הקפצה...

דאסטני-הפיק של מון-פלאוור וספון

היה אמור להיות כתוב פרק א פלוס השם אבל נגמר המקום... טוב זה הפרק הראשון שלי (הספון) ומון פלאוור ביחד ! תנו לנו טיפה קראדיט הרי למון פלאוור יש שתי תפקידים לכתוב והשתיק אותי כשה אני מתחיל ליצעוק על אנשים... אז דיי להיתלונן יא חתיכת... *מסתכל על מון* אהם... תשכחו שאמרתי את זה נו טוב בוא נתחיל... דסטני - פרק א, אין לנו שם כי שחכנט לחשוב עליו מלאכית רצה במסדרון של טירה אפלה, "אל תתני להם להשיג אותך!" היא המשיכה לשנן והגבירה את קצב ריצתה, רחש של צעדים נשמע מאחור "ציידת החושך!" קרא קול נשי וצללית של עטלף פרעה את שיערותיה של המלאכית, לפתע הציפרניים החדות של העטלפית ניתקו מראשה והעטלפית התמוססה באוויר, מלאך בלונדיני עמד כשמגן מאור מתנוסס על ידו "צריך למהר קייטימון" אמר המלאך ופרש את כנפיו הצחורות, קייטימון הנהנה ועקבה אחריו, הם הגיעו לחדר מואר שבו ישב לו זאב כסוף וגדל עשוי מתכת ועומד על שתיים וכשכש בזנבו, "אתה חייב לברוח!" קרא המלאך בדאגה, "מדוע סאיינטמון?" נהם יצור הזאב בשקט, "זו אנימון..." היא פרצה את הגנות הטירה. זאב המתכת מייד צעק:"תקרוא לשומרים חייבים לעצור אותה!!" תוך שניות אנג'אמונים עפו מתוך הצללים ובחבטה פחתו את דלת העץ לפני שהדלת נסגרה מעצמה נראו בחושך עיניים אדומות,נשמע צחוק נשי ואז כאשר נסגרה הדלת קרן גדולה של אור עשתה בה חור ודם של אחד האנג'מונים השפריץ ממנו המלאך צעק:" אנחנו חייבים עזרה !, תמצא קבוצה של דיג'יגורלים !" "קבוצה אחת לא תעזור לנו!" צעק יצור הזאב "אז תקרא ל2 !" ענה לו המלאך שניה ליפני שקרן פרצה את הדלת ופגעה בגבו שניה ליפני שהוא מת הוא הספיק למלמל:"מהר..." אז אנימון נכנסה בצחוק מטורף וירתה קרן שחורה על הזאב הייצור הזאבי הסתכל עליו לכמה שניות... הוא לא האמין שהמלאך שהיה לצידו שכב ללא רוח חיים, "קדימה!" צעקה המלאכית וטסה לכיוון אנימון, הזאב קפץ דרך החלון שניה ליפני שניפגע מהקרן והחל לתמרן בין העצים, מאחוריו שמע פיצוץ עצום, קיר הטירה נישבר וקייטימון נפלה מול הרגליים שלו מדממת "חייבים לעצור אותה..." היא מלמלה "להציל עולם דיגיטלי..." הזאב היתכונן להרים אותה ולעזור לה אבל ליפני שנגעה בה היא אמרה לו:"תעזוב אותי... רוץ !..." אז נפלה ומתה והזאב המשיך לרוץ בודד ביער... הסוף של פרק א!

Apikachu L

New member
מדהים!!!!!!!!!!!

ממש ממש יפה! לוקחת אוויר.... ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהיםלוקחת אוויר.... ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהיםלוקחת אוויר.... ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהיםלוקחת אוויר.... ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהיםלוקחת אוויר.... ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהיםלוקחת אוויר.... ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהיםלוקחת אוויר.... ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהיםלוקחת אוויר.... ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהיםלוקחת אוויר.... ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהיםלוקחת אוויר.... ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהיםלוקחת אוויר.... ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהיםלוקחת אוויר.... ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהיםלוקחת אוויר.... ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהיםלוקחת אוויר.... ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהיםלוקחת אוויר.... ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים ממש מדהים

Dark SpaWn

New member
אוי תודה

אני בטוח שאת אומרת את זה לכל כותבי הפיקים *מסמיק* חחח רק צוחק... תודה על התגובה !

moon flower

New member
המממ וואו ^^ אוהבים את זה!

