הקפצה...

...

145.הוא אוכל את הצלחות ביחד עם האוכל 146.אה,וגם את הכפיות והמזלגות 147.את הסכינים הוא לא אוכל,כי הוא פוחד לחתוך את הלשון 150.הוא התערב עם טאקויה שיצליח לנשק את זואי מבלי לקבל מכות 151.הוא כמובן,הפסיד והיה חייב לטאקויה 1000 שקל 152.הוא פעם רב מכות עם קוג'י 153.בגלל שהוא רואה שזואי קצת נמשכת לקוג'י 154.הוא מתכתב בצ'אטים ואומר לכולם שהוא חתיך הורס 155.אבל כשאומרים לו שרוצים להיפגש איתו,הוא ישר סוגר

...

158.הוא משתתף ככדור במשחק כדורגל 159.והוא נהנה מזה 160.בגלל שהשוערת היא זואי והיא צריכה לתפוס אותו 161.הוא דואג תמיד שהשוערת תהיה זואי

Apikachu L

New member
........

162. הוא אוהב את טומי 163. הוא האימא שלו (זו הסיבה שהוא תמיד דואג לו) 164. אבל הוא לא עבר ניתוח לשינוי מין (אז איך הוא אימא שלו?) 165. הוא רואה כל יום אונץ' פונץ 166. הוא מעדיף את הספר(גם אני) 167. הוא בוכה כשהוא רואה המטארו (איך אפשר) 168. הוא אוהב ליראות ערוץ הופ 169. במיוחד הכלב קליפורד 170. הוא התחפש בפורים האחרון לרקדנית בטן 171. ובכך גרם להלם קליני אצל זואי 172. היא החליטה שהוא חתיך 173. היא שוקלת להתחתן איתו 174. הוא לא הסכים 175. הוא אמר שהוא רוצה להציע לה בעצמו 176. הם יצאו לפיקניק 177.ונפל עליה תפוח 178. ביגלל זה היא התחילה לדבר איטלקית (הצעת נישואים) 179. הוא לא הבין אותה 180. הוא רוצה שנגיע ל200 ושנסיים עם סיפור החתונה שניתקעתי בו.

Apikachu L

New member
המשך

181. בסוף הם לא היתחתנו 182. כי הוא הבין שהוא מעדיף ילדות עם אוזניים גדולות 183. אז הוא שוב ניסה להתיידד עם גאטומון 184. אבל היא דווקא שמחה שהוא חבר שלה 185. זואי הייתה דווקא עצובה 186. וג'י פי שוב היסתבך עם מיוטיסמון 187. ששוב מצץ לו את הדם 188. ואפילו הגזים וניסה לנשק אותו 189. אבל ג'י פי הצליח לברוח בעור שיניו (אני מתה על דימויים) 190. אז הוא חזר בוכה ומדמם אל זרועותיה האוהבות של זואי 191. שמנסה עדיין להוציא אותו מהטראומה 192. היא הוציאה אותו מהטראומה 193. אבל ביגלל זה הוא רזה מאוד 195. היא כעסה וזרקה אותו 196. הוא ניסה שוב לחזור לגאטומון 197. ועוד פעם היסתבך עם מיוטיסמון 198. ג'י פי התחנן שימצוץ לו את הדם ומיוטיסמון ינשק אותו 199. מיוטיסמון לא הבין מה רוצים ממנו 200. אבל עשה את זה 201. ג'י פי ניכנס לטראומה ואכל כל הזמן ביגלל זה 202. זואי חזרה אליו 203. והוא שמח ומאושר 204. אבל הוא שילם מחיר כבד 205. מאז הוא לא יכול יותר ליתרום דם (הבנתם - כבד)כי הוא קיבל צהבת A 206. למרות שהוא עשה חיסון 207. אבל הוא הבין שהאחות הטעתה אותו 208. כי זו הייתה מיוטיסמון 209. שנימאס לו מהדם שג'י פי תורם 210. ומאז זואי תורמת בימקומו וכולם מרוצים

Apikachu L

New member
211 -

211. הוא למד בבית ספר לקוסמים 212. אבל גרשו אותו כי הוא אכל את כל המיזנון 213. וגם רת הקירות 214. הרצפות 215. והתיקרה. 216. ולמרות שהוא קיבל 100 217. הוא ניסה להתקבל שוב 218. ולא קיבלו אותו תמשיכו

Apikachu L

New member
אני חוששת שזה הסוף

219. הוא תורם אוכל לבתי תמחוי 220. את מה שהוא תורם הוא מכין בעצמו - הוא בשלן גדול(גם אכלן)

יאקומו

New member
אממ. ליסטה?

אני יכולה להיות שוב ה"אחראית" לפתיחת המשחק הזה, כמו פעם?

Digi Lista

New member
בטח../images/Emo13.gif

מה חשבת שעכשיו כשחזרת תתחמקי מאחריות?לא ולא גבירתי הנכבדה,התפקיד שלך ואת האחראית הרשמית,סומכת עלייך רק ב1000000000000000000%

Apikachu L

New member
הערה

שמתי לב שאין על קארי. שוביניזם(סתאאאאאם - בישביל הסטייל. איך פורום של בנות יכול להיות שוביניסטי.....)

Rnamon

New member
אין על קארי כי..

אין על קארי כי היא כזו מעצבנת...."האפלה.....האפלה"........ איזה נדניקית.....(קארי כמובן)

Apikachu L

New member
וכמו שאני אומרת תמיד.......

שוביניסט, לך תצביע למיפלגת זכויות הגבר ונהגי המוניות! מה הקטע אם צוחקים אז על כל אחד (הדמויות). ואל תעלב בבקשה!

Rnamon

New member
חחחח נעלבתי קשות...חחחחח סתם סתם...

לא נעלב......חחחחחחחחחחחחחח חפיף...... ואני לא אומר את זה בתור שבניסט אלא בתור שהיא דמות מעצבנת...לא בגלל שהיא בת.......

טיקיי

New member
נכון...

זה לא קשור שהיא בת, היא פשוט מעצבנת מטבעה... יותר מדי טובה...

Digi Lista

New member
גם לדעתי היא מתוקה מידיי...

דביקה עד כדי כאבי שיניים אבל זה עניין של טעם...

Digi Lista

New member
הערה לא במקום...

ולא משובניזם או משהו אלא בגלל שפשוט לא הגענו אליה(אל קארי)עדיין,לא הציעו אותה אז לא עשינו עליה,זה לגמרי לא קשור לכולם

אבל אין לא רק על קארי

אין גם על טאי,איזי,ג'ו,טי.קיי וריו. למה עליהם לא עשיתם? ויאנה,אני חושבת שאת יכולה להתחיל לעשות על קארי בעצמך,אולי כמה גם יוסיפו משהו

Digi Lista

New member
טוב,מישהו מתכוון להסביר במקומי?

לי לא מקשיבים אז אולי למישהו אחר יקשיבו...

יאקומו

New member
את מתכוונת לזה שכל פעם יש רק משחק

אחד? אז אני אסביר- כל פעם פותחים רק 'דברים שלא ידעת על' חדש אחד. וכשמסיימים אותו, ליסטה מכנסה למאמרים, ופותחים חדש! ובדרך כלל אני פותחת את הנושא הזה *חזרתי לתפקיד האח הידד!* (עזבו... תתעלמו ממני...)

למעלה