הקפצה...

יאקומו

New member
"דברים שלא ידעתם על..."

רוצים להתחיל משחק חדש? מזמן לא היה... כל החדשים שלא מבינים (יש מישהו כזה?
)- כל כמה זמן, אנחנו בוחרים דמות מדיג'ימון, וכותבים עליה דברים מטורפים (אבל מי יודע? אולי נכונים...) שעולים לראש. אבל! וזה אבל גדול... אבל צריך להתחשב בסעיפים הקודמים שנרשמו, למשל: מישהו ירשום: "החיה האהובה עליה היא כלב". ומישהו אחריו ירשום: "החיה שהיא הכי אוהבת היא חתול"... מובן? אוקי! נתחיל במשחק! הדמות הפעם היא------- קאזמון!!!! כבר הרבה זמן שלא עשינו על דיג'ימונים למיניהם... אני אתחיל- 1. הכנפיים שלה מלאכותיות. 2. היא התאהבה בקודי ובאיזי, ובגלל שהם כל כך דומים היא לא יודעת במי לבחור. 3. המפיקים של התוכנית רצו שקלמארמון תהיה ההתפתחות שלה, אבל כולם הגיבו די... קשה.... .

Unicorn Fairy

New member
אני:

4. המאכל האהוב עליה הוא צלופחים משומרים במיץ שזיפים 5. היא מודה שזה למען הדיאטה

LILO digital

New member
אני

6. את הבעיטה שבקטע ההתפתחות ("זה שהיא צועקת "הא-יא, קאזמון") היא למדה מורגארורומון, שעשה בדיוק אותו דבר בדיג'יגדילה שלו... 7. את המסיכה והתלבושת היא עיצבה עם אנג'וומון

blitzmon

New member
4. היא צבעה משחור

5. העיניים שלה ירוקות 6. היא אוהבת לאכול ריבה 7. היא שונאת לאכול ריבה 8. היא מוסרת שהיא עדיין לא החליטה 9. היא שחקנית כדורסל מקצועית 10. המשקפת הזו זה משקפי ראייה

blitzmon

New member
אופס

משום מה לא ראיתי את ההודעות שלכן. אני אמספר מחדש: 9. היא צבעה משחור 10. העיניים שלה ירוקות 11. היא אוהבת לאכול ריבה 12. היא שונאת לאכול ריבה 13. היא מוסרת שהיא עדיין לא החליטה 14. היא שחקנית כדורסל מקצועית 15. המשקפת הזו זה משקפי ראייה

אני

16.האמת היא שהיא בכלל לא התפתחות של זואי 17.אלא סתם איזושהי דיג'ימונית שברחה מבית משוגעים 18.אישפזו אותה שם,כי היא אהבה להתעלל בדיג'ימונים ברמת תינוק ואימונים 19.היא מאוהבת בדאסקמון 20.בלילה יש לה סיוטים שארמדילומון אוכל אותה 21.היא ניסתה לאכול את ארמדילומון 22.ואז קיבלה מקודי עם מקל הקנדו בראש 23.ואיבדה את הזיכרון 24.אבל הדיכרון חזר אליה כשראתה את ג'יי.פי

OFIRB9

New member
אהההה

אין לי כלום כבר לקחתם הכל אולי.... לא שום דבר בראש בפעם הבאה גם אני אשתתף אה כן! אחרי שהיא ניצחה את קלמרימון היא אכלה את הנתונים שלה במשך שבוע! זה מרזה

Digi Lista

New member
ולא יקרה כלום אם נמשיך...

אז תקפוץ שרשור חביב ואנשים זה הזמן להמשיך(*יאקומו...זה תפקידך לדאוג לכך
*)

למעלה