שיואו... רק... אז.. מה שדיברנו עליו מתי שהוא *מצונזר* ואז הוא פוגש את *מצונזר* יהיה בפרק 2? אם כן אז טוב ^^, אנחנו עדיין צריכים לסכם הכל... נא להיות באייסי ספון!

Dark SpaWn

New member
לא לא לא !

ה*מצונזר* הולך ל*מצונזר* ואז *מצונזר* מגיעה ביחד אם שאר ה*מצונזר* ואז הם פוגשים גם אותו וגם את *מצונזר* ואומרים להם ש*מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר* *מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר**מצונזר* ואז כולם הולכים ל*מצונזר* בשביל... טוב מישהו עלול לקרוא את זה ואז הוא ידעה את העלילה אז אני פשוט לא ימשיך ניפגש באי סי קיו

OFIRB9

New member
אני בשוק אני בהלם אני המומה!!!

אימפמון:אני במרק
!!! זה הפיק הכי מדליק! אני לא יודעת עם אתם אוהבים כאלה תגובות אבל שונן אייי!!!!! אני מקווה שיש את זה (זו מון אפטר אול) זעב רץ בודד ביער, לא שומעים את זה כל יום הה? אפשר לראות שספון כתב את זה >צמרמורת< זו אני, או שמילי עוד לא שם את פרק 15? דאאאם!!! יפה מאוד!

Dark SpaWn

New member
אמממ כן...

אם זה היה פיק פרטי שלי אז שונן איי לא היה בו וכל מי שהיה אומר לי לשים שונן איי הייתי עורף לו את הראש... אבל מון דיי אחראית על הקטעם הרגשנים אז זה בחירה שלה... אם אני יגיד לה לא אני עלול לאבד איבר גוף חיוני... רואים שאני כתבתי את זה ?! וואו אני עד כדאי כך ברור?... מוזר...

moon flower

New member
אה.. פירי... אני כתבתי על הזאב שרץ.

נקודה!. וגם פסיק, נו... אני לא כזאתי חד-גונית! פעם אפילו הייתי מומחית בשוג'ו-איי! ואפילו היה (ממזמן מזמן) פיר יורי! *סניף* לפחות לכי לראות את הפרק החדש של קנטה ומרינה... הוא דיי ארוך (יחסית)

פרק ב (חלק א')

