אוהבת אותה ככה :)
ל לוקה מור New member 4/1/08 #42 רק לי היא מזכירה את המצחיקה ההיא הבלונדה מאלי מקביל ככה? אחת מתולתלת בלונדינית מצוייה...ברח לי השם!
ל לוקה מור New member 4/1/08 #44 זו.... http://images.starpulse.com/Photos/pv/Jane%20Krakowski-16.jpg
N Nienna17 New member 5/1/08 #52 נכון ../images/Emo6.gif זה בגלל האף, העיניים והפה - באמת מזכיר אותה אחרי הניתוח שטלוש עשתה לה
LeAnnDylan Well-known member 5/1/08 #78 אולי כדאי שתעברי קצת על הגבה הימינית זה נראה כאילו היא נחתכת באמצע
S scarlet moon New member 4/1/08 #49 תודה לכולם ../images/Emo13.gif לדעתי אחד הדברים החשובים בריטוש הוא לשמור על הטקסטורה של עור הפנים (נקבוביות וכו') ולכן אני מקפידה על זה
תודה לכולם ../images/Emo13.gif לדעתי אחד הדברים החשובים בריטוש הוא לשמור על הטקסטורה של עור הפנים (נקבוביות וכו') ולכן אני מקפידה על זה
J just טלוש New member 4/1/08 #50 אני גם נורא אוהבת,אבל את הטכניקה אני לא יודעת איך לעשות.. פשוט לרטש ואז להנמיך קצת את האופסטי?
S scarlet moon New member 4/1/08 #51 לנקות טוב את הפגמים בעזרת כלי הפלסטר, ואז להשתמש בטשטוש גאוסיאני אבל לא להגזים איתו, שעדיין יראו את המרקם של העור... והכי חשוב בסוף לחדד (אני אישית משתמשת בכלי ביטול חידוד או בטכניקה אחרת עם "מעבר גבוה"... אבל חידוד זה חשוב). בהצלחה
לנקות טוב את הפגמים בעזרת כלי הפלסטר, ואז להשתמש בטשטוש גאוסיאני אבל לא להגזים איתו, שעדיין יראו את המרקם של העור... והכי חשוב בסוף לחדד (אני אישית משתמשת בכלי ביטול חידוד או בטכניקה אחרת עם "מעבר גבוה"... אבל חידוד זה חשוב). בהצלחה
ל לוקה מור New member 4/1/08 #43 ../images/Emo39.gifטוב אז מציגה את שלי עוד לא סיימתי אבל ככה לבנתיים.... מה דעתכם? =)
D DanaLior New member 5/1/08 #57 כנסי =] לדעתי היא קצת מטושטשת הייתי משחקת עם הצבעים של התמונה כי לי אישית היא קצת בהירה וירקרקה.. מחכה לראות תוצאה סופית
כנסי =] לדעתי היא קצת מטושטשת הייתי משחקת עם הצבעים של התמונה כי לי אישית היא קצת בהירה וירקרקה.. מחכה לראות תוצאה סופית
N Nienna17 New member 5/1/08 #55 בינתיים ה לא מוגדר אבל כשיעלה השרשור של העלת הריטושים הסופיים הוא יהיה מוגבל בשלושה ימים. בעיקרון יש זמן עד שבוע הבא.
בינתיים ה לא מוגדר אבל כשיעלה השרשור של העלת הריטושים הסופיים הוא יהיה מוגבל בשלושה ימים. בעיקרון יש זמן עד שבוע הבא.
B bug a boo New member 5/1/08 #56 ../images/Emo136.gif../images/Emo72.gif../images/Emo71.gif../images/Emo136.gif../images/Emo72.gif../images/Emo71.gif../images/Emo136.gif../images/Emo72.gif../images/Emo71.gif זוהי סקיצתי. לא ממש מצליחה לדמיין מהו ריטוש נוסח סילווסטר,אך ניסיתי
../images/Emo136.gif../images/Emo72.gif../images/Emo71.gif../images/Emo136.gif../images/Emo72.gif../images/Emo71.gif../images/Emo136.gif../images/Emo72.gif../images/Emo71.gif זוהי סקיצתי. לא ממש מצליחה לדמיין מהו ריטוש נוסח סילווסטר,אך ניסיתי