מדריך חדש, שינוי צורת תצוגה ושאר עדכונים
שלום אנשים יקרים,
בעקבות פניות רבות של גולשים וגולשות אלי בדבר חוסר הבנה על איך מעלים תמונות לאלבומים הכנתי מדריך קצר הכולל צילומי מסך כדי להקל עליכם את המלאכה. המדריך נמצא בבלוג שלי בכתובת http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1075048 . בכלל, מומלץ לעשות מנוי לבלוג כדי להישאר מעודכנים במה שקורה באלבומים ובוקומונות. לא כל רשומה הופכת להודעה כאן על ידי.
לאחר ששינינו בזמנו את צורת הופעת התמונות באלבומים ל- תמונות אחרונות יופיעו ראשונות, היום הוספנו שכל משתמש יוכל לבחור את צורת הצגת התמונות הנוחה לו והצורה הזו תישמר גם לפעמים הבאות בשימוש באלבומים, או עד שתחליפו את צורת ההצגה או עד שתמחקו את הקוקיז שלכם. חופש בחירה זה דבר גדול.
500!- אני שמח לבשר שבעיית ה- 500! המעצבנת שמנעה מכם להעלות תמונות יחידות לאלבומים נפתרה.
אני מזמין אתכם להמליץ כאן בפורום על תמונות שלכם שאתם אוהבים או של אחרים שאהבתם. בנוסף, אני מזמין אתכם להמליץ על תמונות שלדעתכם יתאימו להופיע בעמוד המועדפים באלבומים. (כן, אפשר שתמונה אחת תעמוד בשני הקריטריונים)
לבסוף- אם יש לכם בקשות למדריכים שונים בתחום האלבומים אתם מוזמנים לשרשר אותן כאן. שבוע נהדר לכם
שלום אנשים יקרים,