הקפצה.

Walk Two Moons

New member
בעיקרון הוא כבר שוחרר לרדיו,

כך שאני מאמין שאם תאזין לתחנות השונות תזכה לשמוע אותו מתנגן מדי פעם. משום-מה אני לא רואה פרסומים על זה באינטרנט, וזה די מוזר, אני בודק את העניין כרגע. בכל אופן, צפה לעדכון בקרוב...

Walk Two Moons

New member
איזה יופי של עיצוב ../images/Emo9.gif

לא הבנתי בדיוק אם חברו "היקר והגבוה עירד דיין" (שעיצב ואייר את עטיפת הסינגל הקודם ואחראי גם על עיצוב הדיסק) הוא זה שעיצב גם את העטיפה הסינגל הנוכחי, בכל אופן הבנאדם מוכשר ונראה לי שיש למה לחכות באלבום. אה, והשיר סבבה

omrimayo

New member
כי הוא לא נכנס לפלייליסט של גלגל"צ...

לבינתיים. רק לתוכניות הלהיטים הזו בין 8 ל-10 שזה לא בדיוק קשה להיכנס לשם.

TEENAGER1

New member
ביקורת על הסינגל../images/Emo41.gif

http://yosmusic.com/article.asp?id=5320 ואני שמחה לבשר שבשבוע הבא ייצא גם קליפ!
(בעזרת ה', יותר נורמלי משל "אותיות פורחות באוויר"..) לאן נעלמתם כולכם? אין לכם מה להגיד על השיר?

Walk Two Moons

New member
השיר ממכר.

מאז שהוא יצא הוא מתנגן אצלי בלופים (כלומר, כשהחדש של רונה קינן לא מתנגן
). הרבה יותר טוב מ"אותיות פורחות באוויר" (אפרופו אפ"ב - הצביעו והשפיעו! שימו לב לסקר משמאל למטה), גם מבחינת הטקסט וגם מבחינת העיבוד והשירה. הבית השני גאוני, פשוט גאוני, אביתר כהרגלו מנסח תחושות בדיוק של איזמל מנתחים, ולמרות ההתייחסות הבדיעבדית ("היינו פה כבר קודם, בתפקיד הפוך"), מתחוור לנו במודולציה ש"יש פרצה בגדר, בין הגפנים, בין ענבי הכרם, שועלים מחבלים מייללים". המחשבות רודפות, כמו יללות תנים לפני השינה, גם כשכבר הבטחון גדול מעבר לכל ספק שהגיע הזמן לקצת שקט. את מה שהשיר רומז, מבהירה עטיפת הסינגל - ציור האישה עם הבטן ההריונית מאיר את השורה "ילד רץ אלייך, מחבק אותך" ואת השיר כולו באור אחר. לא בדיוק אור חדש, זו הייתה ההשערה שלי מלכתחילה, אבל העובדה שהציור הזה נבחר לעטיפת הסינגל מוכיחה, ככל הנראה, שזאת הייתה גם כוונת המשורר. אני לא אומר ש'השועל' היחיד המטריד את מושא השיר הוא הקושי להביא חיים לעולם, תהא סיבתו אשר תהא, מסתמן שיש גם נושאים אחרים שמרחפים מעליה, אבל זו הדרך בה אני מבין את השיר הזה, או לפחות את הקשר של הפזמון לשאר השיר. שיר נהדר, אני משתוקק כבר לאלבום ברמות בלתי-נתפסות בכלל. (אגב, חברת הד ארצי מפסיקה להוציא סינגלים על-גבי דיסקים החל מתחילת החודש הקרוב, מה שאומר שאם מתוכננים לצאת עוד סינגלים מהאלבום, הם ככל הנראה לא ייצאו כדיסק פיזי.) חג ביכורים שמח!

TEENAGER1

New member
אכן כן../images/Emo13.gif

וגם בשבוע הבא תהיה הפתעה, לרגל הקליפ שייצא ל"עד מחר". שבוע נהדר שיהיה!!

למעלה