הקפצה...

העונה החמישית, עלילה-שרשור אחרון

אז יש לנו ככה (אני מתמצת): 1) העלילה של חופית: א) הדיג'יגורלים הופכים לדיג'ימונים ונפגשים בבית מלון בחופשת הקיץ. ב) הטמגוצ'י ההדיג'יכלי והדיג'ימון מאוחסן בתוכו. 2) העלילה של לייט (סטו, למי שעוד לא הפנים): עלילה רגילה: דיג'יגורלים ודיג'ימונים אמורים להציל את העולם הדיגיטלי משליט האופל בעזרת אלמנטים של דיג'ימון עתיק. 3) העלילה של יאנה: הדיג'יגורלים משתמשים בצמידים עם אלמנטים ומגיעים לעולם הדיגיטלי במיטות. 4) העלילה של גוגל: הדיג'יגורלים הם "הרעים" והם מוכרחים להביס את כל הדיג'ימונים במשחק של שליט האופל כדי להגיע אליו ולנצח אותו כדי שיוכלו לחזור הביתה. 5) העלילה של יובל: העולם האמיתי בסכנה בגלל דיג'ימון שפלש אליו והדיג'ימונים מגיעים כדי למצוא את הדיג'יגורלים שלהם כדי להציל את העולם האמיתי (יענו, סיפור הפוך). מצטער אם שכחתי מישהו, מי שרוצה להוסיף את העלילה שלו מוזמן להוסיף, אבל אל תהפכו את זה למגה-שרשור ענק. אני מזכיר שכולם יכולים להציג רק את העלילות שלהם עד יום שבת (הזה) בשמונה. ההצבעה תתחיל ביום שבת בתשע ותיגמר ביום ראשון בתשע, יממה. לכל אחד מותר להצביע רק פעם אחת ולאף-אחד אסור להצביע להצעה של עצמו.

דרך-אגב (חשוב מאוד!!!!)

מי שרואה שהטופיק הזה ממש בסוף העמוד מתבקש להקפיץ אותו כדי שנוכל לסיים כבר את הכל העניין של העלילה, אחרי הכל נשאר לנו לבחור דמויות ועוד לכתוב את זה, וצריכים בערך חמישים פרקים. ליסטה, אחרי שלושה ימים אני מבקש שאת תקפיצי את זה, כי את היחידה שתוכל.

אוקיי, אבל ההצבעה עוד לא התחילה

יש לך זמן לשנות, אבל אחרי הבחירה "הרשמית" (יענו אחרי שהבחירות מתחילות) כבר אסור לך, אז יש לך זמן לחשוב.

Dark SpaWn

New member
וסליחה אבל שחכתי יש לי עלילה

זו עלילה בינונית אבל אולי מישהו יחשוב שהיא טובה אז אני משאיר את זה כאן העלילה היא: בגלל כוחו של שליט האופל החדש שמנסה להישטלת על העולם הדיגיטלי השליטים הטובים (לא זוכר את המונח הנכון אם קיים אחד) נאלצים להביא 2 קבוצות של דיגיגורלים להציל את המצב,אבל... שליט האופל מגלה על זה ואומר לקבוצה שהגיע ראשונה שהקבוצה השניה הם הרשעים שמנסים להשמיד את העולם הדיגיטלי לאחר חודש הקבוצה השניה מגיעה (הגיבורים שלנו בסיפור) עד אז הקבוצה הראשונה עשתה מהומה והזהירה את כל הדיגימונים שאנשים רשעים מהעולם האמיתי מגיעים להשמיד את העולם הדיגיטלי כמובן ששליט האופל אומר לדיגיגורלים השניים את אותו הדבר כמו הראשונים בניסיון שהם ישמידו אחד את השני אז עכשיו גיבורי הסיפור נאלצים להילחם בדיגיגורלים אחרים כאשר הם בטוחים שזה האויב האמיתי בינתיים שכל העולם הדיגיטלי אחריהם אבל העלילה מיסתבכת יותר כאשר שתי הקבוצות מגלות שרק אחת מהן יכולה לחזור הביתה והם חייבים למצוא את דרכם אל המקום בו השער מחוץ לעולם הדיגיטלי ליפני שהדיגיגורלים השניים יעשו זאות או ישמידו אותם (לא יודע בו ניתן לו שם... נגיד שער האור או משהו דומה לזה) שלכם הספון... זהירות דוכיפט !

