! לא להקיא עליי אופיר! *איילי מיתעצבנת* *איילי שומרת את האיכסה בצנצנת וזורקת על טרייר מהחלון* איילי:"רק לי מותר לאכול את צוציק !" אופיר: *פוגעת בי פחית* (נוסטלגיה) *איילי מעיפה את ספון מהחלון* צוציק:"..." *בזמן המהומה ריי צ'אן קן סאנג'י וצ'נוטי גומרים את כל הקרמבו* הרב:"אבל לא נורא !" *מיני מזנקת* צ'ו: *אני בוכה* ספון: אוף... *אופיר נושכת את הרב* *ני נדבקת מאפיקצ'ו ומתחילה גם לבכות* הרב שהוא בעצם הזה מפלטפוס:"אבל לא נורא !" *צוציק מתחיל לאכול את כל הגרביים והקישוטים מפלסטיק* ספון*מיתלבש כמו סנטה* אילותומרווקיאו נכנס"מה קרה?" אופיר: מי מפלטפוס? תומר שרון? צ'ו *מעיפה על אילו קרמבו* איילי *זה שורף!!! תביאו פלפל חריף!* ני: קחי! *הארוהארו הארוקו דורסת את צוציק ונעלמת באופק* *נינה ומישו מתכרבלים בפינה בפחד* ספון *נכנס חזרה לבית דרך הארובה לבוש כמו סנטה* אופיר: מי? מה? מו? *ספון מתחיל לעלות באש כי אנחנו בדיוק צולים מרשמלו* ג'י פי ניכנס לבוש כמו יהוגה המכבי אופיר: מה זה?! ספון: אאאאאאה !!! ספון: ... מממ... מרשמלו ... צ'ו "ספון טעים!" ני: אווווווו! ספון צלוי! טעים! *מופיעים קוג'י וקואיצ'י לבושים כמו גמדונים _ * ספון: פיקה על תוכלי לי את הרגל ! ני: *נוגסת בספון* ספון: אאאאה ! אוכלים אותי !... שוב... אופיר: ספון צלוי! *יושבת עם ני ומתחילה לכרסם* "מיוטיסמון"למה לא טרי,אני לא אוהב מבושל" אופיר: לא נורא ספון נקנה חדש! ספון: הצילו ! *נאבק ליברוח ממכם* אופיר: יש רגל ספון קפואה בפריזר מיוטי ספון: *מרים את כולם איתי וסוחב אתכם איתי דרך הדלת* אופיר: אוקי די *נוגחת בספון עם הפעמון שיפסיק לזוז בזמן האוכל* ספון: אאאה ! נושכים לי את ההרגל ! *נופל* אין נסיכים בזמן הארוחה... *איילי על הרגל עם הנמר מהימן ושליטי היקום (איך זה הגיע הנה?) ספון: רוב המלוכה הבריטית מתה מרעב בגלל זה אופיר: אני הוא הכוח! ספון: לא נכון ! *ג'י פי מניף חרב של יהודה המכבי ופורס נקניקים, וויקטוריה מתלהבת ונמרחת עליו* *בורח מאיילי שהחליטה למצוא דווקא עכשיו את הגרזן של צוציק אופיר: *זהירות ני פחית!* ני: : אההההה! *מתכופפת* *היא פוגעת בספון* *מיתעלף* אופיר: לא חשוב! לי יש את הפעמון שלי...*מנסה לחבק את הפעמון ונופלת הצידה* צוציק:"מה אם העוגה ?" כולם: עוגה!!! ני: אה! היא בתנור! ספון*שוכב חסר הכרה* איילי "אופס, זרקתי את התנור לדירה של טרייר לפני חצי שעה ני*דורכת עליו בזמן שאני רצה להציל את העוגה* אופיר: ני משתפרת ני: תודה! *צרצרים* ספון: איה... אופיר: ספון לך תביא!*זורקת את ספון* *ספון פוגע בקער של הבניין ממול* *צוציק הולך ומביא אותו* אופיר: אני יודעת! בואו נפתח מתנות!!! ני: אני ראשונה! אופיר: *כולם מסתערים על המתנות* מה סנטה הביא לייי??? ספון*פותח את הקופסא* ספון: המממ... קיבלתי זאב רווח... אופיר *זורקת כיסא על ספון *תעמוד בתור!* ספון: איה... מיאו חתולה ! *מיתעלף שוב* אופיר: זאב רווח?! הוא המציא את הבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ני: אל תפריעו לי!

