הקפצה...

הצעה למשחק

טוב,אז המצאתי משחק שיקבע מי הדיג'יגורל הכי שווה. בכל שבוע אתם מצביעים נגד איזשהו דיג'יגורל וגם יהי דיג'יגורל שאסור יהיה להצביע נגדו (ואני מבטיחה לא לרמות לטובת קודי או נגד קן) במשחק יש שתי קבוצות: קבוצה א': טאי,דייויס,טאקאטו,טאקויה,סורה,קארי,ג'רי,זואי,ג'ו,קן,ריו,קואיצ'י וקנטה. קבוצה ב':מימי,יולי,ריקה,סוזי,איזי,קודי,קאזו,ג'יי.פי,מאט,טי.קיי,הנרי,קוג'י וטומי. בשבוע הזה מצביעים נגד מישהו מקבוצה א',אסור להצביע נגד דייויס וכשמצביעים נגד מישהו,צריך להסביר למה מצביעים נגדו. אני מצביעה נגד קן,כי לא סבלתי אותו מהפעם הראשונה שראיתי אותו (אחרי שהדיג'יגורלים ניצחו את שליט דיג'ימון) והוא גם נראה לי הכי חלש והכי בכיין (אפילו יותר בכיין מטי.קיי בעונה הראשונה)

star_female

New member
חייבים נגד מישהו? ../images/Emo4.gif

טוב.. אז... אממ... קנטה. כי את כל השאר אני די אוהבת (חלק יותר מאחרים, קן-צ'אן ודאי-צ'אן *-* ) וקנטה הוא לא דמות חשובה... (למרות שאני לא שונאת אותו).

אני מצביע נגד...*תופים*

איזומי (זואי). מה אני כבר יודע עליה? כלום. אמנם גם על טאקויה אני לא יודע כלום, אבל ראיתי את הדיג'יגדילות שלו והן הרבה יותר מגניבות ויפות משל איזומי.

DiGiHiLa

New member
...

אני מצביעה נגד קארי....היא יותר מדי מתוקה והיא מעצבנת אותי ועושה לי כאבי שיניים...

Digi Lista

New member
....

אני מקווה שהבנתי את הרעיון,אני באמת קצת מעופפת לאחרונה(ואני גם עצבנית על אחי הקמצן),אני שמחה לאללה שאת משתלבת ויוזמת
למה אסור להצביע נגד דיוויס?סתם שאלה,ברור שאני לעולם לא אצביע נגדו- הוא מתוק לאללה(
) אני מתלבטת בין קארי הדביקה(כולכם לקחתם לי את המשפט עם הכאבי שיניים לאחרונה,ככה חונכתם?
)לג'רי... טוב,קארי מגניבה בזכות העניינים המיסטיים עם סמל האור ועד כמה שאני לא מתה עליה יש בנו משהו דומה(אותם עניינים מיסטיים בעיקר) וג'רי היא דמות שאני לא מצליחה להתחבר אליה לטוב ולרע היא פשוט נמצאת שם, אני אבחר אותה כדי להיות מקורית(
)שתתחיל לצאת כבר מהדיכאון(זה מביא דיבוקים..."צא דיבוק,צא")... מה המטרה של המשחק?כול פעם לנפות מהקבוצה את מי שבחרו בו הכי הרבה עד שלאט לאט יצטמצמו הדמויות?...זה אחלה רעיון(בעיקר לכבוד העובדה שהכוכבים באים ממש בקרוב לארץ וצריך להוציא את הגיליון הרביעי לאור...)

אלונה X

New member
אני פשוט שונאת את ג'אנפאי (ג'יי פי)

הוא כזה מעצבן! (קצת קצת קצת ספויילר) כל העונה הזו הוא פשוט מיתחנף לאיזומי, ןהוא גם כזה בעעעעעעעעעעע... אני פשוט שונאת אותו... כמו כן את טומי אבל הוא לפחות לא מיתחנף לאיזומי....

אלונה X

New member
אופס... זו קבוצה ב...

אז קנטה!!!!!!!!!!!! הוא כזה בעעע... פשוט מעצבן אותי!

איפה כולם?

זה כל-כך מרגיז אותי! כבר כמה ימים שיש פה כמה שמורידים פרופיל, כמו יובל, כמו הילה ועוד כמה. איפה אתם, אנשים?
הקפצה סמויה

Digi Lista

New member
השאלה היא מה הלאה?...

כלומר אחרי שבחרנו איך מתקדמים?(או שאני הדפקטית היחידה שלא מבינה
)

טיקיי

New member
אני חושב ש...

היא אמרה שכל שבוע בוחרים מישהו אחר, אז אולי כל שבוע היא תוציא מי שהכי הרבה הצביעו נגדו, עד שישאר מישהו אחד בכל קבוצה, שהכי פחות שונאים אותו...

נכון

ביום שישי אני אפרסם את מי שהצבעתם נגדו הכי הרבה ואוציא אותו מהקבוצות ואז תצביעו נגד מישהו מקבוצה ב'.

Digi Lista

New member
סבבה../images/Emo13.gif

חשבתי שזה העיקרון של המשחק אבל לא הבנתי למה הוא לא מתקדם
... ביום שיש תוכלי לפתוח שרשור חדש עם התוצאות(או שתבקשי ממני להקפיץ)
לדעתי עדיף שרשור חדש בכול שבוע...אבל זה באמת לא משנה לי,הכול הולך מבחינתי

ואלה התוצאות...

הרוב הצביע נגד קארי והיא זאת שיוצאת מהקבוצות. לא הייתי רוצה שהיא תהיה הראשונה שתצא,קארי היא אחת הדמויות האהובות עלי ביותר,אבל נראה שהיא מעצבנת אחרים

ועכשיו להצבעה...

הפעם אתם מצביעים נגד מישהו מקבוצה ב'. הקבוצה:מימי,יולי,ריקה,סוזי,איזי,קודי,קאזו,ג'יי.פי,מאט,טי.קיי,הנרי, קוג'י וטומי. כמו שכבר אמרתי יהיה אסור להצביע נגד מישהו,הפעם אסור להצביע נגד הנרי. אני מצביעה נגד ג'יי.פי,כי הוא נראה כזה שמן ומכוער ואני ממש לא אוהבת אותו.

למעלה