הקפצה...

Digi Lista

New member
הקפצה...

איך התגעגעתי להקפיץ משהו
... סתם,האמת היא שאני רוצה לתת צ'אנס נוסף לרעיון של אופיר שנקבר בין כול המוזות שמשתוללות פה

Digi Lista

New member
אוף,האינטרנט שלי קרס!

אני במחשב של אחי(כמה טוב שהיום אנחנו לא רבים...),אין לי מושג מה עובר כרגע על ירוחם נראה לי שהוא במשבר,לא הצלחתי להיכנס לאף אתר כולל לא לאדמין כדי לשרשר ולמחוק את הודעת ההקפצה שרק עכשיו גיליתי שיצאה כפול,אני מקווה שזאת בעיה זמנית שתסתדר כי מהמחשב של אחי אני לא יכולה לעשות הרבה(אין לי את הכתובת של האדמין-תפריט הניהול),אני אביא את הקישור למה שרציתי להקפיץ אם אני רואה שזה לא מסתדר לי,אוף אני שונאת את זה!!! ו
לאחי שלא הלך לישון והרשה לי במחשב שלו(למרות שאתה טרול אתה דווקא מועיל
)

Digi Lista

New member
הקישור שרציתי להקפיץ.

הקישור נמצא כאן
אני אעתיק את זה כדי לנסות להפעיל בכול זאת את העניין ולקדם אותו גם בלי האדמין וירוחם! -אופיר- פרק אחרון עונה ראשונה פאטמון וטיקיי פאטמון:טיקיי בבקשה הפסק ליבכות כי גם אני עלול להתחיל טיקיי: מה תפסיק? אני בכיתי רק כי אתה בכית פאטמון:אז עם אני בוכה כי אתה בוכה ואתה בוכה כי אני בוכה אז אף אחד מאיתנו לא אמור לבכות לא? קולות רקע-וווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאהההה!!!!!!!!!!!!! -מיכל(moon flower)- " בוא נתערב על חמאת בוטנים בפעם הבאה טריירמון!" הנה עוד אחד שאהבתי: "אני הוא בוקומון שומר הספר!, ואני נימון שומר המכנסיים!" השלישי:"אה, טוב בואו נראה, קצת קארי בן שנתיים, חרדל ישן מהמקרר ובשר מסתורי מכוסה בפלומה כחלכלה מהמקרר!(מאט והתבשיל...) הרביעי:"אל תשים לב אליו טי.קיי, הוא סתם בופאלו גדול ועצבני" "כן! והנה אתם באים לפה עם הכיפות הסגולות והמכוערות שלכם איך אתם מעיזים!" *ג'יי.פי, אם תרצה טיפול פסיכיאטרי בהנחה! "היי זי את לא צריכה חדאוג לגביו, הוא כמו שוקולד לבן: יפה מבחוץ אבל לא טעים מבפנים!" *סוף כל סוף מישהוא אומר שקוווווז'ה שלנו חמוד (טוב לא בדיוק חמוד... יותר מוגדר כיפה...)* "הנה אתה התינוק שלי בוא לאימא פאטאמון קטן שלי!" *בוקומון, הביצה של סראפימון בוקעת* אני יוסיף עוד אחר-כך, רגע, וואי שחכתי את הכי חשוב: טריימון: "ריגעון!" -מילי(רייסטלין מאגר)- אבל לפחות הייתה לנו יריית פתיחה טובה! הבנתם את הקטע? יריית פתיחה!" *מתחיל לצחוק*-טאקויה על הירח. "מי מכיר רכבת ההפתעות? צ'יק צ'יק צ'ק! צ'יק צ'יק צ'ק! צ'יק צ'יק צ'ק על הפסים! הנה באה הרכבת וכולם נוסעים!"-נימון ברגע של נוסטלגיה (השיר הזה מעלה בי זכרונות מטושטשים). "אני מאמין באליהו הנביא!"-נימון מודה שהוא יהודי. אני לא זוכר עוד, אבל היה ציטוט שאהבתי של טומוקי, על הירח. כשהוא קפץ שם וצעק כל מיני מספרים. אני אשמח אם מישהו יכתוב כאן את הציטוט המדויק. בואו נמשיך ונכתוב כמה שיותר ציטוטים!!!

למעלה