OFIRB9

New member
חלק 2

בגלל המבטעעעע ספון: *אומר בקול רוסי* לא מפריע ני: אווו! קיבלתי קרמבו מאובן! *זורקת אותו על ספון* אופיר: וואו!! מה שריי ביקש! ספון: אייה... טוב אני שלישי... *קוג'י פותח תמתנה שלו* קוג'י: קבלתי טקויה מתנפח!!! אופיר: *קואיצ'י פותח ספון: הומו... ני: אדיוט.... כולם להתנפל על ספון בתופים ובמחולות! אופיר: *זורקת על ספון מחולה* ספון: איפה אבי גרייניק ? קואיצ'י:אני קיבלתי אבי גריינק בטמגוצ'י! ספון: מוזר... מיני*דופקת לספון מטרייה בראש* מיני: קיבלתי סרט לזנב! ^^ ספון: או קיי אני הבא איילי פותחת אופיר אתה לחכות כל הורטואלים לסיים! ספון: חחח... אופיר: אתם כל השאר בנתיים תרביצו לספון או משו ספון: מה כבר אסור לי לצחוק מדברים מטופשים ? לא!!!!! ספון:… איילי:קיבלתי שדגן חדש! וופי! ני: בשמחה! *מסתכלת על ספון בחיוך מרושע* צוציק פותח ספון: נינה הברברית האכזרית באה להרוג אותי ! צוציק:"קיבלתי סרטן... תודה ספון !" צוציק: קיבלתי גרזן חדש! *זורק על ספון את הישן* לא צריך טובות! ני*זורקת עלי ספון זרי דבקונים* ספון: *נופל ומת* דבקונים!?!? מי להתנשק עם ספון!? כולם בורחים *הדבקון עולה באש פתאום* דבקון גו ביי ביי... בוווווום *כל הבית התפוצץ* אופיר: אוקי אוקי תור ריי לפתוח ספון: זהו כל הוורטואלים קיבלו מתנה ? ריי:קיבלתי דריגר צעצוע!!! *_______________________^ ספון: אה עוד לא אופיר: עכשיו קן! ני *ממשיכה להתעלל בספון* ספון: ... נו ? קן:קיבלתי דיוויס! סאנג'י הכועס פותח ספון: ... ני*מוציאה בזוקת מרשמלו קפוא ויורה* סאנג'י:קיבלתי פאפי סוט!!!!!!!!!!!!!!!! מיוטיסמון" אוי לא, קיבלתי זפרימון" ספון: עכשיו הפו פייטרס ! אופיר: אוקי! *דייב גראול פותח את הקופסא* *פו פייטרס קיבלו אלות בצורת גיטרות לאימונים לשבירה* חה חה חה! פו פייטרס:כל אחד מאיתנו קיבל חזרה את הלהקה הקודמת שלו וגיטרה !" אופיר: אוקי עכשיו....צ'נוטי! כולם: מי ? צ'ונטי קיבלה שיחון באנגלית צ'ו: הומבה הומבה הומבה ספון: עכשיו הארו הארו הארוקו ! אופיר: אה! עכשיו להיות מישל לקבל מתנה ^^ צ'ו: הומבה? ספון: היא קיבלה רובוט להרביץ לו צ'ו: אני? אופיר: מה!? ספון: מה ? *מישל קיבלה פעמון חדש שאני יקרא לה* אופיר: עכשיו אולי שכסחה לספון את הצורה! (אני עוד להתגעות בזה) מר גבינת נקניק קיבל מקרר לגור בו... ני: ? אולי לא מקבלת מתנה כי היא ילדה רעה! היא קבלה פחם! *אוכלת את הפחם* סתאם היא קבלה צעיף לבן חדש חתום על ידי קאי צ'ו: סנטה קלאוס שונא אותי. אולי סבא כפור(דיד מרוס) אופיר: הוספתי ורטואל! הבישי היחיד שאני יכולה לצייר וקוראים לו ג'ימי (כמו באייט מייל) ספון: קול... בי ראביט... צ'ו: היי,קיבלתי פיק במתנה! אופיר: *הוא קיבל גלימה חדשה* לא הלכנו קצת רחוק עם הקרמבו ספוגניה הזה? אופיר: איזה פיק? צ'ו: סתכלי בעצמך*יורה פחית על אופיר* איך מסכמים?! חנוכה שמיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייח

Digi Lista

New member
מזה קשור לשרשור?

