הקפצה...

Adi 18

New member
אנשים אתם רדומים או מה?

קדימה להתעורר! סיפור בהמשכים חדש! והפעם כ-ו-ל-ם משתתפים!! :) בסצינת הפתיחה אנחנו רואים את צוות הכבאים בדרך למקרה... כשהם מגיעים למקום הם מגלים...

Adi 18

New member
נ"ש מדליקקקקקקקקקקקקקקקקקק

יששששששששששש מססססנננננגגגרררררררר חדש מדליק מדהים!!!!!!! תורידו מהקאזה!! מסנגר 6!!!

@יעל@

New member
ראיתי אותו זה גרסת נסיון כזו

יש שם יותר אייקונים...

Adi 18

New member
שבטעות מישהו התכוון

לשרוף משהו וכל הבית ספר נשרף.. לאחר מכן הם מגלים שזהו בית ספר לרפואה והם נזכרים שקרלוס צריך ללמוד שם בשעה כזו...

@יעל@

New member
חחח... טוב:

מה החבר שלך עושה בבי"ס לרפואה?? הם פורצים למה שהיה פעם בי"ס ומתחילים להציל אנשים, במקביל אלכס מחפשת את קרלוס (המאהב הלטיני שלה...) ופתאום רואה את קרלוס כשהוא...

Adi 18

New member
כשהוא...

חחח הוא לומד שם... מתחיל עם מישהי באמצע השריפה :) מתאים לקרלוס לא? ואז היא עוזבת... ודוק אומר לה: למה לעזאזל עזבת תחזרי עכשיו!! והולך איתה...

@יעל@

New member
אבל...

היא כבר ברחה ואז דוק הולך לקרלוס ואומר לה: תגיד לי אתה משוגע??????? וקרלוס מתחיל להסביר את עצמו ואומר אמממםם... עד שלפתע...

Adi 18

New member
ללללללללאאאאאאאאאאאאאאאא

למה את רוצה להרוג לי אותו? חחחח אוקיי ואז דוק מתחיל לחפור מתחת לקירות ומוצא את היד שלו...

@יעל@

New member
כככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

(אני מנסה
) הוא מזמין מישהו מצוות הכבאים שיעזור לו לחלץ את קרלוס השרוט...

Adi 18

New member
החילוץ לוקח שעות וימים...

עד שלפתע.............................................. מקפיצה כולם להשתתף!!!

Adi 18

New member
אייייי

הקיר השני נפל גם על קרלוס וגם על גימי שלנו.. ואז העבודה היא כפולה..

Adi 18

New member
מנסה להקפיץ.

........................................................................................................................................................................................................................................................................................
.........................................................................

@יעל@

New member
אין לי מה להמשיך:

עד שבא בובי ועוזר להם...
(חחחח... ) (לא סתם תמשיכו...

Adi 18

New member
אני אמשיך...

בקיצר הם מצליחים לחלץ אותם ודוק מטפל בהם ולוקח אותם לבית חולים כשמצבם קשה... בצד השני של העיר בנתיים בוסקו פוגש את אהבת חייו הראשונה שהיא...

למעלה