הקפצה...

Digi Lista

New member
דרבים שלא ידעתם על ג'יי.פי...

בשנה שעברה(זה כזה מוזר שעברה שנה)התחלנו לכתוב במשחק על ג'יי.פי וגילינו שאנחנו לא יודעים עליו יותר מידיי אפילו כדי לדחוף שטויות,הבטחתי שאני אחזיר את זה כשהעונה הרביעית תגיע,יבש כאן ואני מנסה למצוא רעיונות(גם אתם יכולים למצוא...)שיהיה מעניין...אז אם בא לכם זה מה שנכתב בשנה שעברה(לא לדאוג,רשום לי מי כתב,זה פשוט מאמר מוסתר-אני רואה אותו ואתם לא
): 1. הוא אלוף בריצה למרחקים קצרים(מהמקרר לשולחן האוכל ובחזרה...) 2. יש לו עצירות באופן תמידי... 3. בקרוב תהיה לו תוכנית בישול-אירוח אישית "בום-טראח הבילויים במטבח!" 4. הוא נוהג ללכת לישון כל ערב ב-9 ואין שום אפשרות להעיר אותו (יש לו תכונות של סנורלקס.....) 5. הוא שונא את שלב הדיג´יגדילה... זה עושה לו סחרחורת וגם חוסר תאבון 6. ביום הראשון של הגן הוא חשב שהראש של איזומי זה גלידה וליקק אותה במשך שעה (איזומי: "די!!!!" ג´ונפי: "גלידה בטעם איזומי!!!!! אה!!!!") 7. הוא מאוהב בדיג´י גדילה של איזומי(הדיג´י גדילה שהיא דומה לפיה) 8. הוא אוהב לאכול המבורגרים(טוף הוא אוהב לאכול הכל אבל לא משנה......) 9. הוא רצה להיות נער המשקפת כי הוא מבין טוב בקלפים 10.הוא באמת בלונדיני 11.הוא מיטה 12.הוא מאוהב בטאקויה אז...

Haruka

New member
באתי להתעלל במישהו...^^../images/Emo104.gif

13. הוא חולם להיות דוגמנית (מה? אם לאוטנה מותר להיות נסיך...). 14. הוא שונא את הבגדים שלו, כי יש בהם כריות (*אין* דבר כזה אנשים שמנים באנימה!)

יש עוד כמה

13) הוא שיחק בסרט "לאסי שובי הביתה" בתור מפת שולחן. 14) הוא מעריץ נלהב של הבילטס 15) הוא חולה פוקימון 16) הפוקימון האהוב עליו הוא פיקאצ'ו 17) בעצם הוא מאוד רזה אבל הוא לובש שכבות 18) הסדרה האהובה עליו אחרי פוקימון היא "פיטר פן ושודדי הים" 19) הוא האח הקטן של וויליס 20) המקצוע השנוא עליו בבצפר הוא ספורט 21) הוא מאוהב עד מעל הראש ביונית לוי מהחדשות 23) הוא אוכל נקניק כל יום בין שתיים לארבע ברעשים נוראים 24) הוא חוטף צעקות מהשכנים שלו כל יום באמצע הנקניק כי הוא לא נותך לשכנים לישון 25) כבר 47 שנים הוא מנסה לגמור נקניק ולא מצליח 26) הוא בן 585485 ושתיים וחצי

יאנה י

New member
יש ,יש,יש לי יש!

27)בעונה הקודמת הוא שיחק ת החור השחור בדי ריפר(אכל אותו........) 28)הוא לא באמת אוהב את אזומי. 29)הוא מעדיף ילדות עם אוזניים גדולות 30)לכן הוא העדיף את גאטומון 31)לכן הוא ניכנס לריב עם מיוטיסמון 32)לכן הוא העדיף את זואי 33)פעם הוא לקח שיערים אצל הדי ריפר "אכול והשאר יפה" 33)לכן הוא אכל אותו ונישאר יפה - הוא חמוד תודו! 34)לכן היו לו עצירות ושילשולים לסריגין במשך שבועיים 35)יום עצירות יום שילשולים - 36)הוא אוהב ליכתוב מוזיקה לטראנסים 37)הוא גם מתופף את מה שהוא כותב (הוא בלהקה של מאט) 38)התוף שלו הוא פיצה 39)הוא גם חצוצרן 40|) החצוצרה היא הגזים שיש לו מהפיצה 41)לכן הוא עבד אצל סאדם חוסיין 42)הוא ניצל מעונש כי באותו הזמן צילמו בסידרה את החלק המפחיד. 43)הוא אוהב את טומי כי הוא האבא שלו(האב הגדול) 44)הוא מיתרחק ממיץ פטל כי הוא מזכיר לו את הדי ריפר 45)לידיעתכם הדי ריפר לא טעים! הוא שם מכר את מה שנישאר כחומר משלשל.

Kenny Girl

New member
חי חו חה!