אני מנסה לפתח דיון רציני לא להפוך את זה לבדיחה...

lori4

New member
לא יכלת לשרשר את זה לOFF?

בכלל טרחת לקרוא את ההודעה של סטטה?

OFIRB9

New member
זה קשור לחנוכה ולימולדת!

ולא מצאנו אוף אוקי!? תטבעו אותי!

Apikachu L

New member
בואו ניראה.

כשמאט היה במנהרה ההיא.שכגאטמון וקארי נפגשו.(בעצם של מה שקשור ל2 האלו)

lori4

New member
אוקיי התגברות האור על החושך....

הקטע בפרק האחרון של העונה הראשונה של הדיג'יגורלים עצרו בעזרת קרני אור מהדיג'יכלים שלהם את ה"נשק האולטימטיבי" של אפוקלימון.

OFIRB9

New member
בפרק שטומי הפך לקוממון

היו שם קנדלמונים! ועם היה צריך להקשיר לחג המולד היה לי יותר מה לומר

אמ....

ליקרת אמצע העונה הראישונה שכל אדוני האופל(ככה קראו להם???) תקפו אותם ביחד והם ניצלו מיזה אבל עיבדו 3 חברים(זה היה שלושה נכון?) המיתקפה של (נו יו הפכתי לסנילי) ההיתפתחות של אנג'למון ששעבה את כל הקופים המקונפים האלה(לא מזכיר את דורתי?)אז השער הזה היה מזהב והוביל למקום די מואר אחרי שאפוקלימון(ככה קראו לו?אני יודע שלורי כתבה את השם שלו אבל אני לא זוכר)הרס להם הסמלים והם הגיעו למקום הלבן הזה אז שהם ראו שהסמלים מותבהים בהם אז הסמלים זהרו בצבעים שלהם וזה גם איזשהו סוג של אור(או ספקטרום שלו) יש עוד אבל אין לי כוח להמשיך

Apikachu L

New member
אתה מתכוון לשער הגורל

להתפתחות של אנג'מון קוראים מנגה אנג'מון.

moon flower

New member
זה לא היה מגנה-אנג'מון? 0.ם

כי אחרת זה פשוט יוצא אנג'מון של קומיקס יפאני ~.~

moon flower

New member
ווה ^^ הנה זה בא... אני מקווה...

1) הקטע שבו קואיצ'י "הפנה את הגב" לצ'רובימון ואמר שלהכיר את קוג'י שינה אותו... 2) הפרק עם אוקיאנוס האופל שבו גאטומון ואקווילמון התמזגו לסילפימון 3) הפרק עם קארי והסקובמונים (מתי שהיא התחילה להיעלם) 4) חח ^^; הפרק ה-2 של פרויינטר מתיי שקוג'י קיבל את נשמת האור ^^;;; 5) מתיי שכולם השמידו את שאריות הבסיס של קן הקייזר 6) אני לא יודעת למה אבל הפרק שבו דמידווימון סכסך בין טיקיי ופטאמון (או במקרה שלנו-טוקומון) 7) מתיי שאיזי קיבל את סמל הידע 8) הפרק שבו סראפימון נולד מחדש... 0.0;

Leemon

New member
עוד

כשהם נלחמו נגד פיידמון וכולם הפכו למחזיקי מפתחות חוץ מטיקיי (תקווה) וקארי (אור), שנשארו אחרונים.

Apikachu L

New member
אם משהו לא הבין.

הנה משהו שמצאתי במחברת של אחותי.זה יבהיר את העניינים. צריך שכל איש ידע ויבי דולק נר. ואין נרו שלו כנר חברו. ואין איש שאין לו נר וצריך שכל איש ידע ויבין שעליו לעמול ולגלות את אןר הנר ברבים ולהדליקו לאבוקה גדולה ולהאיר את העולם כולו. די מתקשר לדיג'ימון, לא?

Digi Lista

New member
יש עוד אירועים...

בואו לא נתעצל עד שנמצא את כולם(זה לא שווה שאני אכתוב עכשיו עוד מלא אירועים,צריך לבינתיים לתת צ'אנס גם לאחרים...)

למעלה