סאקורה פיהקה ויישרה את ראשה על הכרית כשלפתע הרגישה טלטול חזק, היא הסתובבה באטיות ופקחה את עיניה, זה היה אחיה הקטן: ריקו, "סאאאאקורה!" הוא צפצץ בעצבנות והחל לקפץ מצד-לצד, "מה אתה רוצה?!" היא מלמלה בזעם ושמטה את ראשה על הכרית, "השגתי קלף-דיג'ימוןם ממש נדיר! זו אנטילומון זוהרת! וגם השגתי גריימון מלחמתי וגארורומון!" הוא קרא בשמחה וטחב את ערימת הקלפים למול אפה, יחד עם דיג'יכלי הצעצוע שלו, "ריקו תפסיק כבר!" קראה סאקורה וחטפה ממנו את הדיג'יכלי והקלפים.. ריקו קפץ ליתפוס את הקלפים ונופף ביד שלו סאקורה פשוט הרימה את ידה במהירות, אז סיבבה את עצמה והיתיישבה על המיטה אם היד מורמת ריקו קפץ וניסה לקחת ממנה את הקלפים אבל אפילו בישיבה סאקורה גבוה ממנו ריקו צעק בקול מעצבן ומתוח כזה:"נו תחזיייייירררריייי !!!" סאקורה הפנתה את המבט אל אחיה אם עיניים חצי סגורות ואמרה:"תגיד אתה יודע מה השעה בכלל ?" ריקו לא הקשיב והמשיך לקפץ במקום" סאקורה היסתכלה על השעון כי גם היא לא ממש ידעה מה השעה, היא רק ידעה שדיי מוקדם בבוקר אז היא סובבה את הראש חזרה לריקו ואמרה:"עכשיו חמש וחצי בבוקר..." ריקו כבר היתעייף מקפיצות מטופשות ונעמד מקשיב לסאקורה בעיניים עצובות שכאלו סאקורה כבר הייתה רגילה עליו והמבט העצוב לא השפיע עליה היא אמרה לו:"ריקו אני צריכה ללכת לבית הספר ובגללך כל היום אני עומדת להיות עיפה..." ריקו הבין שהיא לא תתן לא את הקלפים וקיפץ בתקווה שהיא לא מוכנה אבל סאקורה הרימה את היד שוב במהירות היא קמה מהמיטה ואמרה לריקו:"אני אחזיר לך את זה אחרי בית הספר" אז קמה מהמיטה ודחפה את ריקו אל מחוץ לחדר כשה היא אומרת:"אני צריכה להיתלבש" בקול ישנוני ולבסוף טרקה את הדלת בפנים של אחיה העצוב טוב... היא הוציאה את התלבושת שלה והסירה מעליה את הפיג'מה, מהר מאד היא כבר הייתה לבושה והיא יצאה למסדרון, אחיה ישב ליד השולחן ושתה תה עם טוסט, "בוקר טוב אמא! אבא!" אמרה סאקורה בחיוך והתיישבה ליד השולחן, היא לקחה לעצמה פרוסת לחם ומרחה אותה בריבה, עוד נגיסה ועוד אחת והפרוסה נגמרה, "אני הולכת!" היא אמרה ואספה את התיק שלה מהדלת, "רגע!" היא קראה ונכנסה לחדרה, היא לקחה מהמיטה את הדיג'יכלי והקלפים ואז היא שמעה צפצוף קל שבקע ממנו (הדיג'יכלי) סאקורה לחצה על כמה כפתורים וחשבה שכיבתה את זה אז שמה את הכל בכיס כשה היא חושבת:"זה כבר ילמד את האח המעצבן שלי!",אז היא יצא אם הכל מתוך הבית כשה היא מוציאה לשון לאח שלה שישב אוכל ליד השולחן, כשה הייתה בדרך לבית הספר הדיגיכלי המזויף שוב צפצף, סאקורה בכעס פתחה את התיק והיסתכלה על הדיגיכלי "איזה כתיחת זבל..." היא חשבה לעצמה, אז היא ראתה על הצג הודעה שהיה כתוב בה:"בואי לסמטה בקצהאם זה היא היסתובבה ויצאה לעבר הסמטה הרחוב מהר!", סאקורה חשבה לעצמה:"זה בטח אחד החברים של אח שלי שולח לו הודעות... לא ידעתי שאפשר לעשות את זה אם גוש הפלסטיק הזה..." אחרי כמה שניות של חשיבה מה לעשות היא אמרה לעצמה:"טוב אני בכל מקרה היתעוררתי מוקדם מידי יש לי זמן ללכת לעצבן את החבר הקטן של אח שלי" היא פנתה בפינת הרחוב ואז משהוא קפץ לפניה, זה היה ילד עם שיער שחור-כחול, הוא זרק לה חוט אדמדם וברח מן המקום במהירות "מה זה היה?" קראה סאקורה וצעדה צעד לאחור, לפתע החוט האדמדם עף באוויר ופשוט השתרבב לצג של הדיג'יכלי המזוייף, הוא החל להתחמם ולצפצף, לבסוף הוא שינה צורה: כעת היו עליו כמה סמני להבה והוא היה גדול יותר, "מה זה?!" היא צעקה ותקעה את עיניה בדיג'יכלי שהשתנה, לפתע היא הבחינה בעוד ילד בבגדי צבא שהחזיק גם הוא דיג'יכלי כמו של סאקורה רק ירוק... סאקורה היסתכלה על הילד בבגדי צבא והייתה שקטה לכמה שניות אבל לבסוף האמרה:"רק אני ראיתי את זה או שזה באמת קראה?" הילד אפילו שהבחין בה היסתובב עליה בפעם הראשונה ואמר:"נראה שהחשוד מיתחמק אני יוצא למירדף אחרי !" סאקורה החלה לצחקק, הילד היסתכל עליה ושאל בכעס:"מה מצחיק !?" סאקורה לאחר שהפסיקה לצחוק אמרה לו:"חי חי חי, אתה מדבר מוזר... איך קוראים לך ?" הילד היסתכל עליה מופתע ואמר טיפה מגמגם:"אבל הילד הזה... צריך ללכת אחריו..." אחרי כמה שניות הוא פשוט אמר:"ג'וני" "סאקורה חייכה ואמרה:"לי קוראים סאקורה", הושיטה לילחוץ לו יד מיד כאשר הידיים שלהם נגוע אחת בשניה אור גדול יצא מקיר הסמטה ותפס את שניהם והם נעלמו במערבולת אור אין הפעם תמונה לא הכנתי מראש ומון פלאוור נירדמה באמצע הכתיבה ולא יכלנו להמשיך... ברצינות ! אני כרגע איתי באי סי קיו והיא כבר חצי שעה לא עונה לי אפילו שהיא אמרה שהיא כותבת ! אז נמעס לי ואני שולח !

