Digi Lista
New member
דרבים שלא ידעתם על ג'יי.פי...
בשנה שעברה(זה כזה מוזר שעברה שנה)התחלנו לכתוב במשחק על ג'יי.פי וגילינו שאנחנו לא יודעים עליו יותר מידיי אפילו כדי לדחוף שטויות,הבטחתי שאני אחזיר את זה כשהעונה הרביעית תגיע,יבש כאן ואני מנסה למצוא רעיונות(גם אתם יכולים למצוא...)שיהיה מעניין...אז אם בא לכם זה מה שנכתב בשנה שעברה(לא לדאוג,רשום לי מי כתב,זה פשוט מאמר מוסתר-אני רואה אותו ואתם לא
): 1. הוא אלוף בריצה למרחקים קצרים(מהמקרר לשולחן האוכל ובחזרה...) 2. יש לו עצירות באופן תמידי... 3. בקרוב תהיה לו תוכנית בישול-אירוח אישית "בום-טראח הבילויים במטבח!" 4. הוא נוהג ללכת לישון כל ערב ב-9 ואין שום אפשרות להעיר אותו (יש לו תכונות של סנורלקס.....) 5. הוא שונא את שלב הדיג´יגדילה... זה עושה לו סחרחורת וגם חוסר תאבון 6. ביום הראשון של הגן הוא חשב שהראש של איזומי זה גלידה וליקק אותה במשך שעה (איזומי: "די!!!!" ג´ונפי: "גלידה בטעם איזומי!!!!! אה!!!!") 7. הוא מאוהב בדיג´י גדילה של איזומי(הדיג´י גדילה שהיא דומה לפיה) 8. הוא אוהב לאכול המבורגרים(טוף הוא אוהב לאכול הכל אבל לא משנה......) 9. הוא רצה להיות נער המשקפת כי הוא מבין טוב בקלפים 10.הוא באמת בלונדיני 11.הוא מיטה 12.הוא מאוהב בטאקויה אז...
בשנה שעברה(זה כזה מוזר שעברה שנה)התחלנו לכתוב במשחק על ג'יי.פי וגילינו שאנחנו לא יודעים עליו יותר מידיי אפילו כדי לדחוף שטויות,הבטחתי שאני אחזיר את זה כשהעונה הרביעית תגיע,יבש כאן ואני מנסה למצוא רעיונות(גם אתם יכולים למצוא...)שיהיה מעניין...אז אם בא לכם זה מה שנכתב בשנה שעברה(לא לדאוג,רשום לי מי כתב,זה פשוט מאמר מוסתר-אני רואה אותו ואתם לא