אחרי חנוכה נעים לכם שמי חיפה טרי טרי מאתמול איפה אתם? לא רואים אותכם לא שומעים אותכם איפה אתם?
ש שמיימית New member 18/12/01 #1 אחרי חנוכה נעים לכם ../images/Emo13.gif שמי חיפה טרי טרי מאתמול איפה אתם? לא רואים אותכם לא שומעים אותכם איפה אתם?
אחרי חנוכה נעים לכם ../images/Emo13.gif שמי חיפה טרי טרי מאתמול איפה אתם? לא רואים אותכם לא שומעים אותכם איפה אתם?
C chalex20 New member 18/12/01 #5 יופי של תמונה../images/Emo13.gif רק חבל שמרוב עבודה ומרוב ההרגל שלי לפספס את הזריחות ( קרי להתעורר די מאוחר ) האפשרות היחידה שלי לראות את השקיעות היא בתמונות שכאלה - אין לי חלון בחדר.
יופי של תמונה../images/Emo13.gif רק חבל שמרוב עבודה ומרוב ההרגל שלי לפספס את הזריחות ( קרי להתעורר די מאוחר ) האפשרות היחידה שלי לראות את השקיעות היא בתמונות שכאלה - אין לי חלון בחדר.
C CP New member 19/12/01 #10 לא יודע, לא משהו הן די נחמדות אבל בראשונה קו האופק לא מאוזן, וזה מקלקל, ובשניה החלק הכהה תופס שטח גדול מדי מהתמונה, והעובדה שהוא שחור לגמרי לא תורמת לזה, סתם מקום ריק
לא יודע, לא משהו הן די נחמדות אבל בראשונה קו האופק לא מאוזן, וזה מקלקל, ובשניה החלק הכהה תופס שטח גדול מדי מהתמונה, והעובדה שהוא שחור לגמרי לא תורמת לזה, סתם מקום ריק
S SkyEye New member 24/12/01 #11 בחיפה קו האופק אינו מאוזן במקור... וזה לא מקלקל בכלל, התמונה לא רעה. רק חסר לנו שראש העיר ישמע בעצתך ויישר את ההר, בד בבד עם כיסוי החופים במפלצות בטון מכוערות רון
בחיפה קו האופק אינו מאוזן במקור... וזה לא מקלקל בכלל, התמונה לא רעה. רק חסר לנו שראש העיר ישמע בעצתך ויישר את ההר, בד בבד עם כיסוי החופים במפלצות בטון מכוערות רון
ח חתול חול New member 19/12/01 #8 סתם סתם סתם ../images/Emo13.gif התמונה הראשונה טובה יותר מהשנייה. כל הכבוד שמיימית! חתול חול