הקפצה...

@יעל@

New member
בחורה נחמדה בשם קלי

(סתם שאלה... מה המוצא של בוסקו??)

RomeoITALIANO3

New member
את זה אני יענה בשימחה

אם את מתכוונת לדמות של בוסקו אז הוא איטלקי בוסקורלי, זה איטלקי אסלי , חוץ מהשם הפרטי שהוא בכלל בכלל לא איטלקי ואם הוא היה גר באיטליה היו קוראים לו מאוריציו בוסקורלי. אגב גם קים (הדמות) איטלקיה , זמברנו,יש שם משפחה כזה ליד פאדובה בצפון איטליה

Adi 18

New member
יעלוש למה את ממשיכה רק במילה

אחת? :( טוב אז הוא רואה אותה והוא המום כי היא מספרת שלפני חמש שנים נולדה להם בת...

@יעל@

New member
טוב...

מי זה להם?? טוב קלי מספרת לו שההורים שלה במקור הם איטלקים.... חחח... בוסקו מתאהב חזק בקלי... והם מתחתנים...!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויוצאים לירח דבש ב... (תנחשו...) ITALY

RomeoITALIANO3

New member
ובירח דבש של בוסקו וקלי.....

בוסקו מבטיח לה שהירח דבש יהיה רגוע, בלי מדים רק להירגע לחגוג את הנישואים אבלללל במלון קבוצה של אלבנים מלוכלכים פורצים לחדר של קלי (באותו זמן בוסקו הלך להביא את הפיצה היישר מהתנור) ופוגעים במסכנה
קלי מאושפזת בב"ח ומטופלת ביסודיות ברופא איטלקי שהוא דמות אורח (אההם) ובוסקו נשבע שינקום בחארות האלה ויוצא בעקבות הפושעים לאחר שקיבל אישור מהקרביניירי (משטרה איטלקית) להיכנס בהם חופשי, וכאן מתחיל המרדף אבל פה בוסקו ללא חבריו למשמרת ובארץ זרה......

Adi 18

New member
נכנס לצרות...

וחבורה שלמה של אנשים רודפים אחריו עד שלפתע באיזה חור מגיע לא אחר מאשר...

@יעל@

New member
מאשר קרוב משפחה רחוק של בוסקו

ששמו הוא (אולי ניקרא לו רומאו?) ובוסקו מספר לו את אשר ארע ושניהם יוצאים ביחד לחקור את המיקרה.. ומגלים דבר מפתיע! אביה של קלי היה במפיה האיטלקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RomeoITALIANO3

New member
ואז הקרוב משפחה של בוסקו

מארגן איזה מרצדס slk 320 נוסע עם בוסקו למאפיה הנאפוליטנית ומספר לאביה של קלי מה קרה לה, ואז ההמשך ידוע המאפיה תמיד מנצחת את האלבנים, האלבנים חטפו מכות רצח וכשהגיעו לב"ח הרופא האיטלקי בתפקיד אורח (שוב אההם) לא טיפל בהם והם גורשו למדינתם, ובוסקו וקלי התאחדו סיימו את הירח דבש וכך מתחיל החלק השני של סיפור בהמשכים, והפעם דמות מרכזית אחרת וסיפור יותר מציאותי

RomeoITALIANO3

New member
מה דעתי? אהההם זה טפ ארוך

בקשר לזה אני מומחה, אני מעדיף שלא כי יפים יש לנו מספיק בקבוצה ודוויד בקהאם הוא סתם פריטי בוי שלא יתרום למילאן (ביחס לאלה שמשחקים כבר שם) ,והוא עולה המון. בקיצור הוא טוב אני לא מתווכח על היכולות אבל מנפחים אותו בגלל היותו מפורסם ופחות על הישגים, שילך לקבוצה אחרת שם יתקבל בשמחה אבל באיטליה, לא מתאים לו, טוב זה לא מעניין פה את הרוב אבל אם שאלת אני יענה במיוחד אם זה קשור על מילאן ואיטליה שזה מרכז העולם שלי. סיכומון: יש לנו מספיק שחקנים בעמדתו שיותר תורמים ממנו, למרות שהוא ואישתו רוצים להיות במילאן כי זה גן עדן ולאישתו מובטח תוכנית טלויזיה אם תבוא למילאנו (פרוטקציות
) Forza Milan

@יעל@

New member
בואו נמשיך את הסיפור!!!!!!!!!

קימי שלנו הולכת לה ברחובותיה של ניו יורק כשעיניה נתקלות בעיניו של חתיך איטלקי!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.............

למעלה