Dark SpaWn

New member
עשיתי את זה בשביל להקפיץ (יש לי פיק

אני מצטער על הפרסום הבוטה הזה אבל... מה אני יגיד לך ? אני מניאק

Apikachu L

New member
העלילה שלי

עחילה בקצר שתיתמצאו..... אווה:נערת המישקפת (שילכו לעזזל כל השוביניסטים אני אעמוד על שלי!) בעלת תכונות של נער מישקפת טיפוסי ופמיניסטית מאוד. אה כן, היא חברותית והיא בת 12 ויודעת להיסתדר בשטח. ~ג'ק: ההפך של אווה, זאב בודד , מאוד מחושב, ולא קופץ לצרות אם הצרות לא מחייבות(בקיצור : נער זאב טיפוסי) וחסר חברים . עוד משהו? בן 12 ו7 חודש אה כן הגוגול והזאב רבים הרבה מאוד, והוא לא ממש מוכן לקבל אותה בתור המנהיגה אבל אחר כך יוצא מיזה משהו מעניין (דביק במיקצת)בכל מיקרה הוא אוהב לצאת למסעות התבודדות ויודע להסתדר (קו האופי היחיד המשותף לאווה) ~דומיניק(מאיפה אני מפליצה את השמות האלו?):ילד מצרפת שהגיע ליפן. חכמולוג לא נורמלי ובגלל זה הוא בודד וגם שמנמן(לא ביגלל החוסר חבורות)מזכיר קצת את ג'י פי אבל פחות מגניב.אה כן יש בו פן אנוכי מעט למרות שהוא יכול להיות מה זה רגיש אבל רק כשצריך. בן 11 וחצי ~לינה: (אחותם הבלתי מוכרזת של אגנס וג'וני) מפונקת(כמו דומיניק) ומזכירה במשהו את מימי למרות זאת היא רגישה מאוד במיוחד לילדים קטנים וחלשים בחברה. עברה קורס(מזורז להחריד)של עזרה ראשונה. עוד חודש חוגגת יום הולדת 12 ~אגנס: ילדה קטנה עם רקע אפריקאי וחמודה ומתוקה. משכינת השלום של הקבוצה (אנא אל תריבו)היא רגישה לבעיות של אחרים ועוזרת לכולם אבל היא יודעת להכניס אגרופים ובעיטות (היא בחוג קראטה)למרות שזה ה"סוד שלה"(גירסה משופרת של קארי הקטנה) ~ג'וני: ג'וני = ילד סירנה מוכרז(גירסה של טומי)שאוהב , אבל מאוד אוהב לשבת למישהו על הכתפיים (נודניק אבל מקסים)חמודי מתוקי ואמיץ אבל לא יודע על זה והזוגות של העונה: לינה ודומיניק(על ההתחלה) אגנס וג'וני והזוג המוזר ביותר: אווה וג'ק אה כן מישהו חדש מיצטרף אחר כך אני לא יודעת מי(איזה ילד שקוראים לו דני-נא לשים לב 'ד' עים סגול או צירה) מגיעים לעולם הדיגיטלי במיטות שלהם ברקע של משבצות כאלה(כמו התפתחות נשמה)והדיג'ימונים שלהם הם חיות מחמד שמתו וקיבלו חיים חדשים בעולם הדיגיטלי (סליחה על גנבת הרעיון אבל הוא מצא חן בעיני) טוב, עלילה. ובכן הדיג'יגורלים שהגיעו במיטותיהם לעולם הדיגיטלי(המיטות עדיין איתם) מוצאים את הדיג'ימונים שלהם ויוצאים למסע לחיפוש אחר הדרך לעולם האמיתי. אבל יש צרות בעולם הדיגיטלי - אם לומר את האמת הדיג'גורלים הם לא ממש אורחים רצויים והמן דיג'ימונים תוקפים אותם כדי לקבל את המתת רק שהדיג'יגורלים ודיג'ימוניהם לא מבינים מה זה.ועוד משהו . מישהו שהדיג'ימונים טוענים שיש לו את המתת נעשה משרתו של אדון האופל שעושה את הצרות.... ובכן והצרות הן לא ממש קטנות.... איך הייתי?

