הקפצה...

Apikachu L

New member
טי קיי משחק טאקי!

הי אנשים!כמה טוב להיות שוב איתכם! אני מקווה שאתם מרגישים טוב ביגלל שהולך להיות כאן חם! מה אתם אומרים?שתמיד חם כאן?טוב את זה לא ניתן לשנות אבל הולך להיות מופע נחמד מאוד בקרוב. בכל מיקרה אם אתם קוראי סימן שבא לכם לדעת עלי? אז ככה!החלטתי שאני אהיה רופא פסיכיאטר בימיוחד אחרי השיגעון של קן,יפני לא יהפוך לישראלי...פרט לכך שהוא ממש הגזים.אני לקחתי קורס והמורה נתן לנו עקרונות לאיפיון בנאם פסכי!ואני גיליתי משהו מעניין! אני פ ס י כ י !!!! טרללה לללטרהה......./*מישתגע ומתפס על הקירות...*

סורה בפאלפלאיה

כאן סורה שלכם האחת והיחידה אז ככה יש לכם ארץ נהדרת!!!!!! אני מתה עליה יש כאן כל כך הרבה דברים זולים למשל אני הולכת בקניון עם ריקה סתם ככה היסתובבנו לעשות שופינג כזה כאילו והיה כזה זול אני וריקה חרשנו את כל החנויות מותגים שמצאנו והכל היה כל כך זול טוב אולי עשו לנו הנחה כי אנחנו סלבס כאלה אבל בכל זאת הכל היה כזה זול ויש לכם גם אוכל מדהים אני מתה על הפלאפל שלכם וגם במבה אוווו במבה!!!! אתם פשוט גהונים זה כזה טעים ועוד בכמה צבעים וטעמים במבה אדומה במבה צהובה ובמבה צבעונית יא אתם פשו טובים בזה!!!!! וגם הישראלים כאלה נחמדים איזה ילד חמוד ברחוב כזה בא עלי ונתן לי ורד,איזה מאמי!!!!!פשוט נמאסתי ממנו כל יום אני מקבלת זרים של פרחים מאיזה בחור שקוראים לו אורן(היי!!! שלחתי אותם למימי!!!גנבת) ואני מתה על השמש שלכם זה כזה כיף להישתזף על חוף הים שלכם הוא כזה שווווה!! טוב אז עד כאן ממני סורה מוווווואההההה אוהבת אותכם

Digi Lista

New member
ועכשיו בואו נתמקד לא רק בטורים../images/Emo13.gif

נחזור לדיווחים והראיונות...מזמן לא היו כאלה(אני עובדת על איזה דיווח עם תמונות)
וכול הכבוד על ההשתתפות

סקוופ!!!!! סקוווופ!!!!!

השחקנים מתחננים ליקנות להם בית נופש פה בישראל כניראה שארצינו הקטנטונת הקסימה אותם והם החליטו שהם רוצים להפוך לדירים רישמים של הארץ שלנו סורה קצת חוששת שמע הם יקלעו פה למילחמה אבל כל השאר מאוד מעוניינים ושמחים להודיעה שהם כרגע מחפשים בית. הם כניראה יקנו יותר מבית אחד(איך כל כך הרבה אנשים יכנסו לבית אחד?) הם מתחננים להגיע לפה לחודש 1 בשנה ולנוח להם מכל עבודותיהם(לא מדיע להם?) כאשר יוודע לי עוד אני ימשיך להוסיף בעניין אבל כרגע זה הכל אז אסטה לוויסטה לכם נ.ב מימי וזואי יש בית 3 קומות מהמם ברחוב שלי עם אתן רוצות אני מסיג לכן אותו בזול(שכנים שכנים) יש לו חצר ענקית,מקום לבריכה בינונית ואפשר לשים ג'קוזי על הגג

למעלה