הקפצה...

DiGiHiLa

New member
אני בהלם...שכחתי את מאמימון ...

אפשר לספר על עוד דיג'ימונית האהובה? הדיג'ימונית שלי ^^ שם : מאמימון סוג : מלאך(נייקו לא לכעוס עליי אחותי אומרת...) דרגה : טירון מתקפה : פצצת לב ...זאת פצצה בצורת...אתם יודעים לב :) היא זורקת פצצה והפצצה נהפכת ללב .. דיג'י גורל : הילה...כלומר אני. היא לא הופיעה בסידרה...כי אני המצאתי אותה... דיג'י גדילה : היא גודלת ללופט'מון. ואני אוהבת אותה כי היא חמודה ויש לה מתקפה יפה..הנה תמונה שלה...זה בגלריות גם.... וגם הדיג'י גדילה שלה בגלריות

Digi Lista

New member
תרגישי בנוח להמשיך עוד ועוד../images/Emo13.gif

יאללה,אל תנטשי את השרשור הזה!!! (יש לי רעיון לקטגוריה חדשה במאמרים- "תעודת זהות" והשרשור הזה בהחלט ימלא אותה
) תיצרי לה עוד גדילות!!! נתחי/ו עוד דיג'ימונים(את אימפמון תשאירו לי)!!!
אההההההההההההה, אני לא מאמינה כוכבי דיג'ימון בארץ!!!!!!!!!!!!!!!

DiGiHiLa

New member
אחותי...ליסטה

סורי אבל אני נוטשת את השירשור הזה ואת כל האחרים....מישהו דאג להוריד לי את הביטחון העצמי אז אני לא יכולה לכתוב כלום בשירשורים...

DiGiHiLa

New member
מתבכיינת כמו תינוקת?

תסתום יא......עדיף שאני לא אקלל זה פורום תרבותי

DiGiHiLa

New member
אני ?

אני כותבת בפורום של אחותי למה אני לא אשתתף בשירשורים האחרים.....

DiGiHiLa

New member
רייסטלין

אני שונאת אותך!! יודע מה?רק בשבילך...אני עוזבת את הפורום....מרוצה?ביי!!!!!

בסדר...אני ארשום..

דיג'ימון אהוב:דמהדווימון(שלי!!!רק שלי!!!) מאמנת\דיג'יגורלית:אני או ריי או ווילו ששתיהן בעיקרון זו אני P: למה אני אוהבת אותו:טוב,תחשבו לבד..הוא פשוט מושלם בשבילי!הוא חמודי,עם כנפיים כאלו קטנות ועיניים גדולות!אני אוהבת עיניים!! אגב אני המצאתי לו דיג'יגדילות לאחר שמאסתי בדיג'יגדילה שלו-דווימון. אז ככה יש לו את מיוטיסמון והוא גדל בעזרת סמל הסבלנות לוויט מיוטיסמון,ואני חושבת גם שתהיה לו דיג'גדילה נוספת בשם *תופים נשמעים* נייט מיוטיסמון(שהמילה נייט באה מהמילה אביר באנגלית-knight-) חוץ מזה יש לנו גם דיג'יגדילה משולבת שקוראים לה באטוומן שחורה.. ומצורפת תמונה של הפונפון הקטן שלי!!

רגע רגע רגע...

הילה עוזבת? מה קרה בין הילה לבין ריסטליין? קרה משהו כשלא הייתי?

אמממ....

אני חושב שאת ההודעה הזאת היית צריך לרשום כתגובה להודעה שלי, כלומר, ללחוץ על "הוספת תגובה" במקום לשרשר את זה להודעה של חופית, שלא קשורה בכלל.

למעלה