הקפצה...

Digi Lista

New member
תחרות חדשה-עיצוב שנות טובות

כן בדיוק! הגיע הזמן לשתף את הדמויות מהסדרה(וגם לא רק,אבל בעיקר מדיג'ימון...)+הכשרונות היצירתיים כאן(בכתיבה,ציור ועיצוב) ולהכריז על תחרות ברכות,אומנם הרעיון שזה יהיה רק לראש השנה אבל בעצם אנחנו עכשיו בתקופת חגים אז למה שלא נעצב(אני אומרת ברבים למרות שברור שאני לא מהמעצבים,מדובר על דברים שכיף לקבל לא על משהו שיגרום לאנשים להרגיש ששונאים אותם...
)ברכות לכול חג שנרצה,הייתי אומרת גם ליום כיפור(שהוא מועד ולא חג) אבל זה קצת מוגזם(עדיין אני לא מתנגדת לכלום מראש),יאללה נפתח לזה אפילו גלריה חדשה ובסוף נבחר בסקר את הברכה שתקדם בזמן הקרוב את דף הקהילה שלנו-אז מי בעד?

אה ושמתם לב לחתימה שלי?

זה אומנם לא ברכה אבל קשור לראש השנה ]אני מתכוון הכי הכי בסוף[ חחחח

Goggle Girl

New member
יאללה ^.^

*צוללת למעמקי אלפי התמונות שלי למצוא תמונות מתאימות* *מדמיינת את קוג'י בכיפה* אני אוותר x.x

Digi Lista

New member
הופ הופ טרללה תעלה למעלללההההה

נו,אני מנסה להפעיל כאן את האנשים אז נקפיץ... ברור שחלק לא כאן כי הם אצל משפחה/חברים חוגגים אבל...

אני ראשונה ^_____^

כעיקרון, לא ממש השקעתי בזה 100% אבל השירשור הזה התחיל לצנוח o.o אז אני מק
עם ברכה, ואני מצפה שכל הכישרונות כאן יצליחו בהרבה (אלוהים ישמור את זה אני רק קישקשתי, אתם בטח יכולים לעשות יותר טוב! ^^ יאללה!! לעבודה) אני מודה, לקחתי פאנארט ועיבדתי, אבל יצא לא רע
יאללה אנשים! לעבודה! לכתוב שירים אפילו! ^^ וסיפורים! (תעשו פיק "הדיג'יגורלים באים לישראל וחוגגים את ראש השנה"! יאללה, קצת פטריוטיזם ^^)

אני ראשונה ^_____^

כעיקרון, לא ממש השקעתי בזה 100% אבל השירשור הזה התחיל לצנוח o.o אז אני מק
עם ברכה, ואני מצפה שכל הכישרונות כאן יצליחו בהרבה (אלוהים ישמור את זה אני רק קישקשתי, אתם בטח יכולים לעשות יותר טוב! ^^ יאללה!! לעבודה) אני מודה, לקחתי פאנארט ועיבדתי, אבל יצא לא רע
יאללה אנשים! לעבודה! לכתוב שירים אפילו! ^^ וסיפורים! (תעשו פיק "הדיג'יגורלים באים לישראל וחוגגים את ראש השנה"! יאללה, קצת פטריוטיזם ^^)

meytar

New member
נשמע לי אחלה רעיון!

חבל שאני לא אוכל להעלות איגרת שאני יעשה, יש לי מחשב כזה דפוק.. אבל מילא, העיקר שאתם תעלו דברים.

Apikachu L

New member
אני!

היום הייתי במרתון של כתיבת כרטיסי ברכה בחרוזים(אחד מהמיקצועות הרבים שלי.....) יהיה נחמד לעשות עוד אחד.....

Apikachu L

New member
ואני-שוב.......

הנה משהו קטן שהכנתי..שנה טובה גירסת הברכות הרגילות שלי....

Digi Lista

New member
אחלה../images/Emo45.gif יאללה להמשיך...../images/Emo13.gif

אני אכניס לגלריה חדשה...יאללה הרבה ברכות לכול מיני חגים ככה יהיה מעניין ותהיה ממש תחרות

Digi Lista

New member
הקפצה...

הפעם לעניין הברכות כי פתחתי לזה גלריה חדשה והכנסתי את שתי הברכות(
)שנעשו עד עכשיו... ואם כבר אז גם את כול המאמרים שכתבתם ואת התמונות שיעל ציירה השבוע

למעלה