הקפצה...

Digi Lista

New member
אינדיווידואליסט...

מניסיון
סתם,אני פשוט באמת לא במצב רוח אבל למה נורא שקט כאן?התאמצתי אתמול לכתוב לעיתון ושם תגובה,אני מקפיצה וכלום...לא חשוב,אני כנראה באמת סתם מתוסכלת וכול דבר מעצבן אותי כרגע(גם אם אין לו ממש סיבה)...
טוב,המילה היא אינדיווידואליסט,תמשיכו

Digi Lista

New member
אחד שפועל לבד,בדרכו...

כמובן שזאת לא הגדרה מדויקת אבל לפחות בערך...מתאים לזאבים הבודדים(ולי...)
לגביי למה אני מעוצבנת זה פשוט יום מרגיז,ונראה לי שאני הולכת להתפטר ממקום מסויים כי יש גבול- אני עובדת קשה ובסוף היחס הוא נורא מגעיל ולדעתי שתקתי כבר המון זמן(יותר משנה),נראה לי שאפילו מרוב עצבים(יותר נעלבתי מאשר כעסתי כי באמת נפגעתי ועוד במשך זמן)הרסתי סיכוי להתקדם,טוב נו זאת תמיד הבעיה שלי לרגע היה נראה שפעלתי נכון(ונקמתי אבל קשה לגלות את זה)ואחר כך הגעתי למסקנה שאולי הייתי צריכה לפרוש כבר מזמן(אני לא איכנס לפרטים כאן כי זה לא מכובד להשמיץ אנשים וזה לא הסגנון שלי להוציא שם רע,שכול אחד ישפוט בי דיעות קדומות...),לא מדובר על פרישה מהפורום(למרות שבטח חלק היו נורא מאושרים מהעניין...)זה לא קשור לאינטרנט. הלכתי אחרי מה שקרה בפעם הראשונה לצלם משהו למגזין המקומי(הצטרפתי אליו רק ביום רביעי)ואומנם הצלחתי להנות לאללה ואפילו ראיינתי וחקרתי אנשים שזה בכלל כיף אמיתי מבחינתי אבל במקביל לא הפסקתי להתלבט האם פעלתי נכון והאם באמת הגיע הזמן לפרוש מאותו הדבר הבעייתי(אני לא מאמינה בבריחות כדרך התמודדות,בדרך כלל גם לא בנסיגות טקטיות אלא שכבר המון זמן אני מרגישה שזה לא זה וחבל לשקר לעצמי ולהתלהב שאני שם כשבאמת אני לא מרגישה שייכת...) בכול אופן בואו נמשיך במשחק

Digi Lista

New member
נמשיך ממילה אחרת...

טוב אז זאב בודד מזכיר לי נאמנות,יאללה ממשיכים
...

Digi Lista

New member
הקפצה...

אתם יודעים איך זה עובד- משהו לא קופץ,הרצון שלא יהיה יבש(למרות שהשבוע ממש לא היה יבש כאן)משתלט והשרשור מוקפץ ומקווה שתגדילו אותו...

למעלה