שירשור ציטוטים! אמרתי...וקיימתי....טוב קחו ציטוט קל! "זה היה חג מולד דיג'ימוני וכולם חשבו כמוני..."
D DiGiHiLa New member 14/5/03 #1 שירשור ציטוטים! אמרתי...וקיימתי....טוב קחו ציטוט קל! "זה היה חג מולד דיג'ימוני וכולם חשבו כמוני..."
D Digi Lista New member 15/5/03 #3 קארי../images/Emo13.gif זה היה קל ... יאללה להמשיך(לא רק הילה תכתוב ציטוטים,לא עולה לי שום ציטוט כרגע אבל ברגע שיעלה... )
קארי../images/Emo13.gif זה היה קל ... יאללה להמשיך(לא רק הילה תכתוב ציטוטים,לא עולה לי שום ציטוט כרגע אבל ברגע שיעלה... )
ה החברה של קודי New member 15/5/03 #4 יש לי ציטוט "בטח הוא לה דברים לומר עלי,כמו שאני עדיין שם את האצבע שלי בפה ושאני מרטיב את המיטה בימי שני וחמישי,אלה ימי כביסה אז זה לא משנה" זה בטח יהיה ממש קל
יש לי ציטוט "בטח הוא לה דברים לומר עלי,כמו שאני עדיין שם את האצבע שלי בפה ושאני מרטיב את המיטה בימי שני וחמישי,אלה ימי כביסה אז זה לא משנה" זה בטח יהיה ממש קל
D Digi Lista New member 15/5/03 #5 דיוויס../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מי אם לא אהובי?...
ה החברה של קודי New member 17/5/03 #7 טאקאטו? אני לא בדיוק יודעת,כי אני לא ראיתי עונה 3 ומעונה 1 אני לא זוכרת כלום וממש לא נראה לי שזה מעונה 2
טאקאטו? אני לא בדיוק יודעת,כי אני לא ראיתי עונה 3 ומעונה 1 אני לא זוכרת כלום וממש לא נראה לי שזה מעונה 2
D Digi Lista New member 17/5/03 #8 מתאים לי שזה יהיה טאי... או כול נער משקפת אחר אבל במקביל יש לי הרגשה שאני טועה בקטע הזה...אולי קאזו?...
מתאים לי שזה יהיה טאי... או כול נער משקפת אחר אבל במקביל יש לי הרגשה שאני טועה בקטע הזה...אולי קאזו?...
ר רייסטלין מאגר New member 20/5/03 #11 רגע! נראה לי שאני יודע! אולי זה הקטע הזה בעונה הראשונות שהם שוכבים על המיטות המעופפות? ואם מישהו הולך להקיא זה בטח ג'ו, לא?
רגע! נראה לי שאני יודע! אולי זה הקטע הזה בעונה הראשונות שהם שוכבים על המיטות המעופפות? ואם מישהו הולך להקיא זה בטח ג'ו, לא?
ר רייסטלין מאגר New member 21/5/03 #15 ציטוט, אבל ממש ממש (ממש) לא מדוייק: "תגיד לי שגם אתה יכול לגדול למשהו כזה! דיג'ימלאך! דיג'ימון כדורגל!"
ציטוט, אבל ממש ממש (ממש) לא מדוייק: "תגיד לי שגם אתה יכול לגדול למשהו כזה! דיג'ימלאך! דיג'ימון כדורגל!"
D Digi Lista New member 23/5/03 #18 יש לכם עוד ציטוטים?... אם כן זה בסדר לפתוח שרשור חדש כי זה לא קופץ ואני לא יכולה בינתיים להקפיץ...חוץ מיזה שחלשוב שלא יהיה יבש כאן...
יש לכם עוד ציטוטים?... אם כן זה בסדר לפתוח שרשור חדש כי זה לא קופץ ואני לא יכולה בינתיים להקפיץ...חוץ מיזה שחלשוב שלא יהיה יבש כאן...
ה החברה של קודי New member 24/5/03 #19 הנה ציטוט "תיקון. אם הייתי כמוך אני הייתי זה שתלוי על צוק" בעעעע תסלחו לי פשוט מי שאמר את זה ממש מגעיל אותי
הנה ציטוט "תיקון. אם הייתי כמוך אני הייתי זה שתלוי על צוק" בעעעע תסלחו לי פשוט מי שאמר את זה ממש מגעיל אותי
S star_female New member 24/5/03 #21 *-* יותר נכון הקייזר אהה, הפרק השני של 02 *-* טוב, ציטוט: "אל תשכח לחבק את קן!!" XD