הקפצה...

Digi Lista

New member
ימי ההולדת של הכוכבים...

אני צריכה את עזרתכם...יש דמויות בסדרה שאנחנו יודעים בערך מתי נולדו כי אומרים לנו חודש(ולפי אופי נעשה איפיון מזל אסטרולוגי ונמצא תאריך)אבל יש כאלה שלא,יהיה נחמד(וקשור לדיג'ימון...)שכול שבוע בערך נחגוג לדמות מסויימת יום הולדת(כדי שלא יהיה יבש ומשעמם...) עם תמונות,סיקורים לעיתון,ראיונות,הצעות למתנות וכו'... בשביל זה צריך להתחיל לקבוע תאריכים,בואו נתחיל ונראה איך זה הולך,אוקיי?
שתפו פעולה
(מאז שחזרתי הפורום פשוט כחול,הא?
)

lori4

New member
כן בקושי רואים את השחור....

מאיפה את שולפת כול כך הרבה אנרגיות? זה באמת רעיון נחמד, אבל צריך לסדר את הדמויות לפי אלה שצריך לתת להם תאריך ואלה שיש להם כבר חודש.

Digi Lista

New member
אם אני לא אשלוף אנרגיות...

אז מי ישלוף?
אוקיי אז בואו נתחיל בתהליך הסידור ככה יהיה מעניין

lori4

New member
"נתחיל"?

רק רגע מי אמר שאני יודעת למי מהם יש תאריך או לא? אני יכולה לעזור אם תגידי לי למי יש ולמי אין.

Leemon

New member
מאיפה את יודעת?

ובפרק השני של פרונטייר טאקויה וזואי (אם אני זוכרת נכון) אמרו באיזה חודש הם נולדו.

Ray girl

New member
זואי אוגוסט ואקויה מרץ

נראה לי וקראתי באיזה אתר אחד על קן

Digi Lista

New member
זואי במאי וטאקויה באוגוסט

זה מה שהם אומרים לפחות והאמת שזה הגיוני אם טאקויה באוגוסט-רוב אוגוסט זה מזל אריה שדיי מתאים לו ולזואי מתאים סוף מאי ואז היא תאומים(או שהיא תהיה אמצע/התחלת מאי ואז היא שור)
לגביי התאומים אין לי מושג,מה עם הדיג'ימונים להם יש תאריכים?(הכוונה היא שנמציא/נמצא כאלה...)

Goggle Girl

New member
של התאומים זה ב14 לדצמבר

אם אני לא טועה... מה שיכול להיות שאני כן... כנראה... נו שיהיה

OFIRB9

New member
באיזה תאריך שודר הפרק שפאטמון נולד?

^__^;;; אמממממ טוב זה אחלה רעיון לשיפור הפורום נוכל לעשות שרשורי תמונות של כוכבי היומולדת או איחולים! ^_^ אגב, יש לי חלק מהמופע האחרון במסמך וורד עם בא לכם לראות אותו שוב

meytar

New member
ג'ו צריך להיות ב1 בנובמבר...

כי אז מתחילים הלימודים.. בעע

Digi Lista

New member
באחד בספטמבר מתחילים הלימודים

או שביפן הם מתחילים בנובמבר? בכול אופן החלטתי להקפיץ כי לא קבענו בסוף שום תאריך ואפילו לריקה לא חגגנו כמו שצריך...

star_female

New member
ביפן הלימודים מתחילים באפריל...

בראשון באפריל כשהסאקורה פורחת. יש קצת זמן עד אז ^^;;

star_female

New member
XD זה לא אומר שאין להם לימודים עד

אז... אני לא זוכרת בדיוק מתי החופש שלהם, אבל אם אני זוכרת נכון, החופש ה"גדול" שלהם זה חודש אחד והחופש האחר (היחיד הארוך אני חושבת) שהם מקבלים זה השבוע הראשון בחודש מאי. אז אל תמהרי לעבור ליפן (לא בגלל הלימודים לפחות)

star_female

New member
לא.. עד מרץ.. אני חושבת....

*הולכת לבדוק* זה מה שהיה כתוב בפיק שקראתי פעם (זאת שכתבה אותו עשתה מחקר קטן על זה..): שנת הלימודים היפנית מתחילה ב-1 לאפריל, הסמסטר הראשון הוא עד אמצע יולי ואז יש חופש עד ספטמבר. הסמסטר השני הוא מספטמבר עד חג המולד (סוף דצמבר) והסמסטר האחרון הוא מינואר עד מרץ. בנוסף אני יודעת שיש להם שבוע חופש בתחילת מאי (שנקרא golden week). אז.. בסה"כ זה יוצא משהו כמו 2.5-3 חודשים של חופש. לנו יש יותר אם סופרים את כל החופשות (רק החופש הגדול ופסח זה יוצא בערך אותו דבר)...

למעלה