פרק ב (חלק ב)

ג'וווני!" קראה סאקורה בעודה נשאבת, בגדיה התפוררו לחתיכות ואז הופיעו לה בגדים אדומים-כתומים במקום סאקורה הסתכלה על עצמה ומצמצה כמה פעמים, גם לג'וני היו בגדים שונים כעת, הוא היה לבוש בבגדי צבא, "מ... מה קורא כאן!" הוא צעק בעודם נוחתים על שדה פתוח, סאקורה שפשפה את גבה בכאב והרימה את מבטה לעבר ג'וני, הוא ישב גם-כן וניער את רגבי האדמה משיערו השחור, "איפה אנחנו?" מלמלה סאקורה והסתכלה לצדדים בבלבול, לפתע שמעה קול מאחוריה, זה היה קול של נער, היא הפנתה את מבטה, אותו הנער כהה השיער ישב על סלע ופרע את שיערו הארוך, "מי אתה?" מלמל ג'וני, "קיוטו שינגוטה" ג'וני קם ואז עזר לסאקורה לקום, סאקורה מלמלה:"איה נפלתי על התחת..." ג'וני פשוט ענה לה:"את חושבת שזה רע? אני נפלתי על המפתחות בכיס האחורי שלי" קיוטו שישב על סלע מאחורייהם אמר:"ניצחתי את שנייכם, נפלתי על הראש ! על סלע!" סאקורה שאלה:"איפה אנחנו" וקיוטו ענה לה:"אנחנו בעולם הדיגיטלי בוא אני יסביר הכל" אז הרחיק את ג'וני בדחיפה והתחיל ללכת אם סאקורה במורד השביל העולם הדיגיטלי נוצר בידי דיג'ימון חזק מאד בשם פייט'מון, אך כוחות האופל הביסו אותו והוא התפצל ל3 דיג'ימונים חזקים: קייטימון, (מלאך)מון ודיג'ימון זאב שאין יודעים את שמו, נשלחנו לפה בשביל להציל את העולם הדיגיטלי מפני כוחות האופל... זה אומנם מסוכן אז את תצטרכי משהוא שיגן עלייך, אני אתנדב למשימה!" הוא קרא וחייך, סאקורה מצמצה בבלבול ומלמלה: "שיהיה..." ג'וני היתגנב מאחורייהם בשקט בנסיון להפטתיע ולהזיז את קיוטו מהדרך אבל זה לא עבד לו כי שניה ליפני שדחף את קיוטו הגלאים שלו ושל סאקורה צפצפו,הם היסתכלו על הגלאים והיה כתוב בהם:"סכנה מיתקרבת",סאקורה נראתה דיי מפוחדת לעומת זאות ג'וני היה מרוצה מאוד וקיפץ לו ממקום למקום בפארנויאדיות אם האגרופים שלופים מחפש לי להרביץ,קיוטו מצד שני אפילו לא היה מופתע,סאקורה מלמלה:"אני מפחדת", קיוטו מיד קפץ קדימה לידה ואמר:"על תדאגי אני יגן עליך", סאקורה הסמיקה והיתכוונה להגיד תודה אבל ליפני שהספיקה השיחים רישרשו ומתוכם קפץ יצור ענקי לעברה אם ציפורניים שלופות המשך יבוא ! איזה פחד...

moon flower

New member
ספווווווווווווווון! זה לא גלאים אלא

דיג'יכלים! >< בררר... צריכה לנוח קצת... *נחה* טוב.. ועוד דבר אחד! כתבתי (מלאך)מון כי לא זכרתי את השם שלו! >< פאשלה! PPP:

Dark SpaWn

New member
יש רק דבר אחד שאני יכול להגיד וזה..

אופס... נו טוב מפשלים ליפעמים... זה קורא אני דיי חדש בזה בכלליות אני יזהר יותר בפעם הבא ויוסיף כתוביות שידוע שזו לא אשמתך

Digi Lista

New member
היצור פשוט חמודי../images/Emo99.gif

אני אכניס אותו ליד הסיפור במאמרים,תמשיכו לכתוב ולצייר דברים מגניבים כמו היצור הזה!הוא פשוט
אני יכולה לאמץ אותו

Digi Lista

New member
זה במאמרים../images/Emo13.gif

הסיפור הזה נראה לי הולך להיות קטלני ביותר,ההתחלה שלו(והיצור החמוד)מבטיחה את זה,מחכה להמשך

למעלה