הקפצה

• פותח הנושא Niv C
  • פורסם בתאריך

Niv C

New member
מדריך חדש, שינוי צורת תצוגה ושאר עדכונים

שלום אנשים יקרים,
בעקבות פניות רבות של גולשים וגולשות אלי בדבר חוסר הבנה על איך מעלים תמונות לאלבומים הכנתי מדריך קצר הכולל צילומי מסך כדי להקל עליכם את המלאכה. המדריך נמצא בבלוג שלי בכתובת http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1075048 . בכלל, מומלץ לעשות מנוי לבלוג כדי להישאר מעודכנים במה שקורה באלבומים ובוקומונות. לא כל רשומה הופכת להודעה כאן על ידי.
לאחר ששינינו בזמנו את צורת הופעת התמונות באלבומים ל- תמונות אחרונות יופיעו ראשונות, היום הוספנו שכל משתמש יוכל לבחור את צורת הצגת התמונות הנוחה לו והצורה הזו תישמר גם לפעמים הבאות בשימוש באלבומים, או עד שתחליפו את צורת ההצגה או עד שתמחקו את הקוקיז שלכם. חופש בחירה זה דבר גדול.
500!- אני שמח לבשר שבעיית ה- 500! המעצבנת שמנעה מכם להעלות תמונות יחידות לאלבומים נפתרה.
אני מזמין אתכם להמליץ כאן בפורום על תמונות שלכם שאתם אוהבים או של אחרים שאהבתם. בנוסף, אני מזמין אתכם להמליץ על תמונות שלדעתכם יתאימו להופיע בעמוד המועדפים באלבומים. (כן, אפשר שתמונה אחת תעמוד בשני הקריטריונים)
לבסוף- אם יש לכם בקשות למדריכים שונים בתחום האלבומים אתם מוזמנים לשרשר אותן כאן. שבוע נהדר לכם

Drazick

New member
נהדר..

מאז פתיחת הפורום הזה השירות עבר מהפך. תודה לך. היכן ניתן לבחור מה תהיה תצוגת ברירת המחדל לאלבומים? שבת שלום.

Niv C

New member
בחירת צורת תצוגה באלבומים

שלום Drazick, תודה רבה על המחמאה. שים לב לצילום מסך שהכנסתי פה. אתה יכול לבחור לפי איזה סדר יסודרו התמונות, כשברירת המחדל היא שהאחרונה מוצגת ראשונה, אבל כל שינוי שלך ישאר אחרי שתעשה אותו. מעבר לזה- אתה יכול לבחור את צורת התצוגה כמו למשל פוטובלוג או מצגת למשל וגם זה ישאר כפי ששינית אותו.

Drazick

New member
את זה אני מכיר...

השאלה כיצד זה עובד. האם אני כבעל האלבום כאשר אני נכנס ומגדיר צורת צפייה היא תהיה ברירת המחדל עבור כל צופה מזדמן אחריי? או פשוט תישמר כברירת המחדל עבורי? תודה. ואתה ראוי למחמאה.

Niv C

New member
תודה ותשובה

סדר וצורת הצפייה נשמרים עבור כל יוזר לעצמו. נאמר שנכנסת לאלבום שלי ובחרת לראות אותו בצורת פוטובלוג כשהתמונה האחרונה שהעליתי תוצג ראשונה, כך אתה תראה את שאר האלבומים של שאר היוזרים, וכך האלה

Drazick

New member
אז לא לזה כיוונתי...

אני כבעליו של האלבומים רוצה לקבוע כיצד הם יוצגו כברירת מחדל עבור כל צופה מזדמן. כאשר צופה יביט באלבום בתחילה כפי שקבעתי עבורו, אם ירצה יוכל לשנות. אבל בברירת המחדל לי תהיה היכולת לקבוע כיצד כל מופה יראה את האתר שלי. אתה מבין את ההבדל? כמו כן, מה לגבי אלבומים בתוך אלבומים? פשוט כבר נהיה לי יותר מדי עומס. תודה.

Niv C

New member
אני מבין את ההבדל

סליחה על העיכוב במענה... משום מה ההודעה שלך חמקה מעיניי... בכל אופן, סידרנו את צורת הצפייה כך שכל גולש יקבע איך הוא רוצה לצפות באלבומים, ואתה צודק שעל מנהל אלבומים לקבוע איך אחרים יראו את תמונותיו. ועם זאת, לצערי אין הדבר אפשרי כרגע, אבל זה ברשימת הקניות שלנו לפעמים הבאות. סבבה?

Drazick

New member
זה מצויין

דרך אגב, רשמנו לפני כמה שבועות רשימת פיצ'רים שהיינו רוצים לראות. יש לך התייחסות למה נוכל לצפות בעתיד?

Niv C

New member
אני זוכר את השרשור הזה

זו היתה אחת השיחות הראשונות שפתחתי פה. מעניין לשוב לקרוא שוב.חלק מהדברים קרו, חלק יקרו... בנוגע להתייחסות הזו שאתה מבקש, אני יכול לומר בכלליות שאנחנו הולכים לכיוון יותר שיתופיות, יותר פתיחות של האלבומים יותר יכולות חברתיות.

למעלה