OFIRB9

New member
מעולה! מתה על זה!

בכלל לא דומה לציידי הדיג'ימון אז לא יהיהו חיכוחים! אבל לא רק זה! אני א-ו-ה-ב-ת-!!!!!

הלדין

New member
חביב מאד.

הבעיה היחידה שלי היא עם המנהיגה. למיטב הבנתי, *ילדים* מבינים בפמיניזם בערך כמו שהם מבינים במינהל עסקים(ויסלחו לי הילדים שבין קוראי הפורום). דמויות נשיות כמו ריקה וזואי סובלות משחצנות מופרזת ואין מאחורי זה תמה פמיניסטית. זה חלק מהסיבה שהן לא המנהיגות של החבורה. סיבה נוספת, ככל הנראה, היא העובדה שהחברה היפנית הינה פטריארכלית בטבעה קרי נוח לבנים שבן ינהיג אותם ופחות נוח להם שבת תנהיג אותם וזה נכון גם לגבי הבנות. כאשר אתם מתכננים את הדמויות- חשבו היטב מדוע הדמויות האחרות מקבלות את המנהיג כמנהיגן- הטיפוס המתלהב ומלא העזוז משמש בדרך כלל כימין המנהיג- הוא אף פעם לא המנהיג. חלק ממכם כבר השתתפו בבחירות למועצת התלמידים- אם במקומותיכם יש למוסד הזה חשיבות כלשהי- את מי הייתם בוחרים? מישהו כמו טאי? או מישהו אחר? אני מניח כי את יודעת כי אדם המיומן בקרטה יכול להרוג בידיים חשופות. אני מציע לך לקרוא את הערך לגבי "קרטה" באנציקלופדיה העברית. כמו כן, הסוד יתגלה במהירות היות והדמות צריכה לתרגל את כישוריה כדי לא לאבד אותם אלא אם הדמות נבונה דיה למצוא דרך להסוות את אימוניה. העלילה גם מזכירה את "רוני וליטל" שצפיתי בה בילדותי שגם שם הגיבורים מגיעים לעולם אחר כשהם נמצאים על המיטות שלהם. בעקרון, חביב מאד.

Apikachu L

New member
מה????????????????????????.....

את רוני ןליטל לא ראיתי אף פעם......... פרט לכך שאווה בעלת כישורי מנהיגה (דגולה..) תיכננתי שהם יגלו את עיניין הקאראטה אבל תבין שאגנס היא ילדה בת שש שבטח לא הספיקה לילמוד יותר מידי בישביל להרוג.... פרט לכך מה רע במעט פמיניזם.... חוץ מזה אנחנו עושים חידושים, אם לא שמת לב בכל ההצעות יש משהו חדש, מה כל כך רע במנהיגה? ועוד משהו, אנחנו לא יפנים....נכון עלינו לעשות משהו משותף עם הסידרה אבל לא להגזים ואני לא מוצאת רע ברעיון הזה... בעיניין הילדות-לידיעתך אני ילדה (בעיניין ילדים לא בת) ולא הבנתי את הקטע עם פמיניזם , סורה לא פמיניסטית?? נכון שהיא לא הייתה המנהיגה אבל הייתה דמות פמיניסטית בסידרה. בת לא יכולה להיות מנהיגה עם היא לא פמיניסטית(במידה כלשהיא וכאן אני מוחקת את המילהמאוד שמצויינת הרעיון שלי , אם היא לא ידרכו לה על הכבוד ובסוף היא לא תנהיג... על זה חשבת??????????

