Digi Lista
New member
הקשר בין חנוכה לדיג'ימון
ביום חמישי מעבר לזה שלא למדנו כלום וניסו לארגן לנו מסיבת חנוכה(מדובר בכיתה י"ב...)שיצאה מין הסתם מגוחכת בטירוף(הביאו לנו שירונים וסופגניות,ממש גן...אני שונאת סופגניות והאמת שחיכיתי שלצורך השלמת הפאדיחה תצא מורה מתוך סביבון גדול ותחלק הפתעות,כמו שהיה במסיבה אצל אחי יומיים קודם,ההבדל שהוא בכיתה א' וזה לא נראה חריג...
)אחר כך נשארו בערך 25 דקות עד שהולכים הביתה(אם הייתי גרה קרוב לבית ספר הייתי הולכת הרבה קודם...)והיועצת שמחליפה את המורה לפסיכולוגיה(במזל טוב חופשת לידה...)החליטה לספר לנו על על השילוב בין חנוכה לפסיכולוגיה,היה מרתק וחזק אבל מה שבאמת חשוב שהיא דיברה על שיטת טיפול לפיה קצת אור מביס את החושך ושכדי לצאת ממשברים חייבים להראות את האור,היא חזרה על זה 84 פעמים בערך,לפי מה שהיא אמרה חנוכה זה לא בהכרח כד השמן והמכבים אלא שכשיש חושך צריך להאיר אותו ואם לא היו מאירים את המנורה(החנוכייה זה משהו שבא אחר כך,בסיפור המקורי יש את המנורה-סמל המדינה שלנו...)למכבים לא הייתה תקווה כלומר המעט אור הרחיק את האפילה וזהו בעצם מוטיב החנוכה,הדרך שהיא הסבירה את זה הייתה הרבה יותר מעניינת מאיך שאני כותבת אבל כשהיא דיברה קלטתי כמה זה מתחבר לדיג'ימון אחרי הכול בכול עונה ראינו מאבק בין האור לחושך,בין הטוב לרע, כשחושבים על זה לעומק מגלים שבאמת ברגע שהייתה להם טיפת אור(תקווה...כבר סיכמנו שהם קשורים ביחד...)למשל רעיון מבריק אחד הם ישר הצליחו לצאת מהקרב מנצחים,מעטים מול רבים הכול נכנס גם לדיג'ימון!. כבר מזמן ידענו שדיג'ימון מבוססת על המון אלמנטים פסיכולוגיים(זה הזמן להיזכר בהם...יבש קצת וחשוך
)אבל אני מאמינה שלא ניחשנו שחג חנוכה יכול להשתלב לא רע עם דיג'ימון,העניין המרכזי שעלה לי הוא שהגיע הזמן לכבוד חנוכה להיזכר בכול רגעי האור שגבר על החושך בסדרה,כול ההתגברויות על הפחדים,כול המעטים מול רבים, כול האור והחושך ובכלל הגיע הזמן לפתוח כאן רשמית את החג ולהחיות את הפורום(אני לא יכולה ליזום הכול לבד,לפחות תשתפו פעולה...)
אוקיי מתחילים להיזכר ולהוציא מכול עונה את הכול,נראה למה נגיע עד סוף החג
ביום חמישי מעבר לזה שלא למדנו כלום וניסו לארגן לנו מסיבת חנוכה(מדובר בכיתה י"ב...)שיצאה מין הסתם מגוחכת בטירוף(הביאו לנו שירונים וסופגניות,ממש גן...אני שונאת סופגניות והאמת שחיכיתי שלצורך השלמת הפאדיחה תצא מורה מתוך סביבון גדול ותחלק הפתעות,כמו שהיה במסיבה אצל אחי יומיים קודם,ההבדל שהוא בכיתה א' וזה לא נראה חריג...