הקפצה................
ש שיSY New member 19/12/03 #9 אצלי הקליטה טובה, אך הסטריאו על הפנים , במערכת שלי אני צריך להשים את זה על FM MODE !
ש שיSY New member 19/12/03 #10 וסתם ככה תספר לי אולי מי השדרנים? איזה תוכניות מענינות? ואיזה סגנון שירים?
ר רפי rafi New member 19/12/03 #12 תשמע. הקליטה שלהם הרבה יותר טובה מרדיו ירושלים,ואם אתה לא קולט את הסטריאו תזיז את האנטנה לכיוון אחר.
ש שיSY New member 19/12/03 #15 כל הערוצים שאני קולט בירושלים הם נקלטים טוב. דרך אגב רדיו בית ישראל עובד.
ר רפי rafi New member 19/12/03 #16 אני יסביר לך... את כל הערוצים החרדיים אתה קולט מצוין בגלל שהמשדרים שלהם נמצאים בשכונות הצפון.
ש שיSY New member 19/12/03 #17 אני התכוונתי להכל, לא רק ערוצים חרדים. כל כמה זמן יש בקול חי פרסומות? אוווף! יש שם פרסומות שמעצבנים אותי. אבל הג`ינגל יפה.
אני התכוונתי להכל, לא רק ערוצים חרדים. כל כמה זמן יש בקול חי פרסומות? אוווף! יש שם פרסומות שמעצבנים אותי. אבל הג`ינגל יפה.
א אריאלה ב. New member 20/12/03 #20 זה לא קשור לסלולרי אי אפשר להקפיץ שרשור עם הודעה ללא תוכן. וגם כשיש תוכן: חייבים כמות מסוימת של תוים כדי שזה יקפוץ.
זה לא קשור לסלולרי אי אפשר להקפיץ שרשור עם הודעה ללא תוכן. וגם כשיש תוכן: חייבים כמות מסוימת של תוים כדי שזה יקפוץ.