פה בדיוק הטעות שלך

"ועוד משהו, אנחנו לא יפנים....נכון עלינו לעשות משהו משותף עם הסידרה אבל לא להגזים..." פה בדיוק הטעות שלך, יאנה. אנחנו מאוד יפנים, כי זאת עונה "רשמית" שכמו כל שאר העונות, מיוצרת ביפן. אנחנו התסריטאים היפניים והעונה חייבת להיות דומה לכל השאר. פה בדיוק הטעות שלך ושל רבים אחרים.

Apikachu L

New member
רייסטלין מאגר אני מופתעת!!!!!!!!!!!

*הקול של המורה ללשון* בכל מיקרה לא ואני מדגישה לא התכוונתי לזה(ותפסיק כבר להישתמש בתמורה)אלא ל-טוב אתה לא תבין.....אני התכונתי שאני לא יכולה להכנס לראש של המפיקים כי אני לא יפנית, אני לא יודעת על מה הם חשבו, מה היו הנימוקים שלהם וכ'ו... דבר נוסף- אם זה מה שאתה אומר אז אני חושבת שאצא מהתחרות הזו!!!!לא רוצים?לא צריך.. לפי הנימוקים של הלדין אז זה באמת לא מתאים ושלום על ישראל לא מתאים שתהיה נערת מישקפת? לא צריך אנחנו לא מפיקי הסידרה. כן זו עונה רשמית וכל הבלה בלה בלה ואנחנו המפיקים והכל אבל תבינו אנחנו לא יודעים דבר וחצי על מה שקורה שם.וכן, אנחנו עדיין המפיקים.וביכלל למה כולם תוקפים אותי היום? היה לי יום זוועה ואתם הורסים לי עוד יותר?
(ואני בכוונה כותבת בלי סימני פיסוק וסלנג!!!!!!!!!!)

Apikachu L

New member
סססססססס

סורי. אני היתפרצתי קצת עליך.אתה לא אשם בזה שהיה לי יום גרוע......

הלדין

New member
הממממ....

אין שום דבר רע במנהיגה, לטעמי האישי. מנהיג, לפי הגדרתי, הוא אדם שגורם לאנשים אחרים להרגיש שהוא מקשיב לשטויות שהם פולטים מפיהם ומתייחס אליהם כאילו היו הדברים החכמים ביותר שנאמרו מעולם. ואם הוא לא מסכים, הוא יכול להסביר בשקט וברהיטות למה הדברים האלה לא נכונים לדעתו ואם הוא רואה שדעותיו אינם מקובלות על החבורה והוא לא מצליח לשכנע אותם שהוא צודק והם טועים הוא יקבל בשקט את רוע הגזירה ויקבל את החלטת הקבוצה- במקרים הבודדים שבהם הוא לא מצליח לשכנעם בתבונת דבריו. אדם כזה גם יכול לקבל ביקורת ולתקן את מעשיו בהתאם או לפחות לשתוק. אדם כזה גם יבלוט בכל סביבה שהיא שמעודדת אנשים כאלה. כבוד הוא כמובן שיקול פה אבל השאלה איזה סוג של כבוד אתה רוצה לקבל- כבוד שנובע מהערכה לכישורים שלך או כבוד שנובע מהפחד שאתה מטיל על פיקודייך? כל אדם ניתן לשכנע אבל קיימים אנשים שהם טיפשים מדי מכדי לפחד. עתה, מה ההגדרה שלך למנהיג? יש לציין גם כי יש נשים שנוהגות לפי חלק מעקרונות הפמיניזם מבלי להיות מודעות לכך והן תראה את זה כעלבון חריף אם מישהי תקרא להם פמיניסטיות.

למעלה