הקפצה...

DiGiHiLa

New member
טוב...חשבתי להחזיר משחק...

משחק הסיטואציות...(תודה לווילו שהזכירה לי איך כותבים את זה...חח אני סתומה...)זוכרים אותו?אני אומרת מילה ואתם אומרים את המילה הראשונה שעולה לכם לראש.... גילמון

Digi Lista

New member
אסוטסיאציות...

אני בעד,בואו נלך על זה!
(זה היה ציטוט,נראה לי שטלי תגלה...)

DiGiHiLa

New member
...

דיוויס אמר את זה?אגב...בואו נפתח שירשור ציטוטים...:)

Digi Lista

New member
בכיף../images/Emo13.gif

לא דיוויס אמר את זה(זה לא מדיג'ימון...אולי מישהו מדיג'ימון אמר את זה אבל אני לקחתי את זה ממקום אחר)... אני בעד שרשור ציטוטים-תמיד(ואני ממש בעד יוזמות כאלה!) מתחילים כאן במשחק?

star_female

New member
D: רייצ'ל!

ידעתי שזה נשמע לי מוכר ^^; אם אנחנו כבר בנושא, יש אנימה חדשה עם אלים נורדים (אודין, לוקי, תור [והמקבת שלו מיולניר].. מוכר?) *-* פנטזייה אפלה.. אני כל הזמן חושבת על everworld (אפילו הסתכלתי בספרים בשביל מידע על אל אחד ^^; ). Matantei Loki Ragnarok אם מישהו מעוניין. אהם. ליסטה, למה לא המשכת ממה שהילה כתבה?

Digi Lista

New member
כי אני ../images/Emo163.gif...

לא שמתי לב שהיא כתבה... בכול אופן גילמון מזכיר לי לחם...(מצטערת שלא שמתי לב קודם,לא מרוע באמת בלי כוונה) ידעתי שתגלי
האנימה שסיפרת עליה נשמעת מגניבה ואם היא דומה כמו שכתבת לצד האחר אז זה בכלל מעולה,יש לך במקרה תמונה שלה?

star_female

New member
*מחפשת תמונה*

הסדרה יותר מתמקדת בדמויות של האלים (אני בפרק 3... זה עוד לא הגיע לעלילה המרכזית ^^; ) והיא מתרחשת בעולם ה"אמיתי", לא בעולם של האלים (למרות שאני מנחשת שמתישהו כן יראו אותו) אז זה לא *בדיוק* כמו בצד האחר... אבל זה נראה מאוד מבטיח ומעניין ^^ לוקי חמוד (למרות שאף פעם לא דמיינתי אותו בגוף של ילד ^^;; ). בתמונה: הילד עם השיער החום זה לוקי, הילדה עם השיער הורוד- mayura (היא לא קשורה לאלים ^^; ), זה שמעליהם עם השיער החום הכהה זה תור (והחרב מעץ- מיולניר ^^).. את כל השאר אני לא מכירה (עדיין) או שלא שמעתי עליהם ב-everworld. אמ, וכדי שזה לא יהיה לגמרי אוף, אני אמשיך את המשחק. המילה הקודמת היתה לחם, עכשיו - לחמניות סיניות (נו, כמו אלה שהם אכלו בפרק עם המרק..).

Digi Lista

New member
נשמע מעניין לאללה../images/Emo13.gif

אלה בצד דומים לקן(כמו שנייקו אמרה)ולג'ו... העלילה נשמעת נורא מעניינת,בכלל אלים והתעסקות עם כוחות ועולמות שונים הם דבר מרתק בפני עצמו,ואם זאת גם אנימה אז זה בכלל מעניין
יש לך אולי תמונות של כול דמות בנפרד? כי היו שם דמויות קטנות שכדי להתרשם מהן לעומק צריך לראות אותן בנפרד...בעצם אולי אני אלך לחפש בעצמי תמונות של הסדרה,אחרי הכול אני מטורפת על(ובכלל
...)תמונות
פישלתי ובלי כוונה עניתי על ההודעה בה כתוב טקאטומון לפני שראיתי את הודעה הזאת עם הלחמניות הסיניות,אז ממה נמשיך?(אני מצטערת,לא שמת לב)

star_female

New member
תמשיכו ממה שאת כתבת ^^

מי דומה לקן? זה עם השיער הסגול?... אולי קצת, אבל אני לא רואה את זה (וואו, סדרה שאני אוהבת בלי שיהיה בה מישהו שדומה לקן -לפי דעתי- o.o; ) ואני לא רואה גם אף אחד שדומה לג'ו ^^; הנה אתר, אחד היחידים שיש על לוקי (לא שחיפשתי יותר מדי ^^; ). אה, ואנציקלופדייה של האלים הנורדים. זה יכול לעזור ^^

star_female

New member
*מסתכלת ברשימת שחקני הקול*

O_O קן!! קן-צ'אן!! ווהה! שנים חיפשתי דמות עם השחקנית קול שלו! *-* *מתחילה לאהוב את היימדול או איך שכותבים את השם שלו, זה עם השיער הסגול*

star_female

New member
הי הי ^^;;

וזה אחרי שאמרתי שאין שם אף אחד כמו קן... זה בטח משהו בתת-מודע שלי...

Kenny Girl

New member
הי לקאזומי יש

את הציפורניים שלי! עם אני אשמנה טיפה את השיער, אני אראה כמו קאזומי!

אלונה X

New member
קיל מי!

רגנה זה גם מישחק... שאני משחקת בו ומכורה אליו קצת... בכל מיקרה הורדתי את הסידרה... אבל לא ראיתי...

star_female

New member
אני יודעת

אבל הסדרה לא קשורה למשחק. ראגנרוק זאת מילה אמיתית (מסתבר). יש אותה באנציקלופדייה של האלים הנורדים ששמתי קישור לשם (אין לי כוח לחפש ^^; )

Digi Lista

New member
נמשיך מטאקאטומון שכתבת../images/Emo13.gif

כי אני שמחה לראות שאת משתלבת
בכול אופן טקאטומון מזכיר לי ראש משקפת(מכאן ממשיכים...)

Digi Lista

New member
ריקה,כמה "לא" צפוי....../images/Emo3.gif

מקפיצה ויאללה להמשיך(הילה אחותי איפה שרשור הציטוטים?)לפני שעוד שרשור הופך לאוף...

למעלה