הקפצה...

Digi Lista

New member
שאלה לגביי ימי הולדת.

להילה יש מחר(26.9) יום הולדת וליאקומו יום אחריה,הבעיה שאת יאקומו לא ראיתי כאן לצערי ממש מזמן ואת הילה אני רואה פעם ב...(אולי בגלל שהאינטרנט שלי דפוק ואני לא כאן יותר מידיי)יש לי את הבקשות שלהן מלפני שנה(הילה רק טאקאטו ויאקומו טי.קיי ודיוויס)אבל אני לא יודעת אם לחגוג(לא בקטע של מזל טוב וברכות-זאת בכלל לא השאלה וברור שנברך!) או לא ואם הבקשות השתנו... אני כידוע תמיד בעד שרשורי חגיגות ותמונות אבל... אז הילה ויאקומו אם אתן רואות את ההודעה הזאת פשוט תגיבו(וגם תראו קצת נוכחות זה לא יזיק)...

Digi Lista

New member
ואם כבר...

אז שכול אחד יכתוב כאן את התאריך שלו ואת הבקשות(לא חייב להיות קשור רק לדיג'ימון אבל בכול זאת שיהיה לפחות קשר אחד בכול זאת הפורום הוא דיג'ימון),כולל חדשים(אין אפליות) וכולל כולם!!!

Goggle Girl

New member
חבל ששלי כבר היה ;;

וניראה לי הוא היה השרשור הקצר בתולדות הפורום של ימי הולדת -_-

אז אני אעשה לך שירשור כפיצוי? :]

טוב, את יודעת כמה אני פאנטית עם קוג'י בזמן האחרון ^^ אז הנה לך תמונות ממאגר התמונות שלי: (לא לצפות להרבה... אבל אני שמה רק את היותר יפות ^^)

אוקי ^_^

לי יש ב15 ל5..שזה יוצא יום שבת X__X בכל אופן..מה שאני רוצה: קוג'י,קואיצ'י,קוג'יצי(קואיצ'י\קוג'י),דיוויס,קן,דאיקן(^__^),טאיטו,מאט בעונה הראשונה בלבד P: ומימי!^_^ זה מדיג'ימון ^^;; עכשיו לא מדיג'ימון- מיוטו(פרינסס טוטו),פאקייה(פרינסס טוטו),היקארו(היקאגו),אקירה(היקאגו),וואיה(היקאגו),סאי(היקאגו)ריואיצ'י(גראוויטישן),הירו(גראוויטישן) מממ..כל מיני תמונות שונן איי למיניהן,והיקארו\אקירה!!^_^ נארוטו(נארוטו),סאסקה(נארוטו),טסוזוקי(יאמי נו מטסואי),היסוקה(יאמי נו מטסואי)

Hotaru

New member
לא שיש טעם..

תמונות של קוג'י וקואיצ'י ושל טאקאטו..ומסיילור מון אם בא לכם.....ובכלל מי רוצה לחגוג לי? ואני לא פה מחר אז זה לא משנה.

Hotaru

New member
מה לעשות שהייתי במצב רוח רע....

בצהריים?....יום הולדת שמח לי היום..:) אני נוסעת למושב לכל ראש השנה.....

Ray girl

New member
*פיהוק* סליחה...

20.1 תמונות של מאט, קואיצ'י, מאט-קן, הנרי, ריי מבייבלייד, וג'ואי מיוגי או, אה כן וגם... מי שבא לכם... X_X אבל בעיקר אותך

Ray girl

New member
**הודעה, נא לשים לב**

תשכחו מהבקשה הזאת אני לא!!! רוצה שיחגגו לי

moon flower

New member
למה לא? נו באמת...

אם את חושבת שזה בגלל השם אז טוב, בסדר, אני יכולה להבין, (אני יודעת שאני לא שפויה, בבקשה לא להזכיר לי...) אני כמובן יכולה לא לפרסם אבל למה?... טוב... אם תטחרטי אז נא להודיע לי ותמונות יהיו שמורות לך!

למעלה