46. הוא מאוהב במאט קשות (מאט: ;_;) 47. באתר ניאופטס אפשר למצוא אותו מחובר לשם: I_LOVE_MATT

יאנה י

New member
אפשר עוד........

48. הוא שיחק את הגריד בהרי פוטר 49.הציעו לו גם לשחק את דאדלי אבל הוא לא הסכים כי הוא חמוד. 50.הוא מקנא בי כי קנו לי את הארי פוטר החמישי שילשום ןלו לא קנו. 51. הוא מפסיק כי הוא לא יודע אנגלית. 52.הוא מבין לליבו של ויזרדמון 53.וגם מיוטיסמון 54.וגם הרבה חמודים שהגורל התאכזר אליהם.(כן גם מיוטיסמון החמוד)

Digi Lista

New member
אגב,מעכשיו ממשיכים מ57...

מהסיבה שהייתה טעות קטנה ותהיה לי עבודה ענקית אז כדי לחסוך לי פשוט תמשיכו מ57
ויאללה לשבור שיאים!

DiGiHiLa

New member
....

57. הוא אוהב לצייר... 58. הוא מצייר קלפים מזוייפים לדיג'ימון 59. הוא ישן עם בובה של דובי בלילה 60. החדר שלו מלא בלבבות 61. הוא אוהב לנגן על גיטרות לא יודעת מה עוד....תמשיכו אתם....

יאנה י

New member
..........

62. הוא מאוהב בג'רי 63.הוא הרגל שלה 64. הוא היד שלה 65.הוא כל מיני איברים שלה 66.הוא ג'רי 67.הוא בעצם ביכלל לא ג'רי 68. הוא ארוחת הערב שאני הולכת לאכול עכשיו - לביבות גבינה - יאם טעים.

יאנה י

New member
הנה.

69. הוא לא שמנמן הוא רק בריא. 70. הוא לא לביבות גבינה 71. הוא לא קטשופ 72. הוא סובל מטראומות 73. הוא אלרגי לפרחים 74.הוא פוחד מפיצות 75. הוא חמוד (את זה הייתי מוכרחה לרשום) 76. הוא רוצה שנגיע ל100

LILO digital

New member
...המשך...

77. הוא שוקל לפתוח את "אגודת הדיג'יגורלים השמנים" בתור הדיג'יגורל השמן הראשון 78. הוא מכור לטלנובלה "משחק החיים" 79. הוא אוסף בולים 80. וקרמבואים 81. וגולות 82. הוא רכש בממיר את ערוץ "תכלת" 83. הוא לא לובש חליפה כחולה עם כיסים צהובים, אלא כיסים צהובים עם חליפה כחולה 84. הוא ביקר בישראל 28 פעמים (בגלל זה הוא כ"כ שזוף)

Light woman

New member
אני אני!^^

77. הוא פעם עשה תחרות עם גילמון מי אוכל יותר 78. הוא ניצח 79. גם נגד טאי 80. וגם נגד דיוויס 81. וגם נגד טאקאטו 82. וגם נגד טאקויה 83. וגם נגד אש וסנורלקס. 84. את כולם הוא ניצח. 85. הוא הפסיד לגוקו. 86. צ'יצ'י ניחמה אותו והכינה לו אוכל במשך שבוע כי הוא עשה את עצמו שהוא עצוב. 87. פעם הוא שדד מפעל לשוקולד. 88. במשחק פוקר הוא זכה במפעל הזה, בגלל זה יש לו כל כך הרבה שוקולד. 89. הוא לא אוהב שוקולד, והוא אפילו אלרגי. 90. בצילומי הסידרה הוא אכל המבורגרים מוסווים לשוקולד. 91. הוא ניסה להיות צמחוני למשך שבוע ולא הצליח. 92. הוא ניסה להיות צמחוני למשך יום ולא הצליח. 93. הוא ניסה להיות צמחוני למשך דקה ולא הצליח. 94. הוא הצליח להות צמחוני למשך 34.2 מאיות השניה. 95. הוא יהודי. 96. הוא אף פעם לא מצליח לצום ביום כיפור. 97. בפעם האחרונה שהוא ניסה הוא התעלף והגיע לבית חולים. 98. בבית החולים פתחו לו משטר דיאטה קפדני 99. הוא ברח משם והבטיח לעצמו לא לעשות דיאטה לעולם! 100. הוא בת שעברה שינוי מין^^ 101. הוא דלוק על קוג'י אבל אחרי שקוג'י זרק אותו הם ברוגז.

יאנה י

New member
עוד

102.הוא החבר הכי טוב של הדי ריפר 103.כי הוא מבין אותו 104.הוא אוהב מצות 105. הוא אוהב גפילטעפיש 106. הוא אוהב מרור 107. הוא אוהב חרוסת 108. הוא אוהב את כל מאכלי פסח חוץ מהביצים של סבתא פינחס (לא יודעת מי זאת אבל היא שם רע לכל הסבתות , אולי בעצם הוא)

Digi Lista

New member
....

מתקשר ישירות לסעיף 78 בקשר ל'משחק החיים'... 109.הוא החל לצפות בסדרה החל מפרק 67 כשהצטרף אדון שחר עדן(...) 110.ואם כבר שחר עדן ומיוטיסמון מתוכננת פגישה בין זוג הבלונדיניים מביאי הקריזה האלה ממש ביקור הנוכחי בישראל(ואם גם ריקה תצטרף היא תוכל להגשים חלום שביקשה במוסף הבנות...)

Rnamon

New member
חחחחחח אבל..

אבל אם הוא אוהב גפילטפיש למה הוא בכלל טורח לחיות...... הדבר הזה מגעיל כמו קפוסת נעלים..טוב לי יש גם כמה...... 109 בלילה הוא חלם שהוא אוכל מרשמלו ובבוקר הוא לא מצא את הכרית שלו 110 כשהוא רואה זכוכית מגדלת הוא חושב שהולכים לשרוף אותו 111 החלום הכי גדול שלו זה לפתוח חנות לממכר חצילים סגלגלים 112 וגם חצילים ירקרקים כמעה 113 ואם אפשר אז גם חצילים כתומים עם נקודות אדומות

Digi Lista

New member
טוב נו אני אמשיך מ116...

116.הוא מתכנן להחליף את ברוך בתוכנית 'ברוך ושרוך' לפחות לעשרה ימים הקרובים כי ברוך בחופשה(עונש למען האמת)בגלל שהמדובב(מיכאל הנגבי) שלו פלט שטויות השבוע והושעה ולשרוך נורא משעמם לבד...

Rnamon

New member
117-121

117 הוחלט לאחר מסע ומתן ממושך לתת לו להמשיך בתוכנהית הגמילה משוקלד שלו 118 הבחור המסכן היה תחת שוקלד קשה ב543 הימים האחרונים 119 אני (כן אני רנאמון הנחמד) בחור נחמד 118 גי פי מנסה להציל יתומים ולחנך אותם לגנוב שוקלד ולא כסף 120 הוחלט לאפשר לו להמשיך בתוכנית ואז לכלוא אותו לתקופה ממושכת 121 23 שנים כולל עבודת פרח (כן...גינון) ללא אפשרות חנינה או טחינה.....

...

122.הוא רצה להיות בעונה השנייה בתור ילד המשקפת 123.אבל אז אמרו לו לרדת במשקל 124.הוא תרם את הבגדים שלו לשמיכות 125.ועל זה הוא קיבל מהמפיקים של דיג'ימון 100 שקל בחודש (זאת אומרת,בחודשים שהוא תרם את הבגדים) 126.פעם הוא בטעות שבר את המחשב של איזי 127.ובגלל זה 6 חודשים לו שילמו לו עבור הבגדים (הכסף הזה נשמר כדי לקנות לאיזי מחשב חדש) 128.הוא גם רצה בעונה השלישית 129.ואז שוב-המשקל שלו. 130.רק בעונה הרביעית ויתרו לו 131."נו,טוב,העונה האחרונה של דיג'ימון ניתן לשמן הנודניק הזה להשתתף" ככה הם אמרו אז. 132.חודשיים הוא היה מאושר בגלל זה 133.הוא עובד על סוזי ושולח לה מכתבי אהבה 134.סוזי פעם גילתה אותו,טיפסה עליו ושעתיים נתנה לו מכות בראש 135.הוא פעם התנשק עם מימי בפומבי 136.תיקון.זאת לא הייתה מימי,זה היה קנטה שהתערב עם קאזו שהוא יוכל לגרום לג'יי.פי לנשק אותו

יאקומו

New member
טוב, אם אני כבר לבד פה, אז אני אעשה

משהו מועיל! אני אוסיף קצת... תסלחו לי אם זה ייצא דומה למשהו שמישהו אחר עשה, פשוט אין לי כוח לקרוא את זה! אחר כך, כזה יהיה מסודר במאמרים, אני אסתכל על הכל
137. בפרק אחד, שהוא ראה את המינומונים במפעל (הפרק החמישי), הוא היה כל כך רעב, שהוא תפס את אחד מהם והתחיל ללקלק אותו, עד שהוא התחיל לצרוח "אזהרה! אזהרה!". 138. כשהיה בן שנה, הוא אהב למשוך לבנות בגנון את הצמות... 139. וכמובן להאשים אחר כך אחרים... 140. את האוברול הזה שהוא לובש, הוא לובש רק בגלל שהוא הבטיח לאימא שלו, כשהייתה חולה. 141. היא רצתה שהוא ילבש את זה כי היא בעצם הכינה אותו. 142. וגם כי היא חשבה שאולי ככה ילדים ירצו לקנות את זה. 143. פעם הוא הכניס לזואי צרצר לפיג'מה. 144. בתגובה, הלחי שלו בערה במשך יומיים.

למעלה