הקפצה...

טופיק "הדיג'ימון האהוב עלי"../images/Emo70.gif

הנה טופיק נחמד להפגת השעמום: תכתבו כאן מי הדיג'ימון האהוב עליכם, עם תעודת זהות, מי הדיג'יגורל/מאמן שלו, למה, כמה, איך...כל דבר! ותכתבו גם למה אתם אוהבים אותו!

אחרי התלבטות בן אנג'מון לקאבוטרימון

טוב, אז החלטתי לכתוב על קאבוטרימון. החלטתי לכתוב עליו כי הראו אותו לפני אנג'מון, ובגלל זה אהבתי אותו לפני אנג'מון. שם: קאבוטרימון סוג: חרק דרגה: אלוף שלב קודם: טנטומון דיג'יגורל: איזי מתקפה: מהמם חשמלי. קאבוטרימון מחבק את עצמו ואז כשהוא פותח את הידיים הוא יורה קרן תכולה בהירה כזאת. הופיע לראשונה בפרק: לא זוכר את המספר. זה היה בערך בפרק החמישי של העונה הראשונה כשהילדים הגיעו למפעל כזה ופגשו את אנדרומון והיה בו גלגל שיניים. ואז הוא נלחם בהם בלה בלה בלה וטנטומון דיג'יגדל. למה אני אוהב אותו?: קודם כל, אני אוהב חרקים. וקאבוטרימון גם תוקף עם חשמל, אז זה מגניב: חרק מחשמל. דבר שני, הוא נראה מגניב כזה. הוא כחול ונראה כמו שלד של חרק ענק. ויש לו קסדה וקרן וארבע לסתות! וארבע ידיים! ועוקץ! וכנפיים! ובעברית (אף-פעם לא שמעתי אותו באנגלית או יפנית) יש לו קול יפה כזה, קצת צרוד. טוב, זה הכל. קאבוטרימון פשוט מגניב מכל הבחינות. מה איתכם?

אגב, ה"בן" בכותרת זה בכוונה

כי פשוט לא היה מקום בכותרת לכתוב "בין". ותראו! המגילה הראשונה שלי! נחמד.

יקולל זכרוני המעצבן!

אתם יכולים גם להגיב על מה שאחרים כותבים ותגידו מה דעתכם ואם לדעתכם זה נכון ובלה בלה בלה...

גם אני עושה את זה!!!

אז הדיג'ימון שאני הכי הכי אוהבת הוא...... אנטילומון (הרע)!!!! הדיג'ימון הארנבי שלפני צ'רובימון הרע! זה שהופיע בסרט השלישי שם: אנטילומון סוג:אופל, וירוס, איך שאתם רוצים לקרוא לזה דרגה: אלוף שלב קודם: לופמון לפי הסדרה דיג'יגורל: וויליס, סוזי מתקפה: אני לא ממש בטוחה......... הופיע לראשונה בפרק:נראה לכם שאני זוכרת?! למה אני אוהבת אותו?: כי הוא רע!!!!! מאוד רע!!!!! הוא מגניב כזה ורשע שיש בו כל מיני דברים שהוא לא שולט בהם וזה שולט בו וזה פשוט..... מגניב!!!!!!

Kenny Girl

New member
מותר גם כאלה שממוצאים אבל עם פרטים?

שם: פיית'מון סוג: מלאך דרגה: טירון שלב קודם: הופמון דיג'יגורל: איזי מתקפה: הילה מכה. היא מתחילה להסתובב ואז ההילה שלה פוגעת באויב. הופיע לראשונה בפרק: היא לא הופיעה בסדרה, אני המצאתי אותה. למה אני אוהב אותה?: כי היא כמו מגנה כזאתי, ואני אוהבת את הסוג הזה. והיא גם חתולה אז בכלל אני אוהבת חתולים יש לה כזה קול מתוק עד היא תוקפת וכשהיא גדלה לסקיימון יש לה קול נשי ומאוד יפה וכמעט אין דיג'ימון נשים... ^_^ אז למה לא בעצם?

Haruka

New member
אנג'וומון. אל תשאלו אותי למה.../images/Emo104.gif

כי אין לי מושג.

victoria555

New member
לילימון .....

לילימון
מימי
למה מימי ...... היא חמודה קסומה ...... מקסימה....... ... חולה עליה........ לילימון יפה מתוקה .......

Digi Lista

New member
אימפמון...

אין כמו הדיג'ימון הזה עם הקול הכי שטיחי שיש,כידוע אנחנו אפילו מתמזגים דיגיטלית לאימפסטטנמון. הייתי מתחילה לנתח אותו עכשיו כמו שצריך אבל מתפוצץ לי הראש לאללה. מי שרוצה מוזמן לנתח אותו כרגע במקומי(ואם משהו לא ימצא חן בעיני אימפי ובעיניי...
...) תמשיכו לנתח עוד דיג'ימון,שלא יהיה יבש כאן...

אוף! אני מנסה להחיות קצת את הפורום

ואף-אחד לא מגיב חוץ מכמה שלא הרחיבו וכתבו איזה שתי שורות (לא את, ליסטה. לך כואב הראש ואת חולה)! דברים כאלה ממש מרגיזים אותי!

Digi Lista

New member
גם אותי זה מרגיז

חבר'ה באמת,הרעיון הוא להרחיב קצת יותר,אני מבטיחה להרחיב כשאני ארגיש יותר טוב עד שיכאבו לכם העיניים מלקרוא(זה לא איום...
)! אבל בינתיים תרחיבו קצת,פורום-קבוצת דיון,זה ניסיון דיון(וזה היה רמז עוקצני...)...

DiGiHiLa

New member
אמ....

הדיג'ימון האהוב עליי זה קורומון :) שם : קורומון סוג : מיקרו דרגה : באימונים מתקפה : בועות דיג'י גורל: טאי הופיע לראשונה : בפרק הראשון של העונה הראשונה שטאי קרא לו ראש מדבר :) ואני אוהבת אותו כי הוא דיג'ימון חמוד מאוד..ומתוק והוא גם אמיץ שמסוגל להתמודד עם אויבים גדולים ממנו ^^ והנה תמונה שלו